Şimdi Ara

1 Günde Kazandığımı 10 Dakikada Harcadım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
6.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bunun Kışı var asıl Zam kışın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siz bu kardeşinize yetkiyi verin , Ha ondan sonra dolarla, faizle , şunla bunla nasıl uğraşılır görün.

Cihan padişahı RTE hazretleri

Dolarlamı maaş alıyorsunuz ?

Damat berat efendi hazretleri

Bu milletin a... Koyacağız

Cengiz holding sahibi Mehmet Cengiz bey

• arkadaş yalnız hakkaten hiç bir şey almamış. şu sepetin normal ederi 15 lirayı geçmemeli. adamın sucuğu, köftesi bile tavuk kıyması sonuçta.

• Oda spreyini neden iptal ettirdin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

arkadaş yalnız hakkaten hiç bir şey almamış. şu sepetin normal ederi 15 lirayı geçmemeli. adamın sucuğu, köftesi bile tavuk kıyması sonuçta.

Kırmızı et bizim neyimize bee

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979

Oda spreyini neden iptal ettirdin?
    Baktım eko moddan çıkıyorum, level atlıyorum. Dedim kendine gel bu ne densizlik. :dd

Kasiyer yanlışlıkla iki kere geçmiş, sonra ikinci geçişi iptal etmiş.

• Ekonomi iyi demiyorum kesinlikle ama senin aldıklarının bir kısmı da günlük olan ihtiyaçlar değil. Bir kere aldın mı 1 ay kullanacağın şeyler. Ondan bu karşılaştırma da çok objektif olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 15 Ekim 2020; 11:39:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucuk piliç,sosis piliç,piliç köfte. Bunlari avrupada hayvana vermiyorlar,bizim yiyebildiklerimiz bunlar,yazık!

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Ekonomi iyi demiyorum kesinlikle ama senin aldıklarının bir kısmı da günlük olan ihtiyaçlar değil. Bir kere aldın mı 1 ay kullanacağın şeyler. Ondan bu karşılaştırma da çok objektif olmamış.
    Yani şöyle de düşünebiliriz. Sabah birinin yazdığı gibi. Aslinda bunlarin ederi bu fiyatlar değil ama öyle bir duruma geldik ki aldığımız üç beş gündelik ve piyasaya göre taban fiyatli ürünler olmasına ragmen bu kadar fiyat tutmus. Aslında bunu anlatmak istedim. Elin almanyalisi 70 birime su kadar urun aliyor demeyecegim, çünkü artık içimiz baydi.

Yoksa ben günlük tinerci gibi oda spreyi cekmiyorum. Tabiki bir klozet kokusunu aksamlari cerez niyetine yemiyorum ama o kadar basit, dip ürünler olmasına rağmen hem de bimden alınan üç beş parça ürünün bu kadar fiyat tutması asıl bakılması gereken yer.

Şahsi görüşümdür. Kimisine bu sakız parasıdır.

• Bu arada millet, bim şu anda Türkiye'nin borsada en değerli şirketi oldu ve geçtiğimiz bir iki ay evvel de 6 aylık 100 de 100 net kâr açıkladı. Anlayana...

• Sağlıksız işlenmiş etler

• o akılla 1 yılda kazanamadığını 1 dakikada harcarsın.

• Bu fişe bakınca her nedense işte gerçek islamiyet bu diye çınladı kulağım xD

• Kaba bir hesap yapalım.

Akşam 18:00 a kadar bir kasaya 180 müşteri gelmiş.

Saat 21.00 a kadar en az bi 30 kişi daha gelse 210 kişi.

Her biri ortalama 30 TL lik alışveriş yapsa 210 x 30 = 6.300 TL.

İki kasa var 6.300 x 2 = 12.600. Bu bir günlük yaklaşık ciro.

Ayda 30 gün x 12.600 TL = 378.000 TL ciro demek.

Haftasonlarını da katarsak bu rakamı en az 500.000 TL olarak düşünebiliriz.

Türkiye'de toplam 7.500 adet BİM olduğunu düşünürsek 7.500 x 500.000 TL = 3.750.000.000 TL/ay

Yani aylık ciro 3,75 milyar TL/Ay

Hiç gider, personel maaşı vs hesaplamadan kar marjının yaklaşık yüzde 20 olduğu düşünürsek

0,20 x 3,75 milyar TL = 750.000.000 TL

Ayda 750 milyon lira para kazanan başka şirket var mıdır bilmiyorum.

Gerçekten çok ciddi para, yaklaşık 1 milyar dolar, sadece 1 ayda!

• geçmiş olsun şimdiden o köfte sucuk ve piliçleri yiyeceğiniz için

• o sucuk sosis yenir mi be kardeşim?

• Hocam bişeyde almamışsın ki?Gıda ürünü bir iki şey var oda 3 günlük.Bitiyiz.

• Ülkenin yarısından fazlasının farkedemediği sürece bir şey olmaz.O "şey" yerine daha sert bir kelime yazmak lazım ya neyse...

Sen x alıyorsun yiyorsun utanmaz herifin teki kalkmış diyor ki yeme alma içme.Sorunu görmüyor oturma organları ile bakıyorlar ,kafaları basmıyor.

Alım satım içme yeme bunlar hep kişiseldir.Vatandaş sadece "normal"yaşayabilmek istiyor.Biz bunu soruyoruz.araba almak ev almak bile lüks şeyler değil arkadaşlar .Bu milletin buna kafası basmıyor işte.Ben mesela bu arkadaşın aldığı o şeyleri almam bile.Ama ben kendisine işte alma sende diyemem.Sorun bu değil çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 15 Ekim 2020; 17:38:55 >
  • Wc blok oda spreyi lüks olmuş hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.