Şimdi Ara

1 HAFTADA ALINACAK TAVSİYE ÖNERİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH! Ablamla kendimize telefon alıcağız. Benim aklımda c5 ultra var ablam 5s düşünüyor.İki cihazın + ve - yönleri nelerdir? Geçen hafta vatanda inceledim. 5s ile c5 baktım 5s minik kardeşi gibi duruyor C5 menüde kamerada denedim çok hızlıydı okadar kişi test etmesine rağmen 5s inceleyemedim.Çünkü sim kart olmadan açılmıyormuş. Zahmet olmazsa hangi cihazı alalım? Ablam gold 5s düşünüyor ben siyah c5 bide sizin fikrinizi alalım. Ayrıca telefonlara taksit oluyormu artık arkadaşlar fikri olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 131murat -- 15 Şubat 2016; 23:39:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ++++++++++

• 5s öneririm androidde amiral gemi alınmayacaksa, alınmaz başka model

• Android mi iOS mu kullanmak istediğinize bağlı olarak değişebilir hocam.
    Şahsen ben 5S alırdım

• ama kamerası çok canlı geldi incelerken 5s karanlık ortamlarda pek tat vermiyor.

• 5S diyorum bende. Ama belli ki senin içine C5 sinmiş. Bizim dediğimizi değil, içine sineni, beğendiğini al kardeş :)

• İçime sinmedide hoşuma gitti diyelim. Ayrıca sizin fikirlerinizde benim için önemli hocam kısaca isteklerimizi yazalımda belki tavsiye vermeniz kolaylaşır.

Facebook filan kullanmıyorum dondurdum ilerde belki açabilirim.

Bol bol müzik dinliyorum.ses kalitesi önemli olmalı yani.

Bol bol öz çekim yapıyorum ve instagrama atıyorum yani kamerası iyi olmalı (tek içime sinmeyen bu kısım gece çok kötü çekiyormuş arkadaşım diyor.)

Birde dream league soccer,score hero,first touch manager gibi küçük boyutlu oyunları oynuyorum.

Ablam içinde bunlar önemli aşağı yukarı. Sadece oyun kısmı olmuyacak onda teşekkürler.

• Güncel lütfen..

• uzun yıllar android kullandıktan sonra ios a yeni geçtim iphone 6s aldım ve gayet memnunum iyi ki ios a geçmişim. tabii android de iyidir hoştur ios androidden yada android ios tan daha iyidir diyemeyeceğim ikisi de birbirine göre farklı ama ben yine de iphone almanı tavsiye ediyorum imkanın varsa 6 falan al hatta. android alacaksan da sony değil de samsunglara bakmanı öneririm sony nedense hiç sevmiyorum arkadaşta xperia z3 mü z4 mü ne vardı kurcalamıştım biraz hoşuma gitmemişti.

ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun :)
  • Telofonda içine sineni al kardeşim diğerini alıp keşke onu alsaydım demenin gereği yok. Belli ki ablanın hoşuna 5s gitmiş senin ise C5. Bütçeniz yetiyorsa isteyen istediğini alsın derim ben :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLameS.7 -- 16 Şubat 2016; 15:25:43 >
  • Herkese Teşekkürler.. arkadaşlar bugünde mediamarkt baktık.Gerçekten iphone kapalı olduğu için kamerasını felan test edemedik.C5 bakalım dedik yani ben baktım. Kamerası filan ablamında hosuna gitti ama büyük olması onu cihazdan soğuttu desem yeridir. Galiba o 5s alıcak bende 5s alıcağım o Gold alıcak ben ya silver ya space grey. Şuan zahmet olmazsa en son ios sürümü kaç bilmiyorum 9.x.x'de İphone 5sler nasıl batarya 5-6 saat gidiyormu? 4.5g uyumlumu? birde mediamarkt kredi kartına taksit yapıyormu? bizde world kart var acaba 9 taksitle alma imaknımız varmı?

• Kadınlar genelde kolay kullanımlı chazları tercih ederler. O yüzden 5s öneririm. Zaten S6, Note 5, G4, Z5 gibi cihazları almayacaksanız Android de almayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Evet hocam zaten 2 5s karar verdik. ben space grey alıcağım ablam gold rengini şuan kafamıza takılan soru batarya,kamera,hoparlör performansı müzik dinlerken tatmin edermi bizi? batarya performansı edge,3g karışık 5-6 saat verirmi? Kamera kalitesi ışıkta nasıl çekiyor? ve en önemlisi ios 9'da donma varmı? İos 9'da donuyor filan diyorlar böyle bir sorun gerçekten varmı?

• 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam 0 gold 5s bulamazsınız apple üretimini durdurdu

• mk789 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum hocam tesekkürler..Ben inceleme için koydukları cihazı pakete koyup sayacaklar sandım. ozaman ablama beyaz bana siyah alıcağız büyük ihtimal. hocam son cıkan ios sürümünde donuyor takılıyor batarya 3-4 saat gidiyor diyenler var doğrumu bu

Hocam son sürümde fps düşüklüğü doğru pil için bişey diyemem ama çevremdekiler normal diyor restore ile kurdular ben 9.3 beta 3 kullandığım için cihaz yağ gibi yeri desem

S.a. Bende yeni aldım cihaz süper şarj sorunu yaşamadım kullanıma göre değişir tabi . Bu arada dokuz taksit demişsiniz umarım ticari kartınız vardır normal kredi kartlarına taksit yapılmıyormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyam44 S kullanıcısına yanıt
    Ticari kart ne hocam biraz açarmısınız? bizde word kart var alışverişte hep onu kullanıyoruz bu ticari kartı nasıl alıyoz acaba aylık kaç tl öderiz. Kaç taksit var en fazla?

Şirket adına çıkarılan kartlara deniliyor . Bizde de world var ama dediğim gibi olmadı ya peşin alıcan ya fatura üstüne taahhütlü ya da ticari kart bulucan çevrenden taksitle alıcan
    Bende mecburen peşin aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.