Daha önceki dönemlerde burada yapanlar, ya da 337. dönemde yapacak olanlar için bu başlıktan devam edelim. Önceden burada yapmış olanlar varsa hangi bankaların atm'leri var acaba?İktisat mezunu bir adam usta birliğine nereye gönderilir?
Kayserili de mi yok hiç, yardımcı olabilecek?
selam arkadaşım 335 kısa dönem aynı yerde acemilik yaptım 1 ay, şu an usta birliğinde Gesi Kayserideyim.Allah yardımcın olsun şimdiden :( usta birliğinde Askeri şubeye düşmek için dua et diyeceğim tek şey bu,ordan askeri şubelere,lojmanlara,2.ana bakım fabrikaya birde şu an bulunduğum amele böliüğü olan Gesi mühimmat bölüğüne gönderiyolar.Allah yardmcın olsun şimdiden.Sıracılık üst devrecilik çok gideceğin yer olan komando tugayında 1 ay boyunca bulaşıkları kısa dönemlere yıkattılar.
usta bakımcılar ne yapıyor kayseride?
bana bakım er çıktı
bir de tavsiyelerin neler?
quote:
Orijinalden alıntı: a_crownguard
usta bakımcılar ne yapıyor kayseride?
bana bakım er çıktı
bir de tavsiyelerin neler?
e nihayet birileri varmuş....
kayseri bir iki.... pazar sabahı sabiha dan uçmayı düşünüyorummm.... hayırlsı olsun hepimiz için........
İDO'nun bazı seferleri ve Şehir Hatları seferlerinden bazıları elverişsiz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Çanakkale Boğazı'nda da ulaşım durdu. Kayseri-Erciyes karayolu kar yağışı ve tipi sebebiyle ulaşıma kapandı.