Şimdi Ara

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
13
Favori
33.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hediyeler sürpriz oldu gerçekten. Yanlış geldi zannedip gönderecektim az daha:) Çok teşekkürler

Hayırlı satışlar, bol kazançlar..
  • Benim de paketim bugün geldi. Ürünleri tek tek değerlendirecek olursam;

Badem salatalık, bu defa gelenler küçük boyuttaydı özellikle belirtmiştim küçük olmasını. Çok taze ve lezzetliler gerçekten başarılılar. Parasını sonuna kadar hakediyor.

Limon, yeşil sarı renkle kalın kabuklu ve bol sulular. Tuzlayıp yiyince de çok güzeller. Nasıl anlatsam bilemedim ama portakal mandırana gibi rahatlıkla yiyebiliyorsunuz.

Domates, güzel görünüyorlar ama tadlarında bir farklılık hissetmedim. Hani bahçe domatesi gibi buram buram korkmuyorlar. İçleri beyaz ve çekirdeği yok maalesef. Çok beğendiğimi söyleyemem.

Yeşil fasülye, zeytinyağlısını çok severim. Nerdeyse her soframızda bulunur. Fasülyeler muhtemelen mevsimi geçtiği için kocaman ve sertler. Maalesef hiç beğenmedim. Tavsiye etmiyorum. (Tekrar yazıyorum iyi olmamasının sebebi muhtemelen mevsiminin geçmiş olması)

Satsuma ve okitsu mandalinalar. Özellikle her iki çeşitten de denemek için aldım. Gayet tatlı ve lezzetliler. Son derece tazeler. Çok farkları yok. Tavsiye ederim. Parasını hakeden bir ürün.

Geçen siparişimde aldığım nar ekşisi de salatalarda gayet lezzetli. Ben çok beğendim. Aşırı ekşi değil. Kıvamı ne sos gibi duru ne de bal gibi koyu. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphys -- 22 Kasım 2013; 17:31:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Benim de paketim bugün geldi. Ürünleri tek tek değerlendirecek olursam;

Badem salatalık, bu defa gelenler küçük boyuttaydı özellikle belirtmiştim küçük olmasını. Çok taze ve lezzetliler gerçekten başarılılar. Parasını sonuna kadar hakediyor.

Limon, yeşil sarı renkle kalın kabuklu ve bol sulular. Tuzlayıp yiyince de çok güzeller. Nasıl anlatsam bilemedim ama portakal mandırana gibi rahatlıkla yiyebiliyorsunuz.

Domates, güzel görünüyorlar ama tadlarında bir farklılık hissetmedim. Hani bahçe domatesi gibi buram buram korkmuyorlar. İçleri beyaz ve çekirdeği yok maalesef. Çok beğendiğimi söyleyemem.

Yeşil fasülye, zeytinyağlısını çok severim. Nerdeyse her soframızda bulunur. Fasülyeler muhtemelen mevsimi geçtiği için kocaman ve sertler. Maalesef hiç beğenmedim. Tavsiye etmiyorum. (Tekrar yazıyorum iyi olmamasının sebebi muhtemelen mevsiminin geçmiş olması)

Satsuma ve okitsu mandalinalar. Özellikle her iki çeşitten de denemek için aldım. Gayet tatlı ve lezzetliler. Son derece tazeler. Çok farkları yok. Tavsiye ederim. Parasını hakeden bir ürün.

Geçen siparişimde aldığım nar ekşisi de salatalarda gayet lezzetli. Ben çok beğendim. Aşırı ekşi değil. Kıvamı ne sos gibi duru ne de bal gibi koyu. Tavsiye ederim.

Hocam ürünlerimiz hakkındaki güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.
    Domateslerimiz farklı çeşitlerde olduğu için her bahçedeki ürünlerin çeşitleri değişmekte olduğu için tatları değişmekte.Bir başka siparişinizde diğer bahçeden özellikle toplayıp göndeririz o bahçedeki domateslerin tatlarına bakarsanız.Fasulye şuan mevsimi hocam ayşekadın fasulye o şekilde oluyor.Küçük boyutta değiller yani bildiğimiz fasulye yani burda sürekli o tür fasulyeler pazarda hallerde satılmakta bilmiyorum sizin demek istediğiniz fasulyeler nasıl ince uzun fasulye çeşitleri belkide sizin demek istediğiniz.Sizi bu konuda bilgilendirmek istedim.
    Saygılarımla.

• finsera kullanıcısına yanıt
    Bizim fasülyeler ince uzun oluyor. Tabi çok anlamam ama biz öyle alıştığımızdan dolayı farklı gelmiş olabilir bize. Fasülyeden değil de domatesten dolayı daha çok hayal kırıklığına uğradım. Domatesi çok seven biri olarak (eşim de tokatlı orada domates bahçeleri var) en azından bahçe domatesi bekliyordum. Hani kesersiniz içi kıpkırmızı çekirdekleri yeşile çalan bir renkte mis gibi kokan domatesler gelecek diye beklediğimden dolayı gelenler tatmin etmedi. Umarım bir daha ki siparişte artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • flycat2002 kullanıcısına yanıt
    mandalinaları denemek istiyorum sipariş için herhangi bir link göremedim nereden sipariş verebiliriz?
  • Lithium87 kullanıcısına yanıt
    Hocam mandalinalarımıza ulaşmak için aşşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
    İyi alışverişler.

http://www.finsera.com/Urunlerimiz/15/Mandalina
  • quote:

Orijinalden alıntı: turakmug

iyi ama markette satılan nar ekşisi de zaten 6 lira.. üstelik son derece lezzetli. fethiye de mendos gıda da 6 liraya alabilirsiniz.(Üstelik faturalı )... Akdeniz bölgesinde diğer illerde de pek farklı değildir..

Bu 25 lira çok fazla iken, birde fiyat ucuzmuş gibi yazılar ilginç olmuş.

Narın maliyeti nedir ? bileniniz var mı ? ihracatlık nar bile üreticide 40 kuruş .. nar ekşisini zaten çatlak narları kullanarak yaparlar genelde.. dolayısı ile kg fiyatı 10 kuruş gibi bir rakamdır.. Amacımız kimsenin ticaretini baltalamak değil ama 1 litre nar ekşisine 25 lira demek de biraz fazla.. üstelik birde 25 liraya ucuz denilince..........

Forumların amacı doğruyu iyiyi bulmak. Bende bu düşünce ışığında kendi doğrularımı yazdım. Yoksa bu işin ne ticaretini yapıyorum ne satıcıyı tanıyorum .. Hiç ilgim alakam yok. Ama yaşadığım bölge de yer gök her yer nar ağacı dolu. üreticilerle sürekli bir aradayım. fiyatları son hali ile yakından bildiğim gibi nar ekşisinin tüm yapım aşamalarına vakıfım.

daha geçen ankarada aoç nar ekşisinin 250ml sini 10.5 tl ye aldım. bence söylendiği gibi orjinal ise gayet uygun fiyatı.

http://www.aocsatismagazasi.com/aoc-nar-eksisi-250-ml.html

• quote:

Orijinalden alıntı: drarter

İki kez alışverişim oldu sizden ilki elmaydı piyasaya göre hem ucuz hemde çok lezzetliydi hatta öyle taze ve lezzetli elma yediğimi hatırlamıyorum
    ikincisi limon ve nar dı belki piyasa fiyatından bir kaç lira fazla olabilir ancak o limonlar pazardan aldıklarıma göre hem çok uzun dayandı hemde daha suluydu , nar da çok hoşumuza gitti mandalinayı tatmadım bir şey diyemem ama şunu söyleyebilirim fiyattan ziyade lezzet,kalite,özenle kargo hazırlama ve kapınıza kadar teslim etme sözkonusu olunca abartı bir fiyat olmadıkça üçe beşe bakmamak lazım .Birde göndermiş olduğunuz hediyeleri alınca bu mesajı yazmassam rahatsız olurum dedim Teşekkürler.

Hocam biz teşekkür ederiz.İyi düşünceleriniz için saygılarımla.
    İyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

Benim de satsuma mandalinalar bugün geldi. Ürünler güzek çürük yok, hepsi sulu ve lezzetli. Kargolama da başarılıydı. Fiyatı pahalı mı ucuz mu bilemiyorum, ama Ankara da satılan ucuz pazar mandalinalarına göre oldukça fazla lezzet farkı vardı.

Hocam satsuma mandalinalarımızı beğenmenize sevindik.
    Ayrıca haftaya finike portakalı satışlarımızda başlayacaktır.
    Saygılarımızla iyi akşamlar.
  • Hocam sıkmalık ıcı kırmızı portakallarıda bekliyoruz bu çizgede hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybala5

Hocam sıkmalık ıcı kırmızı portakallarıda bekliyoruz bu çizgede hayırlı satışlar.

Hocam bizim portakallarımız hem sıkmalık hem yemelik olarak tüketebilirsiniz.
    Teşekkür ederiz.
  • Ayip olur diye soylemeyeyim dedim ama , satsuma mandalinayi bugun Gimsa batikentten 1.99 a aldim kilosunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daisuke

Ayip olur diye soylemeyeyim dedim ama , satsuma mandalinayi bugun Gimsa batikentten 1.99 a aldim kilosunu.

nar ekşisi olayına gireyim dedim ama güvenemiyorum o yüzden de tüketmiyorum.
  • Gerçek Finike portakalı sezonu başladı.

Türkiye'de üretilen portakalların sadece %10'u Finike'de yetişmektedir ancak büyük bir kısmı Finike portakalı olarak satılmaktadır.
    Finike’de yetişen her portakal da gerçek Finike portakalı değildir.
    Finike ve civarında yetişen portakallar bulunduğu bölgenin toprak, sulama ve iklim şartlarına göre tat olarak ayrılmaktadır.
    Sizleri dalından lezzetli, sulu ve ince kabuklu gerçek Finike portakalımızın tadına bakmaya davet ediyoruz.
    Portakallarımızı sıkmalık ve yemelik olarak kullanabilirsiniz.
    Bir kilogram Finike portakalından yaklaşık yarım litre su çıkar.
    Tüm siparişleriniz için fatura kesilmektedir.

5 kg Finike Portakalı 19,25 TL yerine 16,25 TL ve ücretsiz kargo.
    5 kg Finike Portakalı
    9 kg Finike Portakalı 29,75 TL yerine 26,95 TL ve ücretsiz kargo.
    9 kg Finike Portakalı

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo

• portakal için henüz erken diye biliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

portakal için henüz erken diye biliyordum

Hocam,

Finike'de yetişmekte olan portakallardan bir kısmı diğer bölgelere göre daha erken olgunlaşmaktadır.
    Bunun sebebi yıllık güneşlenme, yıllık aldığı nem oranı, sulama ve toprak yapısı gibi etkenlerdendir.
    Satışa sunduğumuz ürünlerimizde Finike'de erken sezon çıkan bir bölgede yetişmektedir.
    Ayrıca Finike'de halen tadı oturmamış portakallarda bulunmaktadır.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    İyi alışverişler.
  • Siparişimi kısaca değerlendirmek isterim, siteden 10 kadar sipariş verdim tüm ürünlerin özenle gönderildiği belliydi,çürük yoktu, seçme zahmetinden kurtarıyor insanı, sipariş geçmek içinde ptesi en iyi gün diye düşünüyorum, örneğin işe gönderdiğim bir sipariş perşembe kargoya verildi ama kargo cuma getirmedi hafta başına kalmıştı,

fasulye diri ve lezzetliydi , biraz kılçıklıymış ama güzeldi
    domates olarak oval domatesi tercih ediyoruz, diğer domatese göre halen aromalı ve lezzetli, fiyatı biraz düşer umarım
    salatalar taze kütür kütürdü, tavsiye ederim,
    mandalina 2 çeşitide denedim aralarında pek fark yok genel olark markette satılanlardan daha tatlı ve taze
    çarliston biber, oldukça dirilerdi taze toplandığı belliydi, actifry da kızartınca çok lezzetli oluyor
    dolmalık biber görsel olarak taze duruyor henüz yemedik,

ikram ettimlerim de ürünleri beğendiler, hediye içinde teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: secretcoder

Siparişimi kısaca değerlendirmek isterim, siteden 10 kadar sipariş verdim tüm ürünlerin özenle gönderildiği belliydi,çürük yoktu, seçme zahmetinden kurtarıyor insanı, sipariş geçmek içinde ptesi en iyi gün diye düşünüyorum, örneğin işe gönderdiğim bir sipariş perşembe kargoya verildi ama kargo cuma getirmedi hafta başına kalmıştı,

fasulye diri ve lezzetliydi , biraz kılçıklıymış ama güzeldi
    domates olarak oval domatesi tercih ediyoruz, diğer domatese göre halen aromalı ve lezzetli, fiyatı biraz düşer umarım
    salatalar taze kütür kütürdü, tavsiye ederim,
    mandalina 2 çeşitide denedim aralarında pek fark yok genel olark markette satılanlardan daha tatlı ve taze
    çarliston biber, oldukça dirilerdi taze toplandığı belliydi, actifry da kızartınca çok lezzetli oluyor
    dolmalık biber görsel olarak taze duruyor henüz yemedik,

ikram ettimlerim de ürünleri beğendiler, hediye içinde teşekkürler.

Hocam,

Önceki siparişleriniz ve bugünkü siparişiniz için biz teşekkür ederiz.
    Afiyet olsun.

Siz söyleyince sipariş verilmesi ile ilgili genel bir hatırlatma yapma gereği duydum.
    Siparişlerinizin Pazartesi veya Perşembe günü gönderilebilmesi için lütfen siparişlerinizi bir gün öncesinden veya en geç o gün sabah verebilirsek bizde zamanında gönderim yapabiliriz.
    Çünkü aynı gün çok çeşitli ürünleri toplamak ve paketlemek çok fazla vaktimizi alıyor.
    En azından bir gün öncesinden hangi üründen ne kadar toplayacağımızı planlayabilirsek ertesi günü ona göre ürünleri toplayıp ve paketleme işlemine geçebiliriz.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla.

• Sayın donanım haber üyeleri ve misafirleri.
    Nar sezonumuz sona ermiştir.Hicaz narlarımızı göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkür ederiz.
    Her hangi bir kusurumuz olduysa özür dileriz.Yeni sezon sebze ve meyve ürünlerimizle hizmetinizdeyiz saygılarımızla.
  • Okitsu mandalina sezonumuz da sona ermiştir.
    Gösterdiğiniz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz.
    Okitsu mandalina siparişlerinde sorun yaşayan müşterilerimiz varsa tekrardan özür dileriz.
    Saygılarımızla.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.