Şimdi Ara

1 Kerede kaç kere şınav çekebiliyorsunuz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
25.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 kerede 25-30 rahat ama zorlarsam gunde toplam 120 cıvarı cekerım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaLDamage -- 28 Temmuz 2008; 3:41:17 >
  • 25 civarı çekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicious Bee -- 28 Temmuz 2008; 3:41:10 >
  • İnanamıyorum yaa... O kadar çok nasıl çekebiliyorsunuz anlamıyorum ? Kimileri fazla atıyormuş gibi geldi. ( Nizami Kurşun gibi dik çekeceksiniz. .öt felan oynamayacak havaya kalkmıyacak. sadece gögüslere vereceksiniz ağırlığı )
    Bende Hergün çekerim en son 25 tane çektiğimi hatırlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçito -- 28 Temmuz 2008; 9:14:24 >
  • 30civarı
  • barfiks daha çok kas yapar diye biliyorum ben en fazla 8 yapabildim her yaptığımda arttı ve artıyor bidahada denemedim

çünkü dışarda yapıodum artık havalar sıcak olduğu için demir elimi yakıo
  • burda kım ne derse desin . nede olsa dh burası mıllet bıldıgınden sasmıcak yınede masat muabbet. yok nızamı yok kursun şöle böle nasıl cekersenız cekın. gercekten isteyen bırı varsaa üşenmeden salonuna gıder hocasına danısır ögrenır. surda en azından teknıklerı ögrensenız o bıle yeter yanı uzatmaya gerek yok spor yapmıyan bı ınsanın snavı 30dan fazla cekmesı zor bu kılo ılede orantılı kolunun zayıflıgı ılede orantılı her neyse bildiginden şaşmıyanlara kolay gelsın
  • akın izmir benim yas 16 boy 1.82 kilo 62 bende 5-6 gündür mekik şınav birazda balfix çekiyorum bodye gitmek istiyorum ama göndermiyolar bana güzel bir program hazırlayabilirmisin hergün üşenmeden calısıyorum ama verimli olmaz gibi böle direk çek yat kalk olmuyor gibi bir taktik versen sevinirim
  • 8-9 aydır ufaktan cekmeye baslamıstım yas 18 13 de falan ii hatırlarım 50 tane cekiyodum ama heves yoktu bi deniyim dedim 30 yaptım tabi hamım sonradan zorladım 32 35 ..... en son 85 veya 90 gördüm ama simdi sınavdan anladıın söle olmalı 1 sn de 1 sınav deil 2-3 sn de 1 sınav bu sınavda gelisicek bölgeleri hızlı cekmeden daha ii gelistirir böle cekerek kac tane cekiceksiniz bi deniyin :) ida ediyorum 50 hadi bilemedim 60 gecen yoktur böle cekerek bide kilonlada alakalı 1-2 ay öncede gunde 8-10 kere ayakalrı ufak sandaliyeye koyarak 60 defa cekiyodum yani kac ediyo :) 600 ama bunu ypatıım ilk haftası ya yorgun oluyodum aksam yada uykum geliyodu yani demek istediin ark söledi gibi sabah kaltında 1 kere hadi yetmedimi aksam 1 kere 2 kere en fazla fazlası vucudu yorar kaslarıda yorar sınav rekorunu arıyosan ben bi kun fu yada karete hocası görmüstüm 250 tane cekiyodu adamın fizikide okadar salam deil yani 4-5 ay ii calısmıs bi bodyci gibi (amino +protein kulanmıs)sınavda 100 den sonrası icin güc deil kondisyonda deil baska bis gerekiyo vucut kordinasyonu bunuda saglaman cok zor en ii sınavı çindeki shaolin kunfucuları ( 5 yasında itibaren kunfu alan) yanı asıl kunfucular bunlar ceker

• quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

4 senedir boksörüm...

20den fazla sinav cekemem..
    mekik desen max 6..
    kosma desen hmn tikanirim...

il turnuvasi desen hep elemeleri bitiririm,
    as turnuvada cogu nakavtla, cökerim

tek eksigim sinav, mekik ve kosma (ztn bunlar en önmlisi)

ip atlama deseniz 1 saate yakin atlarim..
    kum torbasina vurma derseniz 2 saati gecerim
    3 kglik dambill'dan sagla rahat 400+ solla 200+ cekiyorum..

Asil mesele askere gidince napcam
    komutan yat 60 sinav dese aglarim valla

Bende 3 aydır bu sporla ilgileniyorum geçmişim de de ilgilendiğim farklı sporlar vardı o yüzden fizik çok ham sayılmazdı ancak.
    20 den fazla şınav hadi neyse. Çünkü boks yapıyorsun İnce kaslar gelişir ve vucüdü kaldıracak kadar etkili değildir onlar.
    6 mekik demişsin. Nasıl boks yapıyorsun miğdene darbe aldığında ya da ağırlıklı toplarla çalıştığın da napıyorsun miğde den direk çökersin.
    Koşma ve İp atlama aynı mantığa geliyor. 1 saat ip atlayan adam çok rahat 45 dk koşması lazım.
    Kum torbasına nasıl 2 saatten fazla vuruyorsun bizim hocamız bile o kadar vuramıyor. Sadece elini havada sallasan boş yere bile 2 saat dayanamazsın.
    3kg lık dambull ile 400 - 200 çok orantısız olmuş. Sol kolunla nasıl Guard yapıyorsun ?

• 4-5 tane çekersem ne ala maceraya gerek yok zorlayıpta
  • yazın şınav çekmeye başladıktan 1 ay sonra falan 60-62 çekiyordum 3-4 gün boyunca...daha sonra okul falan başladı bıraktım ama acayip kas yapmıştım özellikle de göğüs kaslarım baya iyi şişmişti...şimdi biraz indi gerçi..
  • 0

Tek seferde
    Şınav: 40 tane
    Mekik: 60
  • max 70 tane cektigimi biliyorum

birde gunumun en az 2 saatini spor yaparak geciriyorum
  • 22 de motor şişiyor gaz yemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

0...

Şaka değil gerçek,13 yaşındayım ve 0 şınav çekebiliyorum...(Kilo:63)

şuan kaç hocam
  • öncesinde herhangi bir faaliyette bulunmamışsam 30 çekerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

0

Son durum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLoodRunsCoLD kullanıcısına yanıt
    Setler halinde 85 tane, tek seferde 45 tane çekiyorum. Baya kas ve omuz yaptırıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekorum yumruk üstünde 120 . Daha da gidiyor ama nizamı bozuluyor. Tam nizamıyla 120 tane çektim en son rekor . 2 yıldır haftada 4 ila 5 gün en az 300'er şınav çekiyorum .(Antremanlarda)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.