Hayatınız çerçevesinde 1 haftayı nasıl geçirirdiniz ( neler yapmak isterdiniz değil konu,hayallerinizi anlatmayın,neler yapardınız şu anki durumunuz dahilinde düşünün son 1 hafta)
ve neden yapmıyorsunuz ? sizi tutan nedir ?
Bir hafta camiye kapanırdım sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Syntax 1907
Bir hafta camiye kapanırdım sanırım
Başka ne yapılabilirdi ki...
1. gün yıkım, hüzün. 2. gün plan yapımı. 3. gün sevdiklerinle güzel zaman geçirmek. 4. gün kırdığın herkesten özür dilemek. 5. gün hep yapmak istediğin şeyleri yapmak. 6. gün sevdiklerine veda. 7. gün saati izlemek ve beklemek.
intihar ederim bosa gerilmem rahat bi insanim
quote:
Orijinalden alıntı: DH Anasayfa
1. gün yıkım, hüzün. 2. gün plan yapımı. 3. gün sevdiklerinle güzel zaman geçirmek. 4. gün kırdığın herkesten özür dilemek. 5. gün hep yapmak istediğin şeyleri yapmak. 6. gün sevdiklerine veda. 7. gün saati izlemek ve beklemek.
Yok hesap değil eksik namazlarımı tamamlardım anlamında
anlamamışım özür,ben en son cumaya ne zaman gıttım hatırlamam mesela,bu senın yazdıgında aklıma gelmedi düşündüğümde kendi adıma çok guclu degıl bağlarım ama haşa inkar vs de etmem...
peki senı baglayan tutan ne bunu yapmaman için şu an neden kılmıyorsun ozaman eksik namazlarını madem hayatının son 1 haftasını bu sekılde gecırmeyı göze aldıysan,yanlıs anlama yargılama falan soz konusu degıl ,insanlar neden elınde varken ımkan uygulamaz onu merak edıyorum,hayatlarına daır hersey ıcın gecerlı bu tabı
anlamamışım özür,ben en son cumaya ne zaman gıttım hatırlamam mesela,bu senın yazdıgında aklıma gelmedi düşündüğümde kendi adıma çok guclu degıl bağlarım ama haşa inkar vs de etmem...
peki senı baglayan tutan ne bunu yapmaman için şu an neden kılmıyorsun ozaman eksik namazlarını madem hayatının son 1 haftasını bu sekılde gecırmeyı göze aldıysan,yanlıs anlama yargılama falan soz konusu degıl ,insanlar neden elınde varken ımkan uygulamaz onu merak edıyorum,hayatlarına daır hersey ıcın gecerlı bu tabı
Çünkü insanlar öleceği zamanı bilmezse öleceğini de unutur. Ondan
Çünkü insanlar öleceği zamanı bilmezse öleceğini de unutur. Ondan
Alıntıları Göster
ben istediğimi yapardım
korkupta deneyemediğim bir sürü şeyi çünkü artık korkacak hiç bir şeyim yok
her istediğime her istediğimi yapardım, çok çok ölümüm bir hafta erken ölürdüm
quote:
Orijinalden alıntı: THECERN
ben istediğimi yapardım
korkupta deneyemediğim bir sürü şeyi çünkü artık korkacak hiç bir şeyim yok
her istediğime her istediğimi yapardım, çok çok ölümüm bir hafta erken ölürdüm
Öncelikle kılmaya çalısıyorum
2. Soruna ise insan öleceği zamanı bilmeyince gevşeklik oluyor sürekli erteliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: tr_yunis
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
sevdiğim insanlarla vakit geçiririm. base jump, bungee jumping,paragliding gibi riskli sayılabilecek aktivitelere katılırım.
quote:
Orijinalden alıntı: tr_yunis
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bir hafta ömrün varsa zaten muhtemelen kalkıp iş yapamayacak haldesindir. Bilincin açıksa sevdiklerinle vedalaşırsın, kapalıysa şansına küsersin. Başka alternatif yok gibi.