Şimdi Ara

1 KG DANA SUCUK SADECE 30.90 TL (SADECE İSTANBUL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
7.766
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyazid84

Sanal pazar zamanında bende 3 kg almıştım.

Fiyat performans iyi. Ancak ben aldığımda içinden kemik çıkıyordu.

Bu sene yeni bir furya var. Marketlerde 13-15 lira arası, bildiğimiz afyon sucuk. Ama tavuk oldugu yazıyor etikette. Afyonululari takdir etmek lazım, birebir yapmışlar sucuğun aynisini.

Şu meşhur daşpınar konusunu çağrıştırıyor sanırım. Kaç seferdir kipada görüyorum 1 tane alacağım artık yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Şimdi göz attım, satıcının önemsiz bir hata yaptığını ve senin bundan faydalanıp 3 Kuruş için sahtekarlık yaptığını görmüş oldum, kaç yıl geçmiş ama utanmazlığında bir iyileşme olmamış demek ki!

:)))

Konuyu okudum

bir yandan komik Bir yandan da acı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

ben tavsiye etmiyorum kesinlikle 2 dk göz atın arkadaşlar

https://forum.donanimhaber.com/hesapli-gida-afyon-sucuk-burada--104729257-40#108901399

Gözattım ben de seni haksız buldum
  • Isıl işlem görmüş sucuk Arkadaşlar fermente sucuktan şaşmayın.
  • 30 TL ye sucuk mu olur diye sormayıp acaba helal mi diye hayıflanan zihni güzel arkadaşlara imreniyorum.
  • Beyler sucuk 30 tl bir güzel olur. Kesilen hayvanın her yeri 50-60 lira tutmuyor. Ayrıca kemik unu denilen protein ve kalsiyum değeri çok yüksek bir madde var işin içine yağ da girince kg başı 22-23 TL maliyet ile sağlıklı sucuk yapılabilir. Kemik unu evet et değil fakat zararli da değil. Bu ürünün içinde var veya yok bilmem ankarada olsa alırdım bir kilo. Namet şahin vs ile karşılaştırma yapılmış. Onlarin reklam vb ekstra giderleri var

• adil07 kullanıcısına yanıt
    Haksızsın dolandırıcı

• Satıcı aytaç beyi buradan tanıdım defatende sipariş verdim... çok anlayışlı dürüst biridir sucuğunun kaliteside orta seviyedir... ama siz iade nizi alıp bi hatadan dolayı adama sallamışsınız alt ları okudukça ben adınıza üzüldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Yurtdışı gönderme şansınız var mı? (İspanya)

Keşke daha evvel yazsaydın...Mart'ın 15 günü Endülüs civarlarındaydım,elden getirirdim sana...
  • Kampanya bittimi sadece dün mü geçerliydi

• İçeriğinde kelle eti var mı?

Edit: Zaten kampanya bitmiş görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yldrm35 -- 2 Nisan 2017; 9:48:38 >
  • Bim de şahin evlik fermante sucuk 500gr. 23.90 tl.

Halis kayseri sucuğu

Kilosu 47.80 tl ye geliyor. Paketin içinde 5-6 kangal çıkıyor. Tadı on numara

Macera aramamak isteyenler için alternatif

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Yurtdışı gönderme şansınız var mı? (İspanya)

Keşke daha evvel yazsaydın...Mart'ın 15 günü Endülüs civarlarındaydım,elden getirirdim sana...

hocam endülüste hala islam medeniyetinin kalıntıları var mı yoksa gevurlar komple yok mu etmiş
  • Merhaba bazı arkadaşlar pazar günü foruma bakabildiklerini mesajla bildirmişler ve kampanyadan yararlanmak istemişler. Bu sebeple kampanya bugün de devam etmektedir.

Not. Birde arkadaşlar sucuğun normal fiyatı 39.90 tldir.

Foruma özel 1 yıldır 35.00tl den veriyorum.

www.hesapligida.com buradan da görebilirsiniz.

Bu yaptığımız sadece günlük bir kampanyadır, ve istanbul ilimizi kapsamaktadır.

Diğer illerden almak isteyen arkadaşlara 3 kg alımlarda ücretsiz kargo olarak gönderebilirim.

Sipariş whatsapp 05434265068 yada özel mesaj ile belirtebilirsiz

1 kg kılınçhan afyon sucuk sadece 30.90 tl

1 KG DANA SUCUK SADECE 30.90 TL (SADECE İSTANBUL)

• Satıcıyı tanımam daha önce de alışverişim olmadı lakin her sucuk konusunda aynı muhabbet dönüyor. Tereyağı konusuna döndürülüyor.

Yahu arkadaş bu üreticiler etin sütün kilosunu sizinle aynı fiyata mı alıyor? Baharatı aynı fiyata mı alıyor? Atıyorum Şahin firması sucuk yapmak için kasaba gidip kilosu 30 35 TL'den kıyma mı çektiriyor çok komiksiniz gerçekten.

Birçok üretici firmanın kendi çiftlikleri var kendi büyükbaş hayvanlarını kendileri üretiyor veya anlaştıkları yerlerden senin benim aldığımın yarı fiyatına alıyor. Belki de daha azına kendileri mal ediyor. Üreticileri karalamadan önce beyninizi kullanırsanız çok makbul olur.

Geçen tereyağı konusunda gördüm vatandaş Torku sütü marketten 2.7 TL ye alıyormuş tereyağı 25 tl olur muymuş he zaten o kutu sütleri tek tek açıp yapıyorlar.

• bimde zaten namet dana 35 lira civrı
  • ilk etapta da 100 kg alsam fiyat nereye iner bende çevreme pazarlayacağım. birde sorun çıkarsa nedir taahhüdünüz. eğer iyi bir ürün ise mekanlarada pazarlamayı düşünebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam düşünmeniz yeter. Bildiğiniz üzere İspanya mutfak konusunda baya yetersiz bir ülke. Elimizden geldiğince kendi mutfağımızdan bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLKKVK S kullanıcısına yanıt
    P.M. cevaplandi.

• Arkadaşlar konu bu gece 00.00'a aktifdir.

İsteyen arkadaşlar siparis verebilirler.

Sipariş whatsapp 05434265068

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.