Şimdi Ara

1 KG DANA SUCUK SADECE 30.90 TL (SADECE İSTANBUL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
7.766
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sipariş verdiğimizde teslimat ne zaman olacak. Kapıda ödeme olacağı için o saatte evde olmazsak ne olacak?
    Cevabınıza göre sipariş vereceğim. Teşekkürler.
  • mersin123 kullanıcısına yanıt
    Merhaba dağıtima pazartesi verilecektir. Sali günü sizde olur. Evde kimse olmazsa telefon ile iletisime gecilir. Eft ile hallederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene de forumda satılmıştı epey. ben de almıştım.idare eder işte. aman aman bi sucuk değil. ben de çıkmamıştı ama alanların bi kısmı kemik parçaları çıktığını söylüyordu. şahsen almam. 6 lira daha koyup coşkun alırım daha iyi.
    http://www.coskunet.com/asp/group/1/Sucuk
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    Kırıkkale de yaşamak suç olur mu? Güzel bir yer. Bizim hiç müşterilerimizi kırdığimiz oldu mu?

O zaman şöyle yapalım. İstanbul dışındaki diğer iller için

3 kg alana kargo benden olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

ben eskıden 6 kılo sıpariş vermıstım
    ozaman sanalpazar kanpanyası vardı
    tadı lezız
    istanbulda olanlar degerlendırebılır.

Yorumunuz için teşekkürler.

• Selamünaleyküm bende sanalpazar zamanında parça parça 10kg fazla almıştım güzel tadı vardı ahhh nerde o eski sanalpazar

• Şahin sucuklarının sahibi "Ben sucuğun kilosunu 62TL'ye mal ediyorum... 62TL'nin altındaki sucukları almayın..." diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: osiosborn

Şahin sucuklarının sahibi "Ben sucuğun kilosunu 62TL'ye mal ediyorum... 62TL'nin altındaki sucukları almayın..." diyor.

Selamünaleyküm sence neden böyle diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Şahin sucuklarının sahibi "Ben sucuğun kilosunu 62TL'ye mal ediyorum... 62TL'nin altındaki sucukları almayın..." diyor.

Etin kilosu belli, baharatın kilosu belli. Bence 62TL abartı değil. Et yerine kıkırdak, iç organ gibi malzemeler kullanılırsa, yapay tatlandırıcılar vs fiyat düşebilir. Karabiberin kilosu 125TL olmuş. Şahin sucuklarının sahibi anne tarafından tanıdık. Biz güveniyoruz. Zaten 62TL abartı değil.

• Sayın dulkadiroğlu, sayın akova, sayin şahin, sayın sayar, sayın kiroğlu kayıtlarınız alınmıştir,

Arkadaşlar whatsapp ve forumun mesaj yoluyla sipariş verebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

30 liraya pek sanmıyorum b.kta çıkabilir

abi nimete şöyle sıfatlar kullanmayın yav

• quote:

kendi malını satmak için öyle demiştir, bi şahinin ciroya bakılsın, bi de böyle uyguna 40 liraya satana bakılsın, o zaman dürüstlüğü anlaşılır

• quote:

Orijinalden alıntı: hesapligida.com

Merhaba dağıtima pazartesi verilecektir. Sali günü sizde olur. Evde kimse olmazsa telefon ile iletisime gecilir. Eft ile hallederiz.

Whatsapp uzerinden 2 kg siparis verdim. Umarim irtibat konusunda sikinti olmaz. Bir de siparis mesajimda da belirttim. Urunler yeni uretim mi? Son kullanma tarihi yaklasmis urun olmazsa azar azar tuketenler icin iyi olur. Tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı işler,

Sucuklarınızı daha önce denedik ve lezzeti tam yerindeydi.

Kırşehir'e 3 kilo gönderin lütfen.
  • sanalpazar dönemi verilen 10tl lik çeklerin nerdeyse hepsini bu sucukta kullanırdım. çok uyguna geliyordu. sanalpazar bittiginden beri hiç almadım. firmanında cirolarında hissedilir bir düşüş olmuştur muhtemelen. lezzeti fiyatına göre gayet güzeldi. ilk bi zaman sert parça çıkma sorunu olmuştu ama sonra çözdüler diye hatırlıyorum. birde fermente olsa şu sucuk daha doğal olsa ne güzel olurdu. hayırlı satışlar
  • şahin kendi sucuklarının kaçtan satıldıgını bilmiyor sanırım. biz migrostan 34 den stokladık. ne yanı 63 nin altında diye almayalımmı? :)

• osiosborn kullanıcısına yanıt
    siteden baktım 62ye mal edip 66ya satıyormuş %6 karla mı dönüyormuş o fabrika. herkes palavracı olmuş arkadaş sen kazıkçısın diye millet 66 liraya sucuk alsın tamam
  • Helal belgesi falan boş işler bu belgeye inanıp alana laf etmem beni ilgilendirmez ama ciddi anlamda boş işler. Sadece böyle düşünen insanlar tarafından satın alınsın vs diye uydurulmuş bir şey. Helal vs güvenmeyin yani o belgeleri almak öyle kontrolle vs değil parayla alınıyor. (Babam kasap oradan biliyorum.)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Etin kilosu belli, baharatın kilosu belli. Bence 62TL abartı değil. Et yerine kıkırdak, iç organ gibi malzemeler kullanılırsa, yapay tatlandırıcılar vs fiyat düşebilir. Karabiberin kilosu 125TL olmuş. Şahin sucuklarının sahibi anne tarafından tanıdık. Biz güveniyoruz. Zaten 62TL abartı değil.

bimdeki şahinin kilosu yaklaşık 50 TL. O zaman bime hileli sucuk mu satıyor şahin

• Şahin, sucuğu kasaptan aldığı bonfile etten mi yapıyomuş.

Feci üfürmüş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.