Ben full str cold glavier çar açmak istiyorum,kasması çok zor olur ama botla sizce en fazla kaç level olur arkadaşlar?Sizce zor olurmu?
Botu şimdilik açma,40'a kadar elle kas sonra açarsın botu eğer 7/24 falan olursa 55-60 olabilirsin belki daha fazla tahmin ediyorum.
Cold + glaiverla kimseyi yatıramazsın. Ama bana göre elle kas. Kasabildiğin son noktaya geldiğin zaman bota bağla bırak.
kold glaviyey iiydiy donduyuy
quote:
Orijinalden alıntı: mr.chucky
Bence ilk taxi ile sp farm yap ondan sonra bota bırak.
Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
Cold + glaiverla kimseyi yatıramazsın. Ama bana göre elle kas. Kasabildiğin son noktaya geldiğin zaman bota bağla bırak
bu zaten pvp çarı deil uniq çarı olacak...
Cold glavier zor kasılır.Heleki cold fire heuksal yaparsan koşma da olmaz.Ama param cok drug alırım, setimi sağlam yaparım dersen neden olmasın.
cold-glavier deyince aklıma birşey geldi...
quote:
Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
quote:
Bence ilk taxi ile sp farm yap ondan sonra bota bırak.
extranoob
quote:
Orijinalden alıntı: _deadmaster
cold-glavier deyince aklıma birşey geldi...
az dalga geçmemiştik o.ç ile (okan çelebiydi sanırsam)
ilkten sp farm yap ama kasacaksan cold-glew-fire iyi bir builddir chin lerin en hızlı we akkılı oynarsan en seri vuran şaşırtıcı damageler çıkartan bir çardır 40 a kadar light ye de wer sonra geri çekersin
cold glaviemi extraloobda cok taakılma xDxDxD
Fre blade den daha zor kasılırsın.
Eğer imbue firesa tamam da coldsa git kendini camdan at derim. O charla 5lvl düşük charı bile yatıramazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: ToorJi
Eğer imbue firesa tamam da coldsa git kendini camdan at derim. O charla 5lvl düşük charı bile yatıramazsın.
ya karşı tarafın pill'i ve accesory leri yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: Sudden_Death
quote:
Orijinalden alıntı: ToorJi
ya karşı tarafın pill'i ve accesory leri yoksa
Şimdi gördüm. Biraz hort olacak ama neyse. İstersen karşındaki atak yapmasın hiç bi türlü yatıramazsın
quote:
Orijinalden alıntı: okndmr34
cold glaviemi extraloobda cok taakılma xDxDxD
Azmı dalga geçtik kekstranoob ile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme