Bilgisayarım uzun süredir bozuktu sonunda bilgisayarcıya götürüp hallettirdim. Harddiski falan baya sorunluymuş, neyse halloldu ve dün gece teslim aldım. Dün gece uzun süre kullanmama rağmen en ufak bir sorun çıkmadı. Bugün internete girdiğim zaman herhangi bir veri göndermek istersem, mesela foruma giriş yapmaya çalışırsam, herhangi bir siteye üye girişi yapmaya çalışırsam, sözlük'e bir şeyler yazmaya kalkarsam yani herhangi bir şekilde, onayla, gönder tarzı bir butona bastığım anda; 162.exe bir hatayla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor diye bir hata mesajı çıkarak internet bağlantımı iptal ediyor. Ancak bu andan sonra, download varsa devam ediyor veya girip WoW oynayabiliyorum. Ancak web siteleri açılmıyor. Bilgisayar açıldığında arkada çalışan 162.exe dosyası ile ilk defa karşılaştığım için bilgisayar içinde arattım. temp dosyasının içinde. ama dokunduğum anda bağlantımı kesiyor. doğrudan ethernet kablosu ile bağlanıyorum. yeni yüklenen windows, xp sp 3 acaba soru nerede
162.exe diye bir win dosyası olduğunu zannetmiyorum.. Hangi program ile ilgili ise o programı bulun.. Bilmediğiniz exe dosyalarını neden çalıştırıyorsunuz arka planda.. görev yöneticisinden o dosyanın üzerine gelin sağ tıklayın ve open file deyin.. (Türkçe karşılığını bilmiyorum kusura bakma) daha sonra bakın bakalım hangi program vs.. klasörün içerisinde ki bir exe dosyası imiş.. hiç adını duymadığınız bilmediğiniz bir klasör içerisinde ise direkt shift+delete yapın... bana şüpheli bir dosya gibi geldi.. mantıklı hiçbir program ismi böyle olmaz.. olabilirde ama demek ki saçma bir programmış derdim.. + başlat - run - msconfig komutunu kullanarak açacağınız pencereden başlangıçtaki gereksiz çalışan programları kapatın.. +hizmetleride ..
bu arada bilgisayarcının yeni bir harddiski olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme