Sucuk almış.sosis almış vay anasını be millette ne para var azizim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 Günde Kazandığımı 10 Dakikada Harcadım (4. sayfa)
-
-
Hocam işin yok sanırım öyle hesaplar kuruyorsun masa başında kar hesqplanmaz ayrıca bankaların 6 aylık karı o kadar yoktur sen Bim'e bağladın..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben haberlerin yalancısıyımquote:
Orijinalden alıntı: pelstinaKaba bir hesap yapalım.
Akşam 18:00 a kadar bir kasaya 180 müşteri gelmiş.
Saat 21.00 a kadar en az bi 30 kişi daha gelse 210 kişi.
Her biri ortalama 30 TL lik alışveriş yapsa 210 x 30 = 6.300 TL.
İki kasa var 6.300 x 2 = 12.600. Bu bir günlük yaklaşık ciro.
Ayda 30 gün x 12.600 TL = 378.000 TL ciro demek.
Haftasonlarını da katarsak bu rakamı en az 500.000 TL olarak düşünebiliriz.
Türkiye'de toplam 7.500 adet BİM olduğunu düşünürsek 7.500 x 500.000 TL = 3.750.000.000 TL/ay
Yani aylık ciro 3,75 milyar TL/Ay
Hiç gider, personel maaşı vs hesaplamadan kar marjının yaklaşık yüzde 20 olduğu düşünürsek
0,20 x 3,75 milyar TL = 750.000.000 TL
Ayda 750 milyon lira para kazanan başka şirket var mıdır bilmiyorum.
Gerçekten çok ciddi para, yaklaşık 1 milyar dolar, sadece 1 ayda!
www.borsagundem.comBİM, 2020 ilk çeyrekte net karını ikiye katladıhttps://www.borsagundem.com/haber/bim-2020-ilk-ceyrekte-net-karini-ikiye-katladi/1491217
Kim hangi siteye daha cok güveniyorsa oradan baksın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Dolar borcun yoksa sıkıntı yok
-
Hocam forum maksadi, bak ben bunları yiyorum iciyorum demek icin degil. Piyasanın en basit ürünlerini bile alsan fiyat bu kardesim. Ortada bir sıkıntı var. En asgari çalışanın almak isteyeceği, belki de burada bu etlere burun kiviranlar gibi dusunmeyip, çocuğunun boğazından iki lokma ete benzer seyler girsin diye o günü özel kabul edip yemeye calisan insanlarin ürünleri bunlar. Herşeyi gectim. Bu ürünler devlet izniyle, ulusal markette satılıyor. İçine toynak koyacak halleri yok ya.quote:
Orijinalden alıntı: eyorukÜlkenin yarısından fazlasının farkedemediği sürece bir şey olmaz.O "şey" yerine daha sert bir kelime yazmak lazım ya neyse...
Sen x alıyorsun yiyorsun utanmaz herifin teki kalkmış diyor ki yeme alma içme.Sorunu görmüyor oturma organları ile bakıyorlar ,kafaları basmıyor.
Alım satım içme yeme bunlar hep kişiseldir.Vatandaş sadece "normal"yaşayabilmek istiyor.Biz bunu soruyoruz.araba almak ev almak bile lüks şeyler değil arkadaşlar .Bu milletin buna kafası basmıyor işte.Ben mesela bu arkadaşın aldığı o şeyleri almam bile.Ama ben kendisine işte alma sende diyemem.Sorun bu değil çünkü.
Kedileri besledigimi desem, "lan hayvan dusmani mısın? Antrikot yedirsene vicdansız" diyecek insanlar da çıkacaktır.
Dramatik oldu neyse :dd
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne87
Kolonyayı ne yapıcan
Wc kokusu, oda kokusu, alışveriş poşeti bunlar israfDezenfektan olarak kullanıyorum ben.
1 litre kolonya bana 40 gün falan yetiyor anca.
Diğer yapay kokuların gereksiz olduğu konusunda ise haklısınız.
Hem gereksiz, hem sağlıksız.
-
Tabi zaten ben de aynı fikirdeyim her şey çok pahalı ama bu liste de günlük bir harcama değil onu belirttim.quote:
Orijinalden alıntı: BeY_oĞLu
Yani şöyle de düşünebiliriz. Sabah birinin yazdığı gibi. Aslinda bunlarin ederi bu fiyatlar değil ama öyle bir duruma geldik ki aldığımız üç beş gündelik ve piyasaya göre taban fiyatli ürünler olmasına ragmen bu kadar fiyat tutmus. Aslında bunu anlatmak istedim. Elin almanyalisi 70 birime su kadar urun aliyor demeyecegim, çünkü artık içimiz baydi.
Yoksa ben günlük tinerci gibi oda spreyi cekmiyorum. Tabiki bir klozet kokusunu aksamlari cerez niyetine yemiyorum ama o kadar basit, dip ürünler olmasına rağmen hem de bimden alınan üç beş parça ürünün bu kadar fiyat tutması asıl bakılması gereken yer.
Şahsi görüşümdür. Kimisine bu sakız parasıdır.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08alım gücü diye bir şey kalmadı, paranın sadece adı var.
Ohoo beyimiz sucuklari salamlari doldurmus yine sepetine
Sen Turkiye'de yasiyorsun sucuk salam senin neyine, topla bakalim ordan filiz makarnalari
-
Hamdolsun .bunu bulamayanda var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam işim olmasa bankada 750 bin dolar param, yatlarım katlarım, arsalarım ve lüks spor arabalarım olmazdı.Ben hobi olarak hesap kitap yapıyorum, işsizlikten değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne değişik bir hobin var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X