Şimdi Ara

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
13
Favori
33.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flycat2002

quote:

Orijinalden alıntı: zad1986

Carsamba gunu sp uzerinden Dikmen/Ankara icin 9 kg. Portakal siparisi vermistim. Kargo durumunu ogrenebilir miyim...

Sayın Müşterimiz,

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 09:00'a kadar verilen siparişleriniz aynı gün içerisinde kargolanmaktadır.
    Saat 09:00 sonrası verilen siparişler bir sonraki kargo gününde gönderilmektedir.
    Siparişiniz yarın kargoya verilecektir.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    İyi günler.

Kargom gönderildi mi?
    Tşk.ler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

patlıcan ayın kaçında çıkar sercan bey?

Hocam,

Patlıcanlarımız satışa sunulmuştur.
    İyi alışverişler.

http://www.finsera.com/Urunlerimiz/7/Patlican
  • ürünler nasıl arkadaşlar bende düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Carsamba gunu sp uzerinden Dikmen/Ankara icin 9 kg. Portakal siparisi vermistim. Kargo durumunu ogrenebilir miyim...

Sayın Müşterimiz,

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 09:00'a kadar verilen siparişleriniz aynı gün içerisinde kargolanmaktadır.
    Saat 09:00 sonrası verilen siparişler bir sonraki kargo gününde gönderilmektedir.
    Siparişiniz yarın kargoya verilecektir.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    İyi günler.

Kargom gönderildi mi?
    Tşk.ler...

Hocam,

Tüm siparişler kargoya verilmiştir.
    Afiyet olsun.

• Ben de biraz önce Mini Karışık Narenciye Paketi siparişi verdim. Sanırım Pazartesi kargolanır.
  • 2 ayrı sipariş verdim.1 meyve 1 de sebze paketi..daha önce de nar ve yaz elması almıştım.gerçekten kaliteli güzel ürünler.bizlere bu hizmeti sunduğunuz için sağ olun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

quote:

Orijinalden alıntı: finsera

Sanalpazar dükkanımızda çeklerinizi kullanabilirsiniz.

http://www.sanalpazar.com/dukkan/Finsera__u931149
    İyi alışverişler dileriz.

Güzelde mandalina yok malesef sanalpazarda :(

Hocam,

Sanalpazar üzerinden artık satsuma mandalina siparişinizi de verebilirsiniz.
    Afiyet olsun.

Sanalpazar - 9 kg Satsuma Mandalina
    Sanalpazar - 5 kg Satsuma Mandalina

sanalpazar için teşekkür ederim yarın alıcam bir 5kilo arkadaşlar da isterse 9 alırım :) 5.60 tl ye doğal mandalina 5 kilo pazarda bile daha pahalı. Sanalpazar ile çok avantajlı teşekkürler kampanya için

• Istanbullular icin sıcak fırsat olabilir ama narenciye memleketinde yasayıp da kilosu 3 tl olan mandalina alırsam annem beni terlikle kovalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan84

Ben de biraz önce Mini Karışık Narenciye Paketi siparişi verdim. Sanırım Pazartesi kargolanır.

Hocam siparişiniz için teşekkür ederiz. Siparişiniz pazartesi günü kargoya verilecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

2 ayrı sipariş verdim.1 meyve 1 de sebze paketi..daha önce de nar ve yaz elması almıştım.gerçekten kaliteli güzel ürünler.bizlere bu hizmeti sunduğunuz için sağ olun

Sayın müşterimiz sizlerin memnun olması bizide mutlu etmektedir.
    Siparişiniz için teşekkür ederiz.
    Saygılarımla iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: finsera

quote:

Orijinalden alıntı: atakan84

Ben de biraz önce Mini Karışık Narenciye Paketi siparişi verdim. Sanırım Pazartesi kargolanır.

Hocam siparişiniz için teşekkür ederiz. Siparişiniz pazartesi günü kargoya verilecektir.

Merhaba,

Portakallardan çok memnun kaldık. İnce kabuklu, oldukça sulu ve lezzetlilerdi. Bu nedenle az önce ikinci portakal siparişimi verdim. J876156. Bugün kargoya verilir mi?

Ayrıca belirtmek isterim ki mandalina dışında gönderdiğiniz tüm ürünlerden (salatalık, limon, çerliston biber, portakal) çok memnun kaldık. Mandalina dan memnun kalmayış sebebimiz ise bazılarının çok büyük ve yumuşak olması. Biz daha çok yeni olgunlaşmaya başlamış, hafif yeşilimsi mandalina beklerken sizden gelenler çok olgunlaşmıştı. Tabi bu bizim ağız tadımıza ve beklentimize göre yorumumuz. Bazı kişiler çok olgunlaşmış, çok kolay soyulan, çok tatlı mandalina seviyorlarsa tercih edebilirler.

Teşekkürler, iyi satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 9 Aralık 2013; 10:56:29 >

• cumartesı vermıs oldugum 9 kg lık portakal sıparısım an ıtıbarıyle ulasmıs durumdadır gelır gelmez 2 adet portakal tadımı yaptım ve tadı gayet umdugum sekılde cıktı sulu ve tatlıydı burdan merak edenler almayu dusunenler gonul rahatlıgıyla satın alabılırler
  • Merhabalar,

Portakallarınız Finike' nin hangi bölgesinin üretimi?
  • Benim de kargom az önce geldi. Pakette herhangi bir ezilme, zarar görme durumu yok. Narenciye paketi almıştım. Limonu daha deneyemedim ama portakal bahsedildiği gibi güzel. Gerçekten sulu ve lezzetli bir portakal. Mandalina ise ortalama diyebilirim. Ayrıca bu soğukta pazarda dolaşıp, iyisini bulacağım diye vakit harcayıp, şark kurnazı pazarcılarla münakaşa etmekten, seçtirdi seçtirmedi diye uğraşmaktan bin kat iyidir. Sanalpazar 10 TL çeklerle gayet ucuza geliyor. Sırf bu nedenle ve üreticiyi desteklemek için bile alınır. Pişman olmazsınız.

Fakat satıcıdan sattığı diğer ürünlerden birer tane de numune koymasını rica etmiştim. Hem özel mesajdan hem buradan hatırlattım fakat itiraz da etmediği halde paketin içinden bir şey çıkmadı. Bu biraz hayal kırıklığı oldu sadece. Halbuki diğer ürünleri de merak ediyordum. Neyse sağlık olsun.
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Sayın müşterimiz,

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.
    Satsuma mandalinalarımızın tadı son yağmurlarla daha da güzel oldu.
    Sitemizde gözüken Satsuma mandalina resimlerimiz Ekim ayı başında çekilmiştir. Sanırım sizi yanıltanda bu oldu.
    O dönemde satsumalar daha yeni renk alıyordu ve tadı hafif ekşiydi. Şuanda renkleri turuncu ve tadı da tam oturmuş durumdadır.
    Dediğiniz gibi biraz da damak tadına hitap etmesi gerekiyor.
    Örneğin,
    bir kaç müşterimiz daha önce satışını yaptığımız okitsunun satsumadan daha iyi olduğunu, yine bir kaç müşterimizde satsumaların okitsudan daha iyi olduğunu söylüyor.
    Bazı müşterilerimiz sizin gibi mandalinaların büyüklüğünden bazıları ise küçüklüğünden şikayet ediyor.
    Afiyet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza07

Merhabalar,

Portakallarınız Finike' nin hangi bölgesinin üretimi?

Hocam,

Finike/Hasyurt beldesinde kendi bahçemizin ürünleridir.
    Saygılar.
  • quote:

Sayın müşterimiz,

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.
    Satsuma mandalinalarımızın tadı son yağmurlarla daha da güzel oldu.
    Sitemizde gözüken Satsuma mandalina resimlerimiz Ekim ayı başında çekilmiştir. Sanırım sizi yanıltanda bu oldu.
    O dönemde satsumalar daha yeni renk alıyordu ve tadı hafif ekşiydi. Şuanda renkleri turuncu ve tadı da tam oturmuş durumdadır.
    Dediğiniz gibi biraz da damak tadına hitap etmesi gerekiyor.
    Örneğin,
    bir kaç müşterimiz daha önce satışını yaptığımız okitsunun satsumadan daha iyi olduğunu, yine bir kaç müşterimizde satsumaların okitsudan daha iyi olduğunu söylüyor.
    Bazı müşterilerimiz sizin gibi mandalinaların büyüklüğünden bazıları ise küçüklüğünden şikayet ediyor.
    Afiyet olsun.

Tekrar merhaba,

Demekki seneye ekim ayında sizden mandalina siparişi vereceğim. Çünkü eşimle biz hafif ekşi mandalina seviyouz. Birde okitsuları merak ediyorum. Mevsimi geldiğinde onları da deneyelim.

İlginize teşekkürler. Bu arada sabahki siparişim bugün gönderilir değil mi?

• Yakında ağzımıza lokma kargoyla gelecek
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Siparişinizin toplama işlemi bitti, şuanda paketleniyor.
    Bugün kargoya verilecektir.
    Afiyet olsun.
  • Sercan Bey, sanalpazar üzerinden de iletmiştim ama herhangi bir tepki olmayınca buraya da yazayım dedim. Sanalpazar bilindiği gibi olumlu itibar alan kullanıcılar için zaman zaman 10 TL hediye etmekte. Çoğu SP üyesi de bu 10 TL'ler cüzdanına yüklendiğinde harcamak maksadıyla alışveriş yapmakta. Eğer sorunsuz gerçekleşen satışlarınız sonucunda olumlu değerlendirme yapmazsanız bu hediye paralar yüklenmeyeceği gibi önemli miktarda satış yapma şansınızı kendiniz zora sokmuş olacaksınız. Bu sadece sizi değil tüm satıcıları ilgilendiren bir konudur. Sırf bu nedenle cüzdan hediyelerinden faydalanamayan 3 hesabım var. Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.