Şimdi Ara

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
13
Favori
33.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: veysel93

sipariş numarası : A236517

Finike Portakalı (5 kg)
    Satsuma Mandalina (5 kg)
    Badem Salatalık (2 kg)
    Enterdonat Limon (2 kg)

İstanbulun ilaçlı meyvelerinden sonra ilaç gibi gelicek.

Hocam siparişiniz için teşekkür ederiz.
    Ürünlerimiz tamamen doğaldır. Bilgilerinize Saygılarımla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sıcak fırsat değil ki, sıcak fırsat olması için piyasadan ucuz olması lazım. Yanlış mı biliyorum ?
    Neyse kimsenin ekmeğiyle oynamış olmayayım. İyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevren

Finike portakalı meşurdur dedim denemek amaçlı bi 9 kilo aldım.
    Almaz olaydım. arkadaşım bukadar lezzetli portakalı nasıl yetiştirdiniz siz yahu. mandalin çok iyidi ama bu bi başka kardeşim. ayıptır. günahtır. insanları bağımlı yapacaksınız. ya siteniz kapanırsa ben nerden alacam bu portakalı.
    velhasıl. elinize emeğinize sağlık. ben ömrümde sizinki kadar lezzetli portakal yemedim.

hocam deneme amaçlı 9 kilo aldığınızı belirtmeniz gece gece yüzümde tebessüm oluşturdu.allah da sizi güldürsün.
    bende deneme amaçlı bi 5 kilo almayı düşünüyorum kargonun ücretsiz oluşu sebebiyle.
  • birde üzüm pekmezi alan var ise ve yorum bırakabilirse markette satılan pekmezler yada doğal pekmezler arasındaki farkı belirterek, memnun olurum
  • hayret kimse encardı sormamış

• Dün itibariyle 9 kilo portakal, 5kilo mandalina,2kilo limonu çok ozenli bir kargo paketi ile beraber aldım. Gelir gelmez tadına bakmaya basladıgınız andan ıtıbaren mandalınaların yarısını yedık gercekten cok lezzetlı ıdı. Portakallara gelınce lezzet olarak güzel sululuk oranı cok ıyı ama vaktı zamanında o bolgeden bır yedıgım portakal vardı onun tadını bulamadım o cok farklıydı:) Lezzet olarak kesınlıkle öyle pazar manav malları ıle karıstırmamak gerekir.
  • 29.11.2013 11:44:47 N388817 nolu siparişim ne zaman kargoya verilir acaba?
  • Bende yorumlara bakarak 5kg mandalina 5kg portakal 2 kg domates 2kg limon aldım. Gelince yorum yaparım.
  • Zamaninda valensiya ya da valencia turu bir portakal yemistim, en lezzetli buldugum portakal oydu. Bu tip uretiyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

Zamaninda valensiya ya da valencia turu bir portakal yemistim, en lezzetli buldugum portakal oydu. Bu tip uretiyor musunuz?

Hocam,

Valencia çeşidi nisan ayında çıkmaktadır. Genellikle sıkmalık olarak kullanılmaktadır. Çevremizde üretimi mevcuttur.
    Nisan ayı içerisinde bu çeşidi de sitemizde satışa sunmayı düşünüyoruz.
    İyi alışverişler.
  • Hocam,

Öncelikle siparişiniz için teşekkür ederiz.
    Siparişleriniz Pazartesi günü dalından toplanıp aynı gün kargoya verilecektir.
    İyi günler, iyi alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

Zamaninda valensiya ya da valencia turu bir portakal yemistim, en lezzetli buldugum portakal oydu. Bu tip uretiyor musunuz?

Hocam,

Valencia çeşidi nisan ayında çıkmaktadır. Genellikle sıkmalık olarak kullanılmaktadır. Çevremizde üretimi mevcuttur.
    Nisan ayı içerisinde bu çeşidi de sitemizde satışa sunmayı düşünüyoruz.
    İyi alışverişler.

Fiyati uygun olursa haftalik en az 10 kg alirim, o derece guzel bir portakal. Takipteyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

quote:

Almaz olaydım. arkadaşım bukadar lezzetli portakalı nasıl yetiştirdiniz siz yahu. mandalin çok iyidi ama bu bi başka kardeşim. ayıptır. günahtır. insanları bağımlı yapacaksınız. ya siteniz kapanırsa ben nerden alacam bu portakalı.
    velhasıl. elinize emeğinize sağlık. ben ömrümde sizinki kadar lezzetli portakal yemedim.

hocam deneme amaçlı 9 kilo aldığınızı belirtmeniz gece gece yüzümde tebessüm oluşturdu.allah da sizi güldürsün.
    bende deneme amaçlı bi 5 kilo almayı düşünüyorum kargonun ücretsiz oluşu sebebiyle.

Allah neşenizi bozmasın canım kardeşim. 9 kilo daha hesaplı oluyo. bence imkanınız varsa 9 kilo alın. Malum hastalık mevsimi, ailecek gümbür gümbür yersiniz, pişman olursanız beni bulun. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

quote:

Allah neşenizi bozmasın canım kardeşim. 9 kilo daha hesaplı oluyo. bence imkanınız varsa 9 kilo alın. Malum hastalık mevsimi, ailecek gümbür gümbür yersiniz, pişman olursanız beni bulun. :)

hocam öğrenci olup tek başıma yaşadığım için genelde 2 kilo yada başka meyvelerden 1 kg bile alsam unutuyorum yemeyi bozuluyor hep.5 kg ama 2 haftada rahatça tüketilebilir ki sizin yorumunuzdan çok lezzetli olduğu da düşünülünce.

• Sanalpazarınız yok galiba
    Açsanız da cüzdanı kullansak

• quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

Sanalpazarınız yok galiba

Hocam sanalpazar linkimiz var. Şuanda mobilden girdiğim için veremiyorum. Akşam sanalpazar linkini burdan paylaşıcam.Bilgilerinize.

• V585743 nolu sipariş geçtim bu arada greyfurt satışlarınızda olacak mı?
  • quote:

Hocam,

Sanal Pazar Dükkanımız:
    http://www.sanalpazar.com/dukkan/Finsera__u931149

İyi alışverişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

quote:

Hocam,

Sanal Pazar Dükkanımız:
    http://www.sanalpazar.com/dukkan/Finsera__u931149

İyi alışverişler.

konu başlığına sanalpazar linki eklenmiştir yazabilirsiniz hocam.millet çeki nerde kullansam diye düşünüyor:)

• Enpara geciyor sitede.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.