|
1 Günde Kazandığımı 10 Dakikada Harcadım
-
-
alım gücü diye bir şey kalmadı, paranın sadece adı var.
-
Kolonyayı ne yapıcan
Wc kokusu, oda kokusu, alışveriş poşeti bunlar israf -
Su vanasini da kapatmayı düşünüyorum. Afrika şartlarına alışmam lazım.quote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne87
Kolonyayı ne yapıcan
Wc kokusu, oda kokusu, alışveriş poşeti bunlar israf -
Sen mevzuyu anlamadın.
Wc ve oda kokusu yerine cami aç ve temizliğini yap kafi.
Poşetede her seferinde 25 kuruş verme.O 25 krş birike 1 yılda kaç para yapar?
O sucugumsu sosimsi şeyleri saymıyorum bile.Umarim anlarsın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 12 Ekim 2020; 19:56:39 > -
Aslinda mantıklı. Poşete 2. para verisim ama ev yakınken bir git gel daha yaparım.quote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne87
Sen mevzuyu anlamadın.
Wc ve oda kokusu yerine cami aç ve temizliğini yap kafi.
Poşetede her seferinde 25 kuruş verme.O 25 krş birike 1 yılda kaç para yapar?
O sucugumsu sosimsi şeyleri saymıyorum bile.Umarim anlarsın...
25 kurus cukkaa -
Sırt çantana koy ya da çantanda bir yere bez torba ya da poşet Katla koy.
Ucuz wc ve oda kokusuda kalıcı değildir zaten.Herşeyi detaylı yazsam hak verirsiniz o kadar vaktimiz yok... -
Mükemmel ekonomimiz -
karışık kuruyemişimi yerken okuyup mutlu oluyorum.
inşallah daha zor günlere.
-
Hocam günlüğünüz 70 tl mi?
-
Tabiki değil hocam. Şu anda asgari ücrette günlük 77 tl. Ben de bundan cok fazla kazanmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: namaste1968Hocam günlüğünüz 70 tl mi?
-
Hocam sanki direk asgari ücreti aydaki toplam güne bölmek mantıklı değil gibi çalışılan gün sayısına bölmek daha doğru sonuç olarak şirketler tatil günü için ödeme yapmıyor.
-
hocam tuvalet kagıdıynan napcan çok merak ettim
-
Yapıyor hocam. O yüzden prim 30 gün ödeniyor ve haftada 45 saat çalıştığında en az 24 saat resmi ücretli istirahat hakkın oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: namaste1968Hocam sanki direk asgari ücreti aydaki toplam güne bölmek mantıklı değil gibi çalışılan gün sayısına bölmek daha doğru sonuç olarak şirketler tatil günü için ödeme yapmıyor.
-
Pamuk yerine kullanıp kurufasulye ekicem hocam. Üretime destek.quote:
Orijinalden alıntı: Nikopollhocam tuvalet kagıdıynan napcan çok merak ettim
-
Hocam orası öyle ama mesela bazısı 6 gün bazısı 5 gün çalışıyor. Bazısı 9-5 bazısı günde 10 saat maaşı çalışılan zamana bölmek daha iyi değil mi ? Yani aynı maaşı alsa da biri hafta 55 saat 6 gün birisi 45 saat işte 5 gün çalışıyor. Aynı maaşı alıyor diye günlüğü aynı diyebilir miyiz?
-
Hocam öyle bakarsak zaten içler acısı. Bir çalışanın haftalık çalışma saati 45 tir. Bu saatin icinde istirahat zamanları ( öğlen 1 saat mesela) dahil değildir. Sabah 8 aksam 6 calisan birisi haftalık çalışma saatini doldurmuş demektir ve yaptığı her fazladan çalışma için normal saatlik ücretinin bir buçuk katı kadar ekstra ücret almalıdır. Bu da demektir ki cumartesi günü yaptığı çalışma mesaiye tabidir. Günde 7 saat çalışan için cumartesi günü normal çalışma süresidir. Kamuda ise haftada 40 saat olarak belirtilmiş.quote:
Orijinalden alıntı: namaste1968Hocam orası öyle ama mesela bazısı 6 gün bazısı 5 gün çalışıyor. Bazısı 9-5 bazısı günde 10 saat maaşı çalışılan zamana bölmek daha iyi değil mi ? Yani aynı maaşı alsa da biri hafta 55 saat 6 gün birisi 45 saat işte 5 gün çalışıyor. Aynı maaşı alıyor diye günlüğü aynı diyebilir miyiz?
Ama maalesef bizim ülkede kimin kırbacı daha kuvvetliyse çalışanın sırtına daha cok biniyor. Emekçinin emeği heba olup zengin daha zengin oluyor.
-
Birde neden evlenmiyorsun diyorlar -
O malzemeleri bitirdiğinde harcamış olursun.
alım gücü diye bir şey kalmadı, paranın sadece adı var. |
M MaxPayne87 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
|
Kolonyayı ne yapıcan
Wc kokusu, oda kokusu, alışveriş poşeti bunlar israf |
Sen mevzuyu anlamadın.
Wc ve oda kokusu yerine cami aç ve temizliğini yap kafi. Poşetede her seferinde 25 kuruş verme.O 25 krş birike 1 yılda kaç para yapar? O sucugumsu sosimsi şeyleri saymıyorum bile.Umarim anlarsın... |
Sırt çantana koy ya da çantanda bir yere bez torba ya da poşet Katla koy.
Ucuz wc ve oda kokusuda kalıcı değildir zaten.Herşeyi detaylı yazsam hak verirsiniz o kadar vaktimiz yok... |
Benzer içerikler
- sonda acıtır mı
- dışarı çıkmak için bahaneler
- tinder"da nasıl eşleşilir
- tripkolik ne demek
- furkan er boyu
- penis nakli
- çay emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- suudi arabistan
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X