Şimdi Ara

1 Günde Gördüğüm Sahtekarlıklar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
10
Favori
20.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
398 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Emlakçılar haram yemekten balon gibi olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde effect kullanan emlakçılar var  

• Tv nin halinden belli resimle oynandığı, öyle sürüngen gibi tv mi olur

• Haramidere mi hocam burası?

Esenyurt emlakçılarına sakın güvenme alayı üçkağıtçı

• Hatırlayalım:

1-Emlakçı
    2-Taksici
    3-Galerici
    4-Telefoncu
    5-Tamirci

Bu sektörler battı demeden ülkede sahtekarlık bitmez.

"Bir forumdaştan alıntıdır."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ahaha nasıl yapmışlar bunları ya. Televizyon 16:9 iken, ultrawide curved falan bir şey olmuş.  

• The Alim kullanıcısına yanıt

Hocam peki tokiler hakkında ne düşünüyorsunuz. Az çok biliyorsunuzdur.

• Ülkemizde tüm sektörlerde inanılmaz bir başıboşluk var. Sadece emlak sektöründe değil tüm sektörler aynı. Çünkü yaptırımı çok yavaş ve kalıcı değil. Bizim ülkemizde kanun eksiği yok aslında bütün kanunlar mevcut zaten hemen hemen hepsini Avrupa'dan alıyoruz. Sorun uygulamada tüketici hakem heyeti diye birşey var ama o bile uğraştırıcı. Kaldı ki zaten devletin gizli müşteri olarak tüm sektörleri ara ara denetlemesi lazım. Çok değil o bölgede ayda 1 nokta ciddi olarak denetlense aslında tüm sorunlar ortadan kalkacak.

• Ben iki kez ev baktım ve hiç böyle denk gelmedim. Hangi il burası. Çok enteresan gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

Ben iki kez ev baktım ve hiç böyle denk gelmedim. Hangi il burası. Çok enteresan gerçekten

Değerli dostum Marstan falan baktınız siz sanırım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Araba mı aliyorsun? Napacan geniş resmi dar resmi ev bu 4 tane duvar , napacan içinde eşya ile üst kat çekilse ne olur aynı daire değil mi

Konumu doğru koymasa ne olur? Beğendiniz mi evi arayın alın adresini

Sadece ilanlarda evlerin dışarıdan fotosunu koymuyorlar o kötü gerisi ev işte neyine takildiniz bu kadar

Edit : Vurmayın lan roket felan atın ben daha ölmedim :)

Annen sana 18 yaşına geldiğinde dese ki.

Bak oğlum aslında ben senin annen değilim. Bizim çocuğumuz olmadı ve seni hastaneden kaçırdık dese. Gerçek annen yaşıyor mu ölü mü haberimiz bile yok dese .

Diyeceğin laf belli senin.

- amaan, bana bunu neden anlattın ki, o da kadın bu da kadın. Anne işte. Kendi annen olsa nolacak, seni kaçırıp seni büyütseler n'olacak diyeceksin demekki .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 8 Nisan 2021; 2:50:49 >

• Ben de eklemeler yapacaktim ama sizin sahit olduklariniz karsisinda devede pire kalir.

Yine de yazayim:

Gezdigimuz bir evde pencere neredeyse omzumdan sonra basliyordu,cok yukaridaydi.Sorduk adama belediye gelmeden once orayi balkon olarak tanitmislar, belediye kontrolleri yapinca da duvari kirip orayi odaya cevirmisler metrekareye eklenmis normalde balkon olsaydi eklenmiyordu.Hapis hucresi gibiydi o oda.

Fransiz balkon diyorlar ama hangi fransiz o balkonlardan sarkar bilemem.10 cm aralik koymus pencereyle balkonun korkuluklari arasina araya girmen zaten imkansiz iki nefes alayim diyorsun korkuluklar muthis alcak.Sirf oraya fransiz balkon yazabilmek icin iki tugla atiyorlar salakta bir korkuluk koyuyorlar sonra je t'aime.

Metrekareler o kadar oynuyor ki asla elinizde mezure olmadan gitmeyin.Gittigimiz her evi olcmustuk.Eksik cikmayan yok, ki eksik cikmasi okay ama kullanim alani olarak gecen alanin ic duvarlari ve kolonlari saymasi kadar sacma birsey yok.Genelde 80-90 metrekarelik dairelerde 7 metrekare kadar fire veriyordu,7den fazla verenler goze batiyordu 82 diyip 65 cikan vardi ya.Isteyen istedigini desin alin elinize mezureyi pasa pasa olcun o sahtekarlara guvenmeyin.

Tavan boyu da onemli cok bakan yok ama bence onu da gozden kacirmayin derim.

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Mevcut siyasş iktidar denetlemeye engel olmasa oy kaybeder.

Memurum da işine geliyor zaten aksama kadar büro da takıl al maaşı geç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dediklerinize katılıyorum yaşadığım için biliyorum. konum yanlış verilir daha merkezi yer mesela, m2 yanlış yazılır. bina inşa yılı yanlıştır. bitanesine google mapste resim gösterdim ispat ettim cevap bile veremedi. hadi onu geçtim tapuda gözükmeyecek mi sanki ne gereği var atıp tutmanın. zaten doğru düzgün yorulmadan komisyonunu alıyorsun. evlerde işçilik hataları çok yapan ustalar ve müteahhitler iyi beddua alıyor (kendileri bilir). düzgünce dürüstçe anlatarak iş yapmak çok mu zor bu ülkede anlamıyorum. emlakçı ve galerici yüzde 90'ı kandırarak iş yapma peşindeler. ne diyeyim dürüst insanlar kazansın. sahtekarların ateşleri bol olsun inşallah.

• Deveye sormuşlar;

Neden boynun eğri?

Deve demiş ki; Nerem doğru ki?

• Ben de bir kaç ilana bakmıştım. Ev 80 metrekare ama o kadar geniş ve büyük görünüyordu ki muazzam bir işçilik yapıldığını zannederek daireyi favorilere alıyordum. Meğerse hepsi genişletilmiş fotoymuş. Buradan sonra bol küfür ediyorum ".............................................."

• Bunların bir de metroya, okula, camiye vs. 5dk yürüme mesafesinde olayı var. Daha bunlara yakın olmayan bir ev ilanı görmedim.
    İlana bakıyorsun konuma göre en yakın metro durağıyla arasında 10km mesafe var, ama yürüyerek 5dk :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaelf7 -- 8 Nisan 2021; 9:4:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah emlakçının eline düşürmesin kiraya çıkacağım ev arıyorum bahsettiğin gibi fotoğraflarla alakası yok " zaten bunu bilerek gidiyoruz bakmaya da " ama nasıl bir allayıp pulluyorsun da 5m2 olan yeri sanki 20m2 gibi çekiyorsun   . Konum da da haklısın merkezi konumu etiketliyor ama ora ile alakası hiç yok.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.