Şimdi Ara

1 Kerede kaç kere şınav çekebiliyorsunuz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
0
Favori
25.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BLoodRunsCoLD

ya kolların arasında baya boşluk yapınca 20 üzeri oluor ama kolları omuz şeklinde yapınca 10 bile zor oluyor

Alıntıları Göster
    yaş 15 max mekik bi kere 70 yaptım ama genelde 50
    max şınav 25 bitiriyo beni ya
    vücutta berbat zaten 1.72 84 kilo muyum neyim hayvan gibi oldum iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rozin -- 27 Temmuz 2008; 23:17:10 >

• quote:

ya kolların arasında baya boşluk yapınca 20 üzeri oluor ama kolları omuz şeklinde yapınca 10 bile zor oluyor

Alıntıları Göster
    denedim 34 oldu .. gögsüm ağrıdı..
    bi kerede barfiks tam olarak 9 tane çekebiliyorum..ama kollar öndeyken...
    söyle :

_______
    \__/
    ' '''' l
    ' '''' l
    ' '' / \

• quote:

Orijinalden alıntı: Roofie Casanova

denedim 34 oldu .. gögsüm ağrıdı..
    bi kerede barfiks tam olarak 9 tane çekebiliyorum..ama kollar öndeyken...
    söyle :

_______
    \__/
    ' '''' l
    ' '''' l
    ' '' / \

Alıntıları Göster
    8 yıldır her sabah 50 standart.
    8 yılda boyunca toplamda 10 gün anca çekmemişimdir.
    zorlasam 80-90 arası olur.3-4 yıl önce judo yaparken hergün 80 tane çekiyordum.
    arada bir çekmekle olmaz.hergün kalkar kalkmaz çekin bakalım ne oluyor.1 hafta sonra ihtiyaç gibi oluyor.her gün 1-2 arttırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: stilll

arada bir çekmekle olmaz.hergün kalkar kalkmaz çekin bakalım ne oluyor.1 hafta sonra ihtiyaç gibi oluyor.her gün 1-2 arttırın.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: stilll

kilolardan kurtulmak şart yav...
    bunu denicem sanırım yavaş yavaş artırarak tabi sabah şınav akşam mekik şeklinde iyi olur heralde bide barfiks çubuğu taktıriim kapıya tamam güzel olucak
    gerçi göbek yok ama kol ve bacak kalınlığı çok garip

• quote:

Orijinalden alıntı: affetmez

quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Mekik bir seferde 100 ün üstüne çıkarım rahat ta
    Şınav zorlarsam 1 seferde 40-50 arası çekerim

iyi bir vücudun yoksa dediğin şey çok saçma bir seferde 100 mekik çekersinde ertesi gün sağlan kalır mısın bilmem :)...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Mekik bir seferde 100 ün üstüne çıkarım rahat ta
    Şınav zorlarsam 1 seferde 40-50 arası çekerim

iyi bir vücudun yoksa dediğin şey çok saçma bir seferde 100 mekik çekersinde ertesi gün sağlan kalır mısın bilmem :)...

eğer uzun zaman çekmemiş olursam dediğin şey oluyor zaten,ertesi gün karnım ağrıyor eğilemiyorum kendimi geremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: stilll

Alıntıları Göster
    Arkadaşım hacim yapmak kas geliştirmek istiyorsan önemli olan bi seferde kaç şınav çektiğin deil şınavı nasıl çektiğin ve bu işi kuralına göre yapmandır.
    ben vg başlayalı 3 hafta oldu fakat salonda hava atmak için dötünü yırtıp bünyelerini sarsacak ağırlıkların altına girenler bu işten bıkıp usanır ya da sakatlanırken ben ağır ağır giderek hocamın verdiği programa uydum ve en iyi gelişimi gösterdim

şınavı da 4*10 ya da 4*15 şeklinde yaparsan ve her set arasında yaklaşık 1 dk dinlenirsen kaslarına oksijen gidecek ve bu sana bi sonraki sete geçişte kolaylık sağlayacak.2 hafta düz şınav çalıştıktan sonra diğer şınav türlerine geçerek diğer kas gruplarını da çalıştırabilirsiin

unutma önemli olan bi seferde kaç şınav çektiğin değil hareketin hakkını vererek nizami çalışmandır diyerek sözü bu işin üstadı olan arnold schawazeneger e bırakalım.

BİR HAREKETİ 20 KEZ YANLIŞ YAPACAĞIMA BİR KERE DOĞRU YAPARIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknox21

Arkadaşım hacim yapmak kas geliştirmek istiyorsan önemli olan bi seferde kaç şınav çektiğin deil şınavı nasıl çektiğin ve bu işi kuralına göre yapmandır.
    ben vg başlayalı 3 hafta oldu fakat salonda hava atmak için dötünü yırtıp bünyelerini sarsacak ağırlıkların altına girenler bu işten bıkıp usanır ya da sakatlanırken ben ağır ağır giderek hocamın verdiği programa uydum ve en iyi gelişimi gösterdim

şınavı da 4*10 ya da 4*15 şeklinde yaparsan ve her set arasında yaklaşık 1 dk dinlenirsen kaslarına oksijen gidecek ve bu sana bi sonraki sete geçişte kolaylık sağlayacak.2 hafta düz şınav çalıştıktan sonra diğer şınav türlerine geçerek diğer kas gruplarını da çalıştırabilirsiin

unutma önemli olan bi seferde kaç şınav çektiğin değil hareketin hakkını vererek nizami çalışmandır diyerek sözü bu işin üstadı olan arnold schawazeneger e bırakalım.

BİR HAREKETİ 20 KEZ YANLIŞ YAPACAĞIMA BİR KERE DOĞRU YAPARIM.

Alıntıları Göster
    ben hiç durmadan 5000-6000 metre koşabiiliyorum nedenmi çünkü ben 5000 metre koşucusuyum

• quote:

Alıntıları Göster
    mekik 90 - şınav 30 - iki yönlü barfiks 8 tane .
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

1 kerede 12 tane barfiks çekiyorum
    Hiç durmadan 50 metre yüzüyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: speedman

Durarak da yüzülüyormuymus?
    1 saatte 3 km yüzerdim zamaninda.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kas gelişimi adına bir defada yapılan egzersizler yerine, bir defada yaptığınızın biraz üstünde bir rakkamı setlere bölerek çalışmanız yararınıza olucaktır.

Ben bir defada çok zor da olsa 50 'yi görüyorum, fakat bundan sonra kanatlarım ve göğüslerimin yanlarında ağrılar meydane geliyor, kişisel rekor ve tatmin adına yapılabilir fakat kas gelişimi ve şekil adına setlere bölerek yapmak daha sağlıklı.

Yaklaşık 1 senedir evde bir takım egzersizler yaparak (Şınav, mekik, alt & üst karın kası hareketleri, bacak hareketleri ve kültür fizik hareketleri gibi...) spor yapmaya çalışıyorum. Bu 1 senenin yarısına kadar çok fazla bilgim olmadığı için her hareketi, ulaşacağım sayı bazında bir defada yapmaya çalışıyor ve zaman zaman az da olsa kas ağrıları çekiyordum, daha sonraki aylarda ise bu sayıyı daha da arttırarak setlere bölme işlemini uyguladım ve daha çok verim aldım.

Evde yapılan hareketler ve egzersizlerle bir nebze kas gelişimi sağlanabilir fakat bölgesel bir kas gelişimi için dha kapsamlı bir spor etüdü uyulamak lazım.

Kas gelişiminin kişiden kişiye ve beslenme, egzersizler ve dinlenmeye bağlı olarak farklılıklar gösterdiğinide vurgulmak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peçito

Çeşit çeşit şınav hareketi vardır. Düz tek eller yumruk felan :D

Arkadaşlar Şınavı omuzlarınız izasında çekin. Ellerinizi yana fazla açmayın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Peçito

Çeşit çeşit şınav hareketi vardır. Düz tek eller yumruk felan :D

Arkadaşlar Şınavı omuzlarınız izasında çekin. Ellerinizi yana fazla açmayın

,
    NEDENINI sölede mıllet ögrensın, genıs tutma ıle dar tutma, yumrukla cekme, parmak ucunda cekme,bileküstünde cekme, ve ayaklarını 1,1.5metre kaldırarak cekme, busuru cesıt var yanı herbırıde anlamlı her bırınınde super etkısı var.

Genıs tutmak: göusun dıs kısmını sekıllendırıyor, tıpkı dumbbell fly hareketının nızamı yapılısı gıbı, bırde normal tutus var buda sıradan göus hareketı yanı sızın bıldıgınız...

dar tutma: snavın son setınde uygulanırsa super sıkıstırma hareketı dıye gecer, ver arka kolu trıcepsı acayıp yorar o bı sefer 40 50 cekenler bıde bunu denesınler bı zahmet

yumruk üzerinde cekme: yumrugunun uzerınde cekılen şnav yıne genıs normal dar olmak uzere zorluk sevıyesı artar . yumrukla cekıldıgınde bılekler dengeyı saglamak ıcın kasılır. göusle bırlıkte bılekte gelısır.

parmak ucunda; parmaklarınızın guclu olmasını ıstıyorsanız deneyebılırsınız ama ıncılme rıskı coktur , bu snavdan sonra pense yay sıkarsanız super gıder

bilek uzerınde; el bılegı dıyorum yanı elınızı ters cevırıp sadece tersı uzerınde yuk tamamen bılek kısmına bınecek sekılde cekılırse, bilek gelısımını hızlandırır, box kıckbox tekvando vs yapanlar ıcın bırebır

ayakları kaldırpt cekme; bu hareket genelde kick boxcular yapıyo ama hareketın amacı ust göus cıkartmak normal snav gıbı ama ayakalrını yuksak bır yere koyarak calısma, dıyerlerıne göre zor bı hareket

yanı saymaya kalsanız cok hareket var sıze en ıyı gelısımı saglıyacak göus hareketını söylıyeyım

6 set dusunun , ılk 2 set genıs tutun ellerınızı,3.4. sette normal tutun, son 5.6. ellerını yaklastırın ıyıcearasında en az 10cm kadar olsun öle cekın göreceksınız farkı tekrar sayınızı sıze bırakıyorum son sette cok yorulacaksınız bu normal

yanı kası ılk 2 setle ılkten gerıp sonrakı 2 sette gelıstırp ve son 2 sette ıse sıkıstırp super calısmıs olursunuz ısteyen yapabılır benden tavsıyee evde yapanlar ıcın bırebır salonda yapanlar ıcın dumbbell fly dıps ve pullover felan yanı. herseye care vardır yeterkı ısteyın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 28 Temmuz 2008; 1:19:22 >

• quote:

Alıntıları Göster
    87akin-izmir ve birkaç arkadaş dışında herkes iyi sıkıyor devam edin

• quote:

Alıntıları Göster
    45
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biruni 3-4

2 dakikada 51 çektiğim günleri hatırlarım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Biruni 3-4

2 dakikada 51 çektiğim günleri hatırlarım

ben de bir zamanlar 58 saniyede 31 çektiğim günleri bilirim ama eski performansım kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Alıntıları Göster
    quote:

50 metreyi bende yüzüyorum.
    12 barfiks denemedim ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b1gRepublic

quote:

50 metreyi bende yüzüyorum.
    12 barfiks denemedim ama.

Alıntıları Göster
    eskiden günde 250 şınav çekiyordum 50x5 olarak ama su anda 30x5 olarak 150 tane çekiyorum bir süre bırakınca eski formunuza kavuşmak zor ve zaman istiyor ama güzeldir denemenizi tavsiye ediyorum bu arada yaş:16

• quote:

Alıntıları Göster
    Bi ara 70 i gördüm..Ama inan kollarım felç oldu..50*2 biçiminde günde 100 şınav rahat çekersin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

Bi ara 70 i gördüm..Ama inan kollarım felç oldu..50*2 biçiminde günde 100 şınav rahat çekersin..

Alıntıları Göster
    askerde 52 tane çekmiştim 3 sene önce
  • quote:

Alıntıları Göster
    4 senedir boksörüm...

20den fazla sinav cekemem..
    mekik desen max 6..
    kosma desen hmn tikanirim...

il turnuvasi desen hep elemeleri bitiririm,
    as turnuvada cogu nakavtla, cökerim

tek eksigim sinav, mekik ve kosma (ztn bunlar en önmlisi)

ip atlama deseniz 1 saate yakin atlarim..
    kum torbasina vurma derseniz 2 saati gecerim
    3 kglik dambill'dan sagla rahat 400+ solla 200+ cekiyorum..

Asil mesele askere gidince napcam
    komutan yat 60 sinav dese aglarim valla

• quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

askerde 52 tane çekmiştim 3 sene önce

Alıntıları Göster
    Setler halinde günde 100 tane falan . Tek seferde 50'yi geçemedim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.