Şimdi Ara

1 KG DANA SUCUK SADECE 30.90 TL (SADECE İSTANBUL) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
7.775
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tekkral34

Satıcıyı tanımam daha önce de alışverişim olmadı lakin her sucuk konusunda aynı muhabbet dönüyor. Tereyağı konusuna döndürülüyor.

Yahu arkadaş bu üreticiler etin sütün kilosunu sizinle aynı fiyata mı alıyor? Baharatı aynı fiyata mı alıyor? Atıyorum Şahin firması sucuk yapmak için kasaba gidip kilosu 30 35 TL'den kıyma mı çektiriyor çok komiksiniz gerçekten.

Birçok üretici firmanın kendi çiftlikleri var kendi büyükbaş hayvanlarını kendileri üretiyor veya anlaştıkları yerlerden senin benim aldığımın yarı fiyatına alıyor. Belki de daha azına kendileri mal ediyor. Üreticileri karalamadan önce beyninizi kullanırsanız çok makbul olur.

Geçen tereyağı konusunda gördüm vatandaş Torku sütü marketten 2.7 TL ye alıyormuş tereyağı 25 tl olur muymuş he zaten o kutu sütleri tek tek açıp yapıyorlar.

anlatamazsın hocam market fiyatıyla üretim kıyaslaması olmaz

bu arada

afyonda ahmet ipek ve cumhuriyet 45, itimat 40, sucuk sarayı vs diğer markalar 35 lira. yani fiyat iyidir bu fiyatlara ürün olur.

• İlan sahibi arkadaş sucuğun içeriği ile ilgili sorulara iddialara cevap verip bizi aydınlatırsa sevinirim. Çekincelerimizi gidermiş olur belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Yurtdışı gönderme şansınız var mı? (İspanya)

Keşke daha evvel yazsaydın...Mart'ın 15 günü Endülüs civarlarındaydım,elden getirirdim sana...

hocam endülüste hala islam medeniyetinin kalıntıları var mı yoksa gevurlar komple yok mu etmiş

Var var...Tabii ki % 100 olmasa da bir sürü tarihimiz var hâlâ...Gayet de güzel bakıp restore ediyorlar...

• Değerli arkadaşlar siyaseti buradan uzak tutabilir miyiz lütfen.

İşimize bakalım sucuk fırsatı sunuyorum.

Hani sıcak fırsatlar bölümü ya o yüzden diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxplanck M kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Ürün ışıl işlem görmüş dana eti sucuktur.

Ürünün normal fiyatı 39.90 tldir.

Ürün sıcak fırsat olsun diye indirim yaptık ama indirim olunca bazı arkadaşlar

içine herşeyden koymuşlar sagolsunlar.

• hakim olmadığınız bilmediğiniz konularda birbirinizi kırmayın arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubati

tekrar selam sevgili çomar :D saydıgın orgutlerin tamamına akp hukumeti destek vermistir.Darbe yapmayı deneyen fetönün kucagına iktidar olmadan once oturan yaladıgın partidir. İkinci olarak ben parti desteklemem cunku hepsi birbirinden beter o yüzden klasik cevaplarınız burda işlemez az düşünerek oynayın. Son olarak da aşırı uçlarda dini yaşayanların modası geçti , yallah ensar vakfına

şu yazdığını biri ihbar etse içeri alınırsın

herşey heryerde konuşulmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemek lazım bende Şahin marka severdim hep oda bu aralar midemi yakıyor nedense.

• M-D-Luffy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilgin için :) dogruluk payı baki maalesef
  • 8 kg sipariş verdik tüm arkadaşlarla bakalım denicez

• ben afyon sucuğunu(zafer marka) 3 kangalı 40 tl'ye alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3856B4E17 -- 3 Nisan 2017; 1:15:33 >
  • Kırşehir'den selamlar.

Her zamanki gibi 3 kg. siparişimizi verdik.

Daha önceki siparişlerimiz ile birlikte sanırım bu 5. siparişimiz oluyor.

Lezzeti baharatı içeriği değişmediyse sorun yok.

Bikaç gün sonra denedikten sonra güncel sonuçları da yazarım.
  • Arkadaşlar sucuklar vakumlu olarak gönderiliyor.

1 kg alan arkadaşlar buzdolabinda rahatlıkla saklayabilirler.

çok kuru seveler vakumundan çıkartıp buzdolabınının normal gözünde muhafaza edebilirsiniz.

Ürünler yeni yapıldı tazedir.

3 kg ve üzeri alan arkadaslar vakumlarindan cıkartarak ister dilim halinde isterse yemeklik parcalara ayirarak derin dondurucuya atarsaniz ilk gunku tazeligi kaybetmezsiniz...

• Daha önce sanalpazardan alıp memnun kalmamla birlikte bu sefer de 7 kg kendim için tekrardan aldım ve yarım saat önce teslim edildi. Sucuklar gayet kaliteli, bu tip gıda ürünlerinde küçük esnafa güvenirim çünkü hata yaptığında geri dönüşü olmaz. Ama o koskoca fabrikalar o çok beğendiğiniz sucukların içine ne katkı maddeleri, ne sakatatlar dolduruyor hiç araştırdınız mı? Bir diğer konu siz 38 tl ye löp et alıyorsunuz diye herkes o paraya mâl edecek diye bir kural yok. Yorumlarınızı yaparken bu söylediklerimi de göz önüne alırsanız sevinirim.

İyi forumlar, iyi satışlar
  • Sucukları bugun sevkiyat ile elden teslim ettiler,gelen arkadas cok ilgiliydi.gelir gelmez mangalı yaktım gercekten cok lezizdi.10 numara 5 yıldız

ürünler taze oldugundan biraz yaglı mangalda efsane oluyor

Teşekkürler
  • 3 kg. siparişimiz 9 adet kangal şeklinde vakumlu ambalaj içinde teslim aldık. Tadı tuzu tam yerinde eski lezzeti değişmemiş.

Teşekkür ederiz.

Hayırlı işler.
  • İşte gerçek sucuk bu ya hayatımda yediğim en kezzetli sucuklardan bu fiyata hemde o çok bilmişler gidin 60-70 tl verip kazıklanın siz gerçekten muhteşem dürüst satıcı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 8 Nisan 2017; 15:35:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.