Şimdi Ara

1 haftada 2 kilo verdim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen hafta pazar günü 84.5 idim şuan itibari ile 82.5 im 7 günde 2 kilo
    Neler değiştirdim;
    1- Gece saat 03:00 a kadar yemek yiyordum artık 22:00dan sonra yemiyorum.
    2- Acıksamda acıkmasamda her öğün yiyebildiğim kadar yiyordum artık sadece acıktığımda yiyorum.
    3- Kısa mesafeleri yürümeye başladım örneğin okul dershane arası 1,5-2 km dolmuşa binmek yerine yürüyorum

Tavsiye = hiç ummadığınız birisi size kilolu olduğunuzu ima etsin

yorumları alayım arkadaşlar :D

• tebrikler hocam büyük başarı ama sporuna önem ver hatta git bir spor salonuna yazıl
  • incir reçelşi kullanıcısına yanıt
    atlde okuyorum hergün 9 saat okul var 2 saatde dershane hafta sonlarıda 6 saat dershane var ama yinede haftada 5-6 saatde olsa spora gitmeyi düşünüyorum kilo vermek isterken sağlıktan olmiyalım :D ama bişi olacağını sanmıyorum Allaha şükür son 2 senedir grip bile olmadım
  • Boy kaç? 84,5 normal kilo bile olabilir 2.00 boyunuz varsa. Yaş kaç bide?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky Pancamo -- 22 Aralık 2013; 20:10:41 >
  • Chucky Pancamo kullanıcısına yanıt
    yaş 16,5 boy 178
  • hocam ben daha yeni atlattım ne melen bir şey bu grip birde burnun tıkalı nefes alamıyorsun ağzından alıyorsun çok kötü bir şey sanki havayı değil de tozları çekiyorum gibi geliyor böyle boğazım yanıyor gibi geliyordu neyse ki atlattım
  • incir reçelşi kullanıcısına yanıt
    g.o olsun hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok saol hocam sağlık çok önemli gerçekten gittim ferah ferah banyo yaptım oturuyorum şimdi grip olduğumda elimde bir mendille dolaşıyorum aslında hep akmıyor ama alışkanlık oldu grip olduğumda elimde mendil eksik olmuyor ama selpak mentollü çok iyi hocam hasta olursan onu kullan 4-5 tane almıştım 2 tane kullanabildim elimde kaldı artık bir daha ki hastalığıma kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

çok saol hocam sağlık çok önemli gerçekten gittim ferah ferah banyo yaptım oturuyorum şimdi grip olduğumda elimde bir mendille dolaşıyorum aslında hep akmıyor ama alışkanlık oldu grip olduğumda elimde mendil eksik olmuyor ama selpak mentollü çok iyi hocam hasta olursan onu kullan 4-5 tane almıştım 2 tane kullanabildim elimde kaldı artık bir daha ki hastalığıma kaldı

tek derdin elinde kalan selapklar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulkrm

quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

çok saol hocam sağlık çok önemli gerçekten gittim ferah ferah banyo yaptım oturuyorum şimdi grip olduğumda elimde bir mendille dolaşıyorum aslında hep akmıyor ama alışkanlık oldu grip olduğumda elimde mendil eksik olmuyor ama selpak mentollü çok iyi hocam hasta olursan onu kullan 4-5 tane almıştım 2 tane kullanabildim elimde kaldı artık bir daha ki hastalığıma kaldı

tek derdin elinde kalan selapklar olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.