Bildirim
1 HAFTADA 5 KİLO VERMEM LAZIM ACİLL

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Doktora gitmeni tavsiye ederim -
Sistem 32 yi sil -
quote:
Orijinalden alıntı: hakonika1
ARKADAŞLAR NASIL VEREBİLİRİM COK ACİL 5 KİLO VERMEM LAZIM ASKERİ MÜLAKATLARIM VAR 1 İNDE ELENDİM KİLOM COK SIKINTI OLMAS ZANNEDİYODUM 5 KİLO FAZLAN VAR DEDİKLERİNDE ŞOK OLDUM BANA YARDIM EDİN DİĞER SECMEYE 1 HAFTA KALDI
Sahillerden birine git.Bir sabah bir akşam 5 km yürü.
Bu şekilde 5 günde 7 kilo verdim. -
bacagından 5 kiloluk bir parça kes.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lasix die bir hap var idrar söktürücüdür kendisi(ucuz baya 1-2lira gibi bişi reçetesiz alınıyor) içtikten 10 dk sonra falan çişin gelmeye başlar sonra bir kaç saat boyunca habire işersin 2-3 kiloya kadar kullanılabilir ama 5kilo sıkıntı çıkarabilir biraz koşu yap 5gün yemene dikat et son günde bundan al 2-3 tane tamamdır asıl amacı su toplama vakalarında falan vücudun gereksiz topladığı suyu atmasını sağlar böbrekleri uyararak.
Hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum onu da bilesin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yıldızlı Günler
quote:
ARKADAŞLAR NASIL VEREBİLİRİM COK ACİL 5 KİLO VERMEM LAZIM ASKERİ MÜLAKATLARIM VAR 1 İNDE ELENDİM KİLOM COK SIKINTI OLMAS ZANNEDİYODUM 5 KİLO FAZLAN VAR DEDİKLERİNDE ŞOK OLDUM BANA YARDIM EDİN DİĞER SECMEYE 1 HAFTA KALDI
Bu şekilde 5 günde 7 kilo verdim.
SAHİL OLMASI ŞART MI? -
çok az , mide suyunu alacak kadar ye başkada bişey yeme. Afrikadakiler spor yaptığından mı zayıflıyor , yiyecek bişeyleri yok adamların. Boğazımızı tutamıyoruz işte. bende dahil -
quote:
quote:
quote:
SAHİL OLMASI ŞART MI?
Kesinlikle evet,çünkü vücud kumda yürürken kendini daha çok zorluyor.Çok terliyorsun ve vücudun yağ eritiyor.
Edit 1:Ekstradan bir haftalık diyeti yürüyüşe paralel uygula.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güneyli Şaman -- 30 Haziran 2015; 11:15:10 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu
Lasix die bir hap var idrar söktürücüdür kendisi(ucuz baya 1-2lira gibi bişi reçetesiz alınıyor) içtikten 10 dk sonra falan çişin gelmeye başlar sonra bir kaç saat boyunca habire işersin 2-3 kiloya kadar kullanılabilir ama 5kilo sıkıntı çıkarabilir biraz koşu yap 5gün yemene dikat et son günde bundan al 2-3 tane tamamdır asıl amacı su toplama vakalarında falan vücudun gereksiz topladığı suyu atmasını sağlar böbrekleri uyararak.
Hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum onu da bilesin.
O SIKINTI BİRAS VÜCUDUMUN DENGESİ BOZULABİLİR KİLOYU GECSEM GENEL SAGLIKTA KALIRIM YİNEDE TEŞEKKÜRLER -
quote:
Orijinalden alıntı: yamaha1100yzf
çok az , mide suyunu alacak kadar ye başkada bişey yeme. Afrikadakiler spor yaptığından mı zayıflıyor , yiyecek bişeyleri yok adamların. Boğazımızı tutamıyoruz işte. bende dahil
MANTIKLI SABAH AKSAM COK AZ YERSEM OLABİLİR ORUC TA TUTCAM ZATEN SU FAZLA İCSEM BISEY OLMAZ DEME -
quote:
quote:
quote:
quote:
SAHİL OLMASI ŞART MI?
Kesinlikle evet,çünkü vücud kumda yürürken kendini daha çok zorluyor.Çok terliyorsun ve vücudun yağ eritiyor.
Edit 1:Ekstradan bir haftalık diyeti yürüyüşe paralel uygula.
SAHİL YOK AMA BURALARDA YA NEYSE AMA BİÇARESİNİ BULUCAM TEŞEKKÜRLER
-
Montla mıç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kolunu kes -
Benim de kilo almam gerek, lanet olsun.
Zamanında araştırmanı yapmalıydın eleneceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: Raides
Benim de kilo almam gerek, lanet olsun.
kilo almak kolay kardeş hergün ye ölümüne ne var ben mi sölücem -
Oruç tut. Şeker ve yağlı olan yimeyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kezahakeza
Zamanında araştırmanı yapmalıydın eleneceksin.
haklısın gercekten suc bende -
Bi haftada veremezsin,geç kalmışsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- activia probiyotik yoğurt zararları
- miyop astigmat lens kullanabilir mi
- iki kişinin aynı rüyayı görmesi
- tekila neyle içilir
- tetanoz belirtileri
- exxen de neler var
- dünyanın en büyük vinci
- indirimler ne zaman başlıyor
- galaxy unpacked
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X