Şimdi Ara

1 Gunde Level 20 Olmak !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 gunde level 20 olmak istioyo musunz ? ( benim tarafmdan yapıldı )

Hemen gidip item shoptan 1 taneda el bombasi aliorz sonrada ver elini shower room vede karambole paso bomba atiorz eger ustalasırsanz o islemde butun bombaları attıgınızda en az 4 - 5 arasi kill gelecektr 16/16 ysa room evet kolay gelsin simdiden

• quote:

Orjinalden alıntı: ChaosMaker

Beyler 1 gunde level 20 olmak istioyo musunz ? ( benim tarafmdan yapıldı )

Hemen gidip item shoptan 1 taneda el bombasi aliorz sonrada ver elini shower room vede karambole paso bomba atiorz eger ustalasırsanz o islemde butun bombaları attıgınızda en az 4 - 5 arasi kill gelecektr 16/16 ysa room evet kolay gelsin simdiden

Eline ne geçecek senin gibi ezik mi olacak adamlar EZİK EZİK taktikler verme milleti kendin gibi NOOB yapma normal adam gibi oyna shower room ezikler içindir orda oynayanlar oyunu öğrenemez !

• arkadaşım ben buraya kolay level kasma yolunu yazdm arkadaşlar noobluklarını trainng odalarınıda geçireblrler benim gibi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosMaker -- 14 Ekim 2007; 0:26:35 >
  • :=) la rezil ediyonuz adamı zamanında shower roomu sawundum bak simdi 180 derece dönyorum haklısınız .Ezq cıkartıyo shower:)
  • showerroomda kasanları gördük şuan bf yapınca bana o yaptıın şey ne hackmi sitesini banada söyle diorlar...
  • aynı sekilde bende tavsiye etmem shower... hee lvl hızlı verir ama 1.si ban yeme ihtimali wardır... 2.si oyun adına hiç bişey öğrenmezsiniz 3.sü de 70 olsan eline ne geçicek 10 lv adam seni kesebildikten sonra ;)
  • Level hiç önemli değil gerçekten ama siz bilirsiniz ben egomu şişirmek istiyorum beni gelip ben 50 levelken 10 level adam kesse bişey olmaz derseniz tamam bişey diyemem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shover roomda bi kere ezikler oynıyor... hic adam öldüremeyen orda şansını denio adam gibi oynayan ya mansion oynar weye town ..... ama shower olmazz NOob....
  • quote:

Orjinalden alıntı: brktsn

shover roomda bi kere ezikler oynıyor... hic adam öldüremeyen orda şansını denio adam gibi oynayan ya mansion oynar weye town ..... ama shower olmazz NOob....

Adam gibi oynayan genelde mansion town oynamaz deathmatch olarak ya teamdeathmatch oynar yada duel
  • mansion atk def. town tdm glad tgld tercihlerim :)
  • town forever TDM 4v4 no lag :D
  • Atk def daha sarıyor bea xP
    Glad desen harika xP
  • ett dediklerinizde güzel ya abi adam dalga gecio eziqqq yaa shower miss
  • 20 olduktan sonra nolucakki senden dusuk lvllerile dalga geciceksin sonra onlarla bir odaya girince herkez anliyacak ezik kim
  • arkdaşlar konu eski bi uplama sonucu geldi.İsteyen yapar isteyen yapmaz orası bizi değil kasanı ilgilendirir.
    İllegal bir yol pek tasvip etmem ama yapana biz bişi diyeyiz gerekni ijji adminleri zaten yapar.Cellallenmeyin yani.
    Konuyu açan kişi diğer forumlarla karıştırmış bizi sanırım biz lvldan çok oyunculuğa bakarız bunuda belirtmek isterim
  • herkezin istediği bir oyun tarzı var olumlu veya olumsuz eleştiriler adamın nasıl oynadıgını belli etmez :) o yüzden saygıyla karşılıyorum isteyen istediğini oynar :)
  • adamın nasıl oynadıgını aldıgı eleştriler belirlemiycekse ne belirliycek? Gmin attığı ban mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzyBozy

herkezin istediği bir oyun tarzı var olumlu veya olumsuz eleştiriler adamın nasıl oynadıgını belli etmez :) o yüzden saygıyla karşılıyorum isteyen istediğini oynar :)

Baya saçma olmuş... Adam bf ne bilmiyo ben bf yapıyom diyo sen ona söylemezsen o öğrenemez o zaman kimse oyunu bilmez herkes boş boş gezer bence gerekli olan iyide olsa kötüde olsa eleştirmek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.