Mekik bir seferde 100 ün üstüne çıkarım rahat ta Şınav zorlarsam 1 seferde 40-50 arası çekerim
quote:
Orjinalden alıntı: _Di_ab_lo_
quote:
Orjinalden alıntı: pokeberk
31 çekiyorum
Harikasın ya!!
Birazdan sınırsız yiyeceğim kesin.Ölmeden önce son istediğin gibi bişey.Banlanmadan son soğuk espirilerimi yapmak istiyorum.
30
60 ı geçerim.
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
1 kerede kaç şınav çekiyorsunuz ?
Sanki;
1 oturuşta kaç şınav çekersiniz der gibi olmuş
Böyle dedin diye baslıgı değiştirmiş ama daha berbat olmuş. "Bir kerede kaç kere şınav çekiyorsunuz" yazmış Bir kerede kaç tane kere vardır ?
valla snav var snav sımdı kımısı genıs tutar kımısı ayakları kaldırır da ceker felan neyse 50 cesır hareket var ben sızın sıradan bıdıgınızı bı seferde 65 yapabılıyorum . e nede olsa kondısyon calısıyoruz. bilen hatırlar
kusura bakmayın yoktum şimdi geldim yarin yeni rekor kırmaya çalışacam
quote:
Orjinalden alıntı: Mickey~
Mekik bir seferde 100 ün üstüne çıkarım rahat ta Şınav zorlarsam 1 seferde 40-50 arası çekerim
iyi bir vücudun yoksa dediğin şey çok saçma bir seferde 100 mekik çekersinde ertesi gün sağlan kalır mısın bilmem :)...
benim yaş 14 babamla spor yapıoz koşudan geldikleten sonra 35 mekik 45 şınav çekiyom iyimi
yaş 15 max şınav 9 max mekik 25
Çeşit çeşit şınav hareketi vardır. Düz tek eller yumruk felan :D
Arkadaşlar Şınavı omuzlarınız izasında çekin. Ellerinizi yana fazla açmayın
bende hiç kas yok ya evde nasıl kas yapabilirim ki en fazla 26 yapabildim işte üst üste
quote:
Orjinalden alıntı: ata326
yaş 15 max şınav 9 max mekik 25
Yaş 16 max şnav 30 mekik ,=çekmem
bi keresinde 15-16 tane cekebılıyorum duzenlı calıssam baya bi ilerletirim
ya kolların arasında baya boşluk yapınca 20 üzeri oluor ama kolları omuz şeklinde yapınca 10 bile zor oluyor
bazen o kadar sinirli oluyorum ki ; çareyi şınav çekmekte buluyorum ve duruma göre çektiğim şınav sayısı değişiyor :) en küçük ihtimal ile 48 felan .. beni rahatlatıyor yani