Bildirim
1 KG DANA SUCUK SADECE 30.90 TL (SADECE İSTANBUL) (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yurtdışı gönderme şansınız var mı? (İspanya) -
30 liraya sucuk?
Kıymadan bile ucuz?
Var bu işte bir bit yeniği!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Garadayı265
geçen sene de forumda satılmıştı epey. ben de almıştım.idare eder işte. aman aman bi sucuk değil. ben de çıkmamıştı ama alanların bi kısmı kemik parçaları çıktığını söylüyordu. şahsen almam. 6 lira daha koyup coşkun alırım daha iyi.
http://www.coskunet.com/asp/group/1/Sucuk
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önceden alıp denediğim için 7 kg sipariş geçtim, tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK
Daha önceden alıp denediğim için 7 kg sipariş geçtim, tavsiye ederim.
baskan dagıtıyor musun kendine mi -
Hocam gıda yasak maalesef. Yurtdışına.
Her türlü dümenin yapıldığı gida sektöründe, hele hele sucuk gibi bir üründe nasıl böyle bir ürünü almaya cesaret edebiliyorsunuz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun zamandır müşterisiyim sucukların tadı güzeldir.Tavada yağ dökmeden sucuğun kendi yağıyla pişirin enfes oluyor.Son siparişimde sarımsak oranı geçmişe göre biraz artmıştı.Bunun haricinde sıkıntı yaşamadım.Tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon-free -- 1 Nisan 2017; 22:6:5 > -
Alan arkadaslar ellerine gecince foto atsin birde yorum yapsın alacak olan arkadaslara yardımcı olunur bu arada alanlar memnun kalırsa bende ay ortasi piknige gitmeden alirim bir kilo
-
whatsapp üzerinden 3 kg sipariş geçtim,gelince yorumlarımı paylaşırım.. -
Kendimize, biraz kalabalık bir aileyiz misafirimiz dr çok olur ondan fazla alıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: osiosborn
Şahin sucuklarının sahibi "Ben sucuğun kilosunu 62TL'ye mal ediyorum... 62TL'nin altındaki sucukları almayın..." diyor.
A101'de vakumlu Şahin 250 gr. 10,90 TL'ye düşmüştü geçen. Adağı vardı herhalde zararına sattığına göre. -
1 kg 2 kangalamı karşılık geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ne şahinmiş arkadaş 62 liraya sucuk alsak aç kalırız. Migrostan şahin namet gibi markaları 35 den aldık, kandırıldıkmı yani
hala arada bir ,101 de ikinciye indirimli kampanyalarla 40 liraya felan satılıyor onlardamı hileli .
Sanal pazar zamanında bende 3 kg almıştım.
Fiyat performans iyi. Ancak ben aldığımda içinden kemik çıkıyordu.
Bu sene yeni bir furya var. Marketlerde 13-15 lira arası, bildiğimiz afyon sucuk. Ama tavuk oldugu yazıyor etikette. Afyonululari takdir etmek lazım, birebir yapmışlar sucuğun aynisini.
ben tavsiye etmiyorum kesinlikle 2 dk göz atın arkadaşlar
https://forum.donanimhaber.com/hesapli-gida-afyon-sucuk-burada--104729257-40#108901399 -
Şimdi göz attım, satıcının önemsiz bir hata yaptığını ve senin bundan faydalanıp 3 Kuruş için sahtekarlık yaptığını görmüş oldum, kaç yıl geçmiş ama utanmazlığında bir iyileşme olmamış demek ki!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X