Şimdi Ara

1 Günde Gördüğüm Sahtekarlıklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
10
Favori
20.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
398 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ülkede herkes dolandırıcı gibi geliyor bana artık. inanın babama güvenmiyorum.

fiziksel şiddet uygulamamak için zor tutuyorum kendimi. şimdi bu emlakçıların ağzını yüzünü kırsan ne değişcek? hiç birşey.

bu ülkede sürekli düşünürsen kafayı yemek an meselesi.. o yüzden düşünmemeye çalışıyorum.

bu ülkede aldığın 0km araba kazalı çıkıyor.. düşünsene yurtdışında 15k birim satılan arabayı burada 300k birime alıyorsun. o da kazalı..

allah akıl sağlığı versin hepimize. ülkenin her noktası dolandırıcı dolu.

• Ülkenin bu durumda olma sebebi zaten bu tip insanlar.
    Adamlar teknik geliştiriyor bunlar dolandırıcılık geliştiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kişilerle aynı işi yaptığımıza inanamıyorum..Benim aldığım genel şikayet fotograf daha güzel gerçekte bu kadar güzel değil :) Ben profesyonel DSLR makine ile çekiyorum sanırım onun bu konuda etkisi var.Ancak en ufak bir genişletme yapmıyorum..Hatta olurda sadece karanlık yada parlak düşmüş fotograf olursa onlara biraz tonlama veriyorum o kadar.

Adres konusu genel manada evi alacak kişiler yada diğer emlakcılar konumu bulmaması için yapılan bir durum.Mülk sahibini komsudan,yöneticiden almalar vs vs..Diğer yapılanlara bende anlam veremedim doğrusu.

• Geçen sene bir arkadaşımın yaşadğı olayda da, ilandaki ev 250.000 tl görünürken gidince aslında 450.000 ama 200.000 peşin gerisine banka kredisi çıkıyor o yüzden 250.000 yazdık diyorlar ama bariz eksper o fiyatı biçtiğinden ve bu adiler yüksek sattığından dolayı böyle bir hile hurdaya başvuruyorlar.

• Genişletilmiş fotoğraflar gerçekten ilk bakışta insanın algısını etkiliyor ama masa, sandalye ve koltuklara bakınca fotoğraftaki yapaylık tüm çıplaklığıyla ortaya çıkıyor. Şey gibi 300.000 değil de 299.999 TL demek gibi. Sahtekârlık millî spor olmuş, şaşırmadım açıkçası.

• Harbiden tuhaf millet olduk. Dün kondisyon bisikleti ilani vermiştim. Sabaha 6 7 mesaj gelmiş, adamın biri ben sporcuyum direnci nasil deyince ben de, bize gelmez birader bu hanim arkadaşlara daha uygun ben de ondan satıyorum deyince adam 50 kez teşekkür etti. noluyoruz dedim, normal durumu anlattim yani. Arkadasim da böyle nah satarsın sen dedi. 10dk sonra bir hanım aradi pazarliksiz aldi gitti...

• Herkes tutturabildiğine

• Bu emlakçı milletinin %90'ı boş boş gezen tipler, eskiden kalan bir dükkanı var emlakçı yapmış orayı takılıyor kafasına göre. Zaten çok mantıksız bir sektör, evini kiraya vermesini isteyen ev sahibinden hizmet bedeli almıyor da zurnanın son deliği kiracıdan alıyor.

Zamanında ev bakıyordum ben de soğudum bıraktım, herkes müteahhit olmuş ev yapıyor. Son baktığımızda evde koridor S şeklindeydi, koridorun uçlarına birer kişi diksen birbirini göremez.

Ev görmeye gittik eşimle, 2 tane adam geldi motorla, eve girdik içeride müteahhit bitmeyen kısımları yapıyorlar usta ile bitlikte, sohbet muhabbet derken müteahhit demez mi, bunlar benim amca oğulları diye. O evi satın alacağım bir de o iki mala komisyon vereceğim!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

fotonun genişletildiğini görünce haykırdım

ne biçim iş bu ya  

Yakında 360 açıyla çekilmiş fotoğraflarla da görücüye çıkar bunlar. 360lar daha büyük gösteriyor. Neyse burdan emlakçılara malzeme vermeyelim :)

• Yazdığınız cevaptan çıkarımda bulunarak; ya komisyoncusunuz ya emlakçı. Öyle iseniz yorumunuz bir nebze değer kazanıyor. Değil iseniz durum çok vahim...

• Bir ara bizde ev bakarken bu bahsettiklerini yaşadık, çapraz bina 10-12 satış temsilcisi olan bir emlakçı var ayda 2 kez mutlaka tekme tokat onun dışında içerden küfür ederek kapıda tartışma olan bir sürü olay var geçen bur adamla karısına saldırıyorlar'dı emlakçıların %80 yalan dolan ile ticaret yapıyor ne vergi verirler ne komisyon faturası keserler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 7 Nisan 2021; 12:8:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üçüncü fotoda 25 metre kare 60 metre kare olmuş :D

• Welcome esenyurt torium arkasındaki fuhuş merkezi sitelerden ev almanı önermem.

• ara ara bende bakıyorum.. gaziantep'te emlakcıdan olupta genişletilmeyen daire yok... bariz belli ediyor çoğu.. bir salon resmi atıyor 4v4 halı saha maçı yaparsın o derece  

• Kural 1: emlakçılara ve galericilere asla ama asla uğramayın.

• mr.yasoo kullanıcısına yanıt

AAHAHHASHSAHSHA hocam doğru demişsiniz bir insan bu kadar yüzsüz ve malumların savunucusu olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Araba mı aliyorsun? Napacan geniş resmi dar resmi ev bu 4 tane duvar , napacan içinde eşya ile üst kat çekilse ne olur aynı daire değil mi

Konumu doğru koymasa ne olur? Beğendiniz mi evi arayın alın adresini

Sadece ilanlarda evlerin dışarıdan fotosunu koymuyorlar o kötü gerisi ev işte neyine takildiniz bu kadar

Edit : Vurmayın lan roket felan atın ben daha ölmedim :)

ne boş yorum bu ya.  

• Bir eski inş.müh. olarak üzüntüyle izliyorum. Bunlar sadece görünen kısımlar bir de görünmeyenler var ki of off.

Temel atacağımız 4 katlı bina vardı. Temele onay vermedim diye tehdit edildim müteahhit tarafından. Ben şantiye şefiydim ve zemin yetersiz dedim. Çünkü altı boş kum ve topraktı. Ee nasıl olacak derken fore kazık istedik. Maliyeti hesapladık sunduk oha deyip projeyi benden aldı. Ben de bu süreçte bu işi bıraktım.

Benim onay vermediğim yere o müteahhit bozuntusu 4 katlı 2 blok dikmiş ve tüm daireleri de satmış.

Eğer ki bir deprem olursa ayakta kalır mı? Oraya onay veren tüm kurumların, belediyenin, yapı denetimin ve inşaat firmasının gelmeşini geçmişini...

Şunu özellikle söylüyorum. Eğer ki kalıcı iseniz o şehirde daire alacaksanız temelden takip ederek alın. Önce almayın yani müteahhite gidip bana bu daireyi sat demeyin. Stalklayın gizliden. Sık sık kontrol edin. Altyapısı nasıl, tesisatları nasıl çekiyorlar, otoparkı var mı, dış cephe yalıtım nasıl kullanılan malzemesi ne? İç duvarlar ses geçiriyor mu? Salon ve yatak odaları direk güneşe bakıyor mu? Döşeme altında şap beton var mı, köpük var mı, tavan alçı mı köpük mü diye bakın takip edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

ne boş yorum bu ya.  

Alıntıları Göster

Niye boş yorum ev bu alacaksaniz önce şehir , muhit seçer , kat ve oda sayısı , bina yaşı seçer fiyata göre ararsınız , dıştanda fotosu varsa bakar kafanıza yatan ile iletişime geçer gidip bakarsınız

Ev içindeki eşya fotosuna , fotonun açısına vs takılmak akıl işi değil araba alsan tamam detaylı foto şart iç dış

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.