Şimdi Ara

1 Hafta İçerisinde Acil Tavsiyenizi Bekliyorum Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba.Cep telefonumu ve bilgisayarımı buradaki tavsiyelere göre almış ve memnun kalmış birisi olarak bir kez daha değerli görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.Kardeşimin üniversiteyi kazanmış olması sebebiyle ufak tefek,şirin bir bilgisayar arıyorum.Kafamdaki modelleri size danışmadan önce bilgisayarın kullanımıyla ilgili biraz bilgi vermek istiyorum.
    Bilgisayarı kesinlikle oyun oynayabilmek için düşünmüyoruz.O yüzden yüksek bir performansa ihtiyacımız yok.İnternette gezinme,film izleme,şarkı dinleme ve en önemlisi de Office kullanarak Word,Excel,Powerpoint tarzı uygulamalarla ders çalışabilme özellikleri bizim için yeterli.Bunların dışında düzgün kullanmak şartıyla çok baş ağrıtmayacak bir bilgisayar olmasını istiyoruz.Şimdi geleyim kafamdaki modellere.

1-) CASPER Nirvana N210 : http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_CASPER-Nirvana-N210-10-1-in%C3%A7-Intel-Atom-Z3735G-1-33-GHz-2-GB-64-GB-Win-8-1-Ayr%C4%B1labilir-Klavyeli-Notebook,103452,504930,1935329.html?langId=-14

2-) CASPER Nirvana N360 : http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_CASPER-Nirvana-N360-11-6-in%C3%A7-Intel-Atom-Z3735F-1-33-GHz-2-GB-64-GB-Windows-8-1-2si1-Arada-Notebook-Siyah,103452,504930,2276931.html?langId=-14

N210 700 lira, N360 900 lira.Bunların dışında fiziksel özellikleri dışında çok büyük bir farklılık göremedim.Sizce kullanım amacımıza göre bu ikisinden hangisi tercih etmem doğru olur?Boşuna 200 lira fazla para vermemi gerektirecek ciddiyette bir fark var mı bu 2 bilgisayar arasında?Son olarak bu modellerle ya da Casper ile bir geçmişi olan arkadaş ne gibi tavsiyelerde bulunabilir?Çünkü Casper ile ilgili kulağıma kötü şeyler çok gelmişti.Sizce bu markaya güvenebilir miyim?
    Bana cevap verirseniz çok teşekkür ederim.Dediğim gibi aciliyetten dolayı cevaplarınızı en kısa sürede bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

NOT: Arkadaşlar son anda şöyle bir model de gördüm. Toshiba olması sebebiyle bunu da gözüme kestirdim.Bununla birlikte 3 model arasından hangisi daha tercih edilesi?İşte 3.model;

3-)TOSHIBA SATELLITE CLICK MINI L9W-B-103 ; http://www.teknosa.com/urunler/125032985/toshiba-satellite-click-mini-l9w-b-103

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtottroglu -- 17 Ağustos 2015; 16:46:56 >

• 899 liralık model dokunmatik ekranlı, ama ikisinde de 64 gb hdd var, ayrıca 2'side 2 gb ramli.. yetersiz olacağınu düşünüyorum, casper konusunda ben kendimi rahat hissetmem, 899 liralık casperla, linkteki toshiba aynı özelliklerde, toshibayı almak daha mantıklı olacaktır. senin için biraz daha araştıracağım, bekle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little Stones

899 liralık model dokunmatik ekranlı, ama ikisinde de 64 gb hdd var, ayrıca 2'side 2 gb ramli.. yetersiz olacağınu düşünüyorum, casper konusunda ben kendimi rahat hissetmem, 899 liralık casperla, linkteki toshiba aynı özelliklerde, toshibayı almak daha mantıklı olacaktır. senin için biraz daha araştıracağım, bekle..

Teşekkür ederim hocam.Araştırma sonucunuzu bekliyorum.Bu arada Casper konusunda neden tereddüttesiniz acaba? Ne gibi sıkıntılar doğurabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmtottroglu kullanıcısına yanıt
    garanti, kalite forumda okursanız bir çok şikayet bulabilirsiniz. asla bulaşmayın pişman eder, memmun olan 1 kişi bile görmedim.
  • bende bir konu açmıştım,sizin konuyu gördüm müsaadenizle bende takip ediyorum,önerileri bende değerlendireblirm
  • quote:

garanti, kalite forumda okursanız bir çok şikayet bulabilirsiniz. asla bulaşmayın pişman eder, memmun olan 1 kişi bile görmedim.

Araştıracağım demiştiniz,öyleyse sizi biraz daha bekleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okkes07

bende bir konu açmıştım,sizin konuyu gördüm müsaadenizle bende takip ediyorum,önerileri bende değerlendireblirm

Tabiki hocam.Bu arada siz de bir bilgi alırsanız paylaşırsıniz.Siz nasıl bir şey bakıyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    bende aynı şekilde fakat ssd'li bir cihaz arıyorum. işe 3.5 kiloluk makineyle gitmek kolumu çok ağrıtıyor. bakıyorum hala, en iyi yöntem macbook lakin fiyatlar çok uçuk :(
    ayrıca siz kız kardeşiniz için bakıyorsanız
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-e3-celeron-n2840-216ghz-2gb-500gb-116-intel-w81-tasinabilir-bilgisayar.html
    bu model uygun olabilir. erkek kardeş ise işin içine oyun falan girer büyük ihtimalle :)) aynısından kuzenime aldık, gayet memmun kullanıyor, sadece ofis, dizi, film, sosyal medya gibi işlerde kullanıyor. üniversiteye giderken çantasına atıp götürüyor, sapasağlam 1 senedir format bile atmadık daha..
  • quote:

ayrıca siz kız kardeşiniz için bakıyorsanız
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-e3-celeron-n2840-216ghz-2gb-500gb-116-intel-w81-tasinabilir-bilgisayar.html
    bu model uygun olabilir. erkek kardeş ise işin içine oyun falan girer büyük ihtimalle :)) aynısından kuzenime aldık, gayet memmun kullanıyor, sadece ofis, dizi, film, sosyal medya gibi işlerde kullanıyor. üniversiteye giderken çantasına atıp götürüyor, sapasağlam 1 senedir format bile atmadık daha..

Aynen hocam.Oyunlarla hiç bir işimiz yok.Bizim de derdimiz kolay taşınabilmesi ve fiyatının uygun olması. Acer,Casper'a göre daha az kafa ağrıtır diyorsunuz yani.Bunu da göz önünde bulundurayım.

• Ben de Unv. Baslayacagim yeni bir.bilgisayar alacagim. Genel anlamda youtube kanalima video yuklemek film izlemek, internet icin kullanabilecegim bir bilgisayar ariyorum. Max 1000lira civari. Konuya gelecek olursam Casper kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. En iyi modelini aldim zamaninda ekran kartinda sorun yasadim tam performans hic kullanamadim. Baska markalara yonelmen saglikli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: uqrylmz

Ben de Unv. Baslayacagim yeni bir.bilgisayar alacagim. Genel anlamda youtube kanalima video yuklemek film izlemek, internet icin kullanabilecegim bir bilgisayar ariyorum. Max 1000lira civari. Konuya gelecek olursam Casper kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. En iyi modelini aldim zamaninda ekran kartinda sorun yasadim tam performans hic kullanamadim. Baska markalara yonelmen saglikli olur.

Bilemedim şimdi.Oyun oynamayacağımız için çok büyük sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.Memnun olan da var olmayan da var,çözemedim bir türlü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.