Şimdi Ara

1 Haftadır sorunu çözemiyorum Allah aşkına yardım edin.LENOVO Z510

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Ay önce lenovo z510 6gb i5 pc aldım .Son bir haftadır oyun oynamak haram oldu.Bilgisayarı prizde kullanıyordum hep SOn bir haftadır oyuna girdikten bazen 2 dk bazen 15-20 dk sonra pc den pıt diye bir elektrik sesi gelip tümden kapanıyor.internette dolaşırken olmuyor.Oynadığım oyun da undergraund 2 :D.oyunları pilde oynarken böyle bir sorunla karşılaşmadım.pili fulledim 2-3 saat kasarak oyun oynadım sorun yok.Bu günde şöyle bişey denedim.PİLDE PC Yİ AÇTIM OYUNA GİRDİM 5-10 DK OYNADIM SONRA PRİZE TAKTIM PC Yİ HEMEN YİNE AYNI SORUN OLDU .ISINMA SORUNU oldugunu düşünmüyorum .Allah aşkına bi el atın .

• munebe kullanıcısına yanıt
    Garantiye gönderin hocam direk benim eski pc dede benzer sorun varda oyundayken bi cız sesi geliyordu kapanıyordu hemen uzun uzun araştırmalarım sonucunda sorunun termal macunda olduğunu gördüm yetersizde ve yeni bir telmal macun alıp sürdüm 1.5 yıl oldu daha bi sorun yaşamadım şükür ama 2 ay oldu diyorsun garantiye gönder derim.
    Son Sipahiye katılıyorum en yakın zamanda servise gönderin
  • Başka forumlarda da macun olabilir dediler.Ben en sağlamı pc ile birlikte şarj aletinide götüreyim. Yalnız şarj cihazı garantiye giriyor mu? Bide onu sorayım size.İlginiz için teşekkürler.
    servise gönderirken tüm kutu içeriğini kutuya koyup vermenizi isterler zaten
  • Garantiye yollamak en iyisi hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.