Şimdi Ara

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
13
Favori
33.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önceki siparişlerimdeki memnuniyetimi belirtmek isterim. Yaz elması, nar ve salatalıklar favorim. Her zaman zamanında ve kaliteli geldi ürünler. V734334 siparişim gönderilince portakal yorumunu da yaparım:)
  • salatalıklar ve kokteyl domatesler bir harika sabah kahvaltısında vazgeçilmezim , portakal siparişinide geçtim bakalım tadı nasıl .
  • Narın bittiğine üzüldüm.çünkü 3 aydır yediğim en güzel narlar sizinkiler idi.herneyse pokrtklı deniyelim birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam,

Afiyet olsun.
    İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederiz.
    Aromalı, bol sulu ve şeker gibi portakallarımızı da beğeneceğinize eminiz.
    İyi günler.
  • SİPARİŞ NO: S284511

Finike Portakalı (3 kg) 1 9,90 TL
    Satsuma Mandalina (2 kg) 1 5,95 TL
    Kokteyl Oval Domates (1 kg) 1 7,50 TL
    Badem Salatalık (2 kg) 1 5,95 TL
    Dolmalık Biber (1 kg) 1 3,25 TL
    Enterdonat Limon (2 kg) 1 5,00 TL

Deneme amaçlı yukarıdaki ürünlerden aldım inşallah beğenirsem sürekli müşteri olacağım.Benim ricam domates hastası bir insan olduğum için elinizdeki en leziz ve aromalı domates hangisi ise ondan koyabilirmisiniz?Salatalıklarda özellikle ufak olan olursa ikrama geçer.Birde fasulye yada diğer sattığınız ürünlerden birer adet denemelik numuneler gönderebilirseniz bir dahaki alışverişlerimize ışık tutacaktır.Verdiğiniz hizmet için çok çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamply

SİPARİŞ NO: S284511

Finike Portakalı (3 kg) 1 9,90 TL
    Satsuma Mandalina (2 kg) 1 5,95 TL
    Kokteyl Oval Domates (1 kg) 1 7,50 TL
    Badem Salatalık (2 kg) 1 5,95 TL
    Dolmalık Biber (1 kg) 1 3,25 TL
    Enterdonat Limon (2 kg) 1 5,00 TL

Deneme amaçlı yukarıdaki ürünlerden aldım inşallah beğenirsem sürekli müşteri olacağım.Benim ricam domates hastası bir insan olduğum için elinizdeki en leziz ve aromalı domates hangisi ise ondan koyabilirmisiniz?Salatalıklarda özellikle ufak olan olursa ikrama geçer.Birde fasulye yada diğer sattığınız ürünlerden birer adet denemelik numuneler gönderebilirseniz bir dahaki alışverişlerimize ışık tutacaktır.Verdiğiniz hizmet için çok çok teşekkürler...

Hocam,

Elimizde şuanki en leziz domates çeşidimiz sizinde almış olduğunuz Kokteyl Oval Domates çeşidimizdir.
    Salatalıklar konusundaki isteğiniz ve diğer istekleriniz de göz önünde bulundurularak siparişiniz
    yarın kargoya verilecektir.
    Afiyet olsun.

• Sayın donanım haber üyeleri çok yakında pembe domates ve salkım kokteyl domateslerimiz sitemizde yer alacaktır.
    En güzel ve leziz ürün çeşitlerimizi sizlere sunmaya devam edeceğiz.Bilgilerinize.
  • flycat2002 kullanıcısına yanıt
    Finike portakalı meşurdur dedim denemek amaçlı bi 9 kilo aldım.
    Almaz olaydım. arkadaşım bukadar lezzetli portakalı nasıl yetiştirdiniz siz yahu. mandalin çok iyidi ama bu bi başka kardeşim. ayıptır. günahtır. insanları bağımlı yapacaksınız. ya siteniz kapanırsa ben nerden alacam bu portakalı.
    velhasıl. elinize emeğinize sağlık. ben ömrümde sizinki kadar lezzetli portakal yemedim.
  • fevren F kullanıcısına yanıt
    arkadaşım şu an yazdıklarınızı hayretler içerisinde okuyorum ve sizi takdir ediyorum :) bu araştırmacı ve inceleyici karakterinizi hayatınızın her anında korumanız dileğiyle :) sabah sabah neşem yerine geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevren

Almaz olaydım. arkadaşım bukadar lezzetli portakalı nasıl yetiştirdiniz siz yahu. mandalin çok iyidi ama bu bi başka kardeşim. ayıptır. günahtır. insanları bağımlı yapacaksınız. ya siteniz kapanırsa ben nerden alacam bu portakalı.
    velhasıl. elinize emeğinize sağlık. ben ömrümde sizinki kadar lezzetli portakal yemedim.

Şüphelerim vardı ama şu yorumdan sonra ne şüphe kaldı ne bişey.
    mandalinalar bitince geçiyorum siparişi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: finsera

Sayın donanım haber üyeleri çok yakında pembe domates ve salkım kokteyl domateslerimiz sitemizde yer alacaktır.
    En güzel ve leziz ürün çeşitlerimizi sizlere sunmaya devam edeceğiz.Bilgilerinize.

Merhaba,

Sipariş numaram: U512671 ve K738222

En geç yarın kargoya verilir değil mi? Cumartesi elimde olabilirse çok memnun olurum (İstanbul). İstanbul'da güzel portakal bulamıyorum. En iyisi bile o yörenin en kötüsünden kötü! Memnun kalırsam sürekli müşteriniz olacağım. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 28 Kasım 2013; 13:07:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: finsera

Sayın donanım haber üyeleri çok yakında pembe domates ve salkım kokteyl domateslerimiz sitemizde yer alacaktır.

Merhaba,

Sipariş numaram: U512671 ve K738222

En geç yarın kargoya verilir değil mi? Cumartesi elimde olabilirse çok memnun olurum (İstanbul). İstanbul'da güzel portakal bulamıyorum. En iyisi bile o yörenin en kötüsünden kötü! Memnun kalırsam sürekli müşteriniz olacağım. Teşekkürler

Hocam,

Siparişleriniz için teşekkür ederiz.
    Siparişleriniz yeni toplandı ve paketleme işlemine geçildi.
    İkisi de bugün kargoya verilecektir.
    Afiyet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: fevren

Hocam portakallarımızı beğenmenize sevindik.Sizin gibi müşterilerimiz olduğu sürece tüm ürünlerimizdeki hassasiyetimiz daha fazla artmaktadır.
    Dikkat edin hocam bu portakalı yiyen bağımlılık yapar evet doğru teşhis koymuşsunuz.
    Bu lezzette portakal yemeyenleri aydınlattığınız için teşekkür ederiz.
    Afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finsera -- 28 Kasım 2013; 21:51:10 >
  • Kardeşim şimdi sipariş verdim eşim hamile umarım ürünler iyi cıkar devamlı alışveriş yaparız mandalina 4 kilo portakal 3 limon 2 hıyar 2 kilo olarak aldım güzel bir paket olursa cok sevinirim hemen yola cıkarsa pazartesi elimde olur mu pazar beklerse sıkıntı olur mu sizce

İyi çalışmalar dilerim...gelir gelmez yorum yapacağım .sipariş no :m155333

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce deneme amaçlı G561121 no'lu siparişi geçtim bilginize...

Umarım ürünler düzgün şekilde paketlenir ve ezilme, bozulma, çürüme durumu olmaz...

Aldığım ürünler:

2 kg domates
    5 kg Finike portakalı
    2 kg badem salatalık
    2 kg enterdonat limon

Ek: Siparişi Pazartesi günkü sevkiyatla gönderirseniz iyi olur! Vermiş olduğum adres Pazartesiden sonra müsait!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 29 Kasım 2013; 1:01:24 >
  • Merhabalar. Biraz önce K842627 sipariş koduyla sizden ilk siparişimi verdim. Size zahmet bugün kargoya verin ki yarın (cumartesi) ürünler elimde olsun... Aksi durumda araya pazar girecek..

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke bal olsa alsak
  • Hocam,

Sanırım gözünüzden kaçtı. Ürün detayları bölümünde belirttiğimiz üzere
    sipariş gönderim günlerimiz Pazartesi ve Perşembe günleridir.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • sipariş numarası : A236517

Finike Portakalı (5 kg)
    Satsuma Mandalina (5 kg)
    Badem Salatalık (2 kg)
    Enterdonat Limon (2 kg)

İstanbulun ilaçlı meyvelerinden sonra ilaç gibi gelicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

keşke bal olsa alsak

Hocam,

Bal işiyle uğraşan ve kefil olabileceğimiz bir tanıdığımız maalesef yok.
    Bizde evimize balı, köylerde denk geldiğimiz ve güvendiğimiz kişilerden alıyoruz.

Sitemizde kendimizin ya da güvendiğimiz akraba, dost ve arkadaşlarımızın ürettiği ürünlerin satışını yapmaktayız.
    Bu yüzden bu konuda size şuanda yardımcı olamıyoruz.
    Gerek forum gerek diğer yollardan bize ulaşan birçok istek var.
    Özellikle yumurta, peynir ve tereyağı soran arkadaşlar var. Peynir ve tereyağı kargo şartlarına pek dayanıklı ürünler değil ancak belki buz aküleri ile gönderim yapılabilir.
    Bu konuda çevremizden güvenle temin edebileceğimiz yer ve kargolama ile ilgili araştırmalarımız devam ediyor.
    Doğal bir şekilde üreten tanıdık bulabilirsek ilerleyen zamanlarda onlarında satışını sitemiz üzerinden yapabiliriz.
    Anlayışınız için teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.