Şimdi Ara

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
13
Favori
33.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spariş no : 13053537 sp den de mesaj attım çarşamba korgoanacakmış hangi kargo ile gönderiyorsunuz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorphoses

Benim de kargom az önce geldi. Pakette herhangi bir ezilme, zarar görme durumu yok. Narenciye paketi almıştım. Limonu daha deneyemedim ama portakal bahsedildiği gibi güzel. Gerçekten sulu ve lezzetli bir portakal. Mandalina ise ortalama diyebilirim. Ayrıca bu soğukta pazarda dolaşıp, iyisini bulacağım diye vakit harcayıp, şark kurnazı pazarcılarla münakaşa etmekten, seçtirdi seçtirmedi diye uğraşmaktan bin kat iyidir. Sanalpazar 10 TL çeklerle gayet ucuza geliyor. Sırf bu nedenle ve üreticiyi desteklemek için bile alınır. Pişman olmazsınız.

Fakat satıcıdan sattığı diğer ürünlerden birer tane de numune koymasını rica etmiştim. Hem özel mesajdan hem buradan hatırlattım fakat itiraz da etmediği halde paketin içinden bir şey çıkmadı. Bu biraz hayal kırıklığı oldu sadece. Halbuki diğer ürünleri de merak ediyordum. Neyse sağlık olsun.

Hocam,

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.
    Bugüne kadar bir çok müşterimize mevcut siparişlerinin arasında tadımlık ürünler gönderdik ve göndermeye de devam ediyoruz.
    Maalesef bazen yoğunluk içinde unutulabiliyor. Bu konuda herhangi bir art niyetimiz yoktur.
    Daha sonraki siparişlerinizde lütfen çekinmeden tekrar hatırlatın.
    Almış olduğunu ürünlerinizi afiyetle tüketmeniz dileklerimizle.
    İyi günler.

• Mini karışık narenciye paketi aldım.

Mandalinalar daha olgunlaşmamış aşırı ekşi hiç beğenmedik. Hepsiburadanın gelen tüm mandalinaları lokum gibi tatlıydı mandalina alacaksanız mutlaka hepsiburadanınkileri deneyin. (tatlı sevenler.)

Mandalinaları portakalların altına koyup kargolamışsınız bu durum mantıksız olmuş, birkaçı çürümüş bu yüzden.

Portakalları harika üstüne tanımam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madbeatz

Mini karışık narenciye paketi aldım.

Mandalinalar daha olgunlaşmamış aşırı ekşi hiç beğenmedik. Hepsiburadanın gelen tüm mandalinaları lokum gibi tatlıydı mandalina alacaksanız mutlaka hepsiburadanınkileri deneyin. (tatlı sevenler.)

Mandalinaları portakalların altına koyup kargolamışsınız bu durum mantıksız olmuş, birkaçı çürümüş bu yüzden.

Portakalları harika üstüne tanımam.

Hocam,

Mandalinalarımızı hangi dönemde aldınız bilmiyorum ama ilk satışa sunduğumuz dönemde aldıysanız bazılarında ekşi çıkmış olabilir.
    Ancak şu dönemde sattığımız ürünlerimizin tadı tam oturmuş durumda. Hatta bugünkü yapılan yorumlarda da görebilirsiniz bir tane müşterimizde aşırı olgun ve tatlı olarak yorum yapmış. Sonuçta ürünleri farklı bahçelerden toplamıyoruz aynı bahçenin ürünleri hatta son dönemde gönderdiğimiz tüm ürünler aynı ağaçtan toplanarak gönderilmiştir. Bir tanesinin tatlı, bir tanesinin ekşi olması mümkün değildir. Belki de daha önce dediğimiz gibi damak tadından kaynaklı bir şey olabilir.

Kargolama esnasında kaynaklanan sıkıntı için ayrıca özür diliyoruz. Sizinki gibi siparişlerde normal şartlarda kutunun alt kısmına portakalı araya bir kağıt ve üzerine mandalinaları sıralıyoruz. Ancak takdir edersiniz ki her şube aynı hassasiyette taşıma yapmıyor. Kutunun ters çevrilmesi veya yan yatırılması durumunda mandalinalar altta kalabilmektedir.
    Bir dahaki siparişinizde hatırlatırsanız çürüyen ürünlerin telafisi sağlayabiliriz.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Almış olduğunuz ürünlerinizi afiyetle tüketmeniz dileklerimizle.
    İyi akşamlar.

• ben bu konunun nasıl sıcak fırsat olduğunu hala çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

spariş no : 13053537 sp den de mesaj attım çarşamba korgoanacakmış hangi kargo ile gönderiyorsunuz.?

Hocam,

Tüm gönderimlerimizi Aras kargo ile yapmaktayız.
    Saygılarımızla.
  • sanalpazara bir de sebze paketi açsanız 20tl civarı? domates, patlıcan, salatalık falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

ben bu konunun nasıl sıcak fırsat olduğunu hala çözemedim

bunun sıcaklığı fiyatında değil zaten. ürünün ilk elden oluşu ve orjinalliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayfam

sanalpazara bir de sebze paketi açsanız 20tl civarı? domates, patlıcan, salatalık falan?

Hocam,

Sebze fiyatları bugünlerde çok fazla değişmekte bir gün aşağı iki gün yukarı şeklinde bu yüzden sanalpazar üzerinde standart fiyatlı bir paket açma şansımız maalesef olmuyor. Ancak daha önce bir üyemiz için açtığımız paketi sizler içinde sanalpazar üzerinden satışa açacağım.
    Paket İçeriği:
    1 kg Domates
    1 kg Badem Salatalık
    1 kg Dolmalık Biber
    1 kg Çarliston Biber
    1 kg Patlıcan
    1 kg Ayşekadın Fasulye

http://www.sanalpazar.com/Mini-Sebze-Paketi__isp13274489

İyi alışverişler.

• Sayın forum donanım haber üyeleri ve misafirleri. Soğuk hava şartlarından hastalanmamak,
    için C vitamini ihtiyacınızı finike portakallarımızı tüketerek giderebilirsiniz.
    Daha sulu daha lezzetli, çünkü doğal ve Finike'den.
    Dünyanın en lezzetli portakalını sizlere ulaştırıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

quote:

Orijinalden alıntı: loko

Merhaba,
    5 kg Portakal ve 5kg Mandalinayı beraber alma seçenegi varmı?

Hocam,

Sitemiz üzerinden bu ürünleri sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.
    İyi alışverişler.

Portakal ve Mandalina paketi aldım.Tazeligi ve lezzeti dediginiz gibiyse devam Alışverişimiz olur.
  • Siparişimi dün teslim aldım. Kargoda ya da portakalların ezilmesi konularında hiç sıkıntı yoktu çok şükür. Ancak söylemek istediğim küçük bir şey var. Paketin içinden 1-2 adet salatalık, domates, mandalina ve rusça notlarının çıkmasını beklemedim değil Bende rusşa öğrenmeye çaltığım için notları merak etmiştim Tadımlık ürünleri göndermemek eksi puan değil ama artı puanı kaçırttı

Gelelim portakala. Bazı ürünler ekşi ama çok değil bazıları ise tatlıydı. Şimdi bu demek olmasın bazıları lezzetli bazıları lezzetsiz. Hepsinin lezzeti gayet yerindeydi. Portakal yediğinizi anlıyorsunuz bir kere ve benim hoşuma gittiler. Sulu olması, ince kabuklu olması da artı puan. Bugün yarın buradaki marketten 3-5 portakal alıp karşılaştıracağım

Şayet lezzeti artması, ince kabuklu olması, sulu olması için bir müdahale yapılmıyorsa yani doğallarsa bu fiyata alınmaması için bir sebep göremiyorum. Bu doğallık konusunu müşterinin anlaması biraz zor ve satıcının bildiği bir şey. Açıklık getirirse sevinirim

Unutmadan, sanki 9 değilde 10 kilo olsa çok yerinde bir karar olurdu gibi geliyor bana

Teşekkürler, hayırlı satışlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

quote:

Orijinalden alıntı: sayfam

sanalpazara bir de sebze paketi açsanız 20tl civarı? domates, patlıcan, salatalık falan?

Hocam,

Sebze fiyatları bugünlerde çok fazla değişmekte bir gün aşağı iki gün yukarı şeklinde bu yüzden sanalpazar üzerinde standart fiyatlı bir paket açma şansımız maalesef olmuyor. Ancak daha önce bir üyemiz için açtığımız paketi sizler içinde sanalpazar üzerinden satışa açacağım.
    Paket İçeriği:
    1 kg Domates
    1 kg Badem Salatalık
    1 kg Dolmalık Biber
    1 kg Çarliston Biber
    1 kg Patlıcan
    1 kg Ayşekadın Fasulye

http://www.sanalpazar.com/Mini-Sebze-Paketi__isp13274489

İyi alışverişler.

buradaki domates kokteyl domates mi ? yanına yazmayı unutmuş olmayasınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Orhun

Siparişimi dün teslim aldım. Kargoda ya da portakalların ezilmesi konularında hiç sıkıntı yoktu çok şükür. Ancak söylemek istediğim küçük bir şey var. Paketin içinden 1-2 adet salatalık, domates, mandalina ve rusça notlarının çıkmasını beklemedim değil Bende rusşa öğrenmeye çaltığım için notları merak etmiştim Tadımlık ürünleri göndermemek eksi puan değil ama artı puanı kaçırttı

Gelelim portakala. Bazı ürünler ekşi ama çok değil bazıları ise tatlıydı. Şimdi bu demek olmasın bazıları lezzetli bazıları lezzetsiz. Hepsinin lezzeti gayet yerindeydi. Portakal yediğinizi anlıyorsunuz bir kere ve benim hoşuma gittiler. Sulu olması, ince kabuklu olması da artı puan. Bugün yarın buradaki marketten 3-5 portakal alıp karşılaştıracağım

Şayet lezzeti artması, ince kabuklu olması, sulu olması için bir müdahale yapılmıyorsa yani doğallarsa bu fiyata alınmaması için bir sebep göremiyorum. Bu doğallık konusunu müşterinin anlaması biraz zor ve satıcının bildiği bir şey. Açıklık getirirse sevinirim

Unutmadan, sanki 9 değilde 10 kilo olsa çok yerinde bir karar olurdu gibi geliyor bana

Teşekkürler, hayırlı satışlar...

Sayın müşterimiz,

Doğallık konusuna açıklık getirmek gerekirse, portakal ağaçlarımızın toprağına yılda bir kez hayvan gübresi atılmaktadır. Bu işlem ağaçta meyve ve çiçek oluşumu yokken yapılmaktadır.
    Lezzeti için ekstra başka hiçbir şey kullanılmamaktadır.
    Daha öncede söylediğimiz gibi Türkiye'de piyasaya sürülen portakalların sadece %10'u gerçek Finike portakalıdır.
    Finike portakalının aromasını yetiştiği toprak, yıllık güneşlenme süresi, sıcaklık farklılıkları, sulama şartları, denizden gelen meltem rüzgarları ve en önemlisi nem oranı gibi faktörler etkilemektedir.
    Bu şartların hepsini sağlayan Türkiye'de tek yer Finike'dir. Onun içindir ki 1994 yılından bu yana en kaliteli portakal ünvanını korumaktadır.
    Piyasada Finike portakalı diye satılan ve gerçekten Finike'den çıkan tatsız tuzsuz portakallarda mevcuttur.
    Nedeni ise üretici tarafından bilinçsiz şekilde kullanılan kimyasal gübrelerdir.

9 kg yerine 10 kg maalesef yapamıyoruz. Nedeni ise kargo firması ile anlaşmamızın bu şekilde olmasındandır.
    İyi günler.
    Afiyet olsun.

• elfen_lied kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Maalesef kokteyl domates değil normal domatestir.
    İyi günler.
  • Siparişim dün geldi. Ürünler soğuğa çok fazla maruz kalmış, donmaya ramak kala geldi.Özensiz taşıma yüzünden domateslerden bazıları ezilmiş. Ürünlerden memnunum ama bunları niye yazdım? Aras kargo çok ciddiyetsiz ve amatörce çalışan, yıllardır bir gram kendini geliştiremeyen, müşteriye nasıl davranacağını bilmeyen gayriciddi bir firmadır. En kısa zamanda kargo firmasını değiştirmenizi öneriyorum. Aras kargoyu görünce uygun bir fiyatlı ürün bile olsa almaya çekiniyorum. Çin postası bile bunlardan iyi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancora -- 10 Aralık 2013; 23:55:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Dün kargoya verilen paketim henüz ulaşmadı İstanbul' a 2 gün mü sürüyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rueta

Merhaba
    Dün kargoya verilen paketim henüz ulaşmadı İstanbul' a 2 gün mü sürüyor acaba ?

Hocam,

İstanbul'a genellikle bir veya iki gün içerisinde teslim edilebiliyor.
    Muhtemelen yarın siparişiniz teslim edilmiş olacaktır.
    İyi akşamlar.
  • flycat2002 kullanıcısına yanıt
    Yarım saat kadar önce geldi hiç bu saatte kargo gelmemişti :)
    Hemen denedik eşimle teşekkürler ürünlerin hepsini çok beğendik, arkadaşlara katılıyorum özellikle portakallar harika.. mandalina da 1-2 tane zayiat vardı ama olsun kargo işte önemli değil helal olsun :)
    biberlerin tazeliği de çok hoşumuza gitti çok diriler.. bıkmıştım burada yumuşak buruşmuş almaktan, pazara da gidemeyince :)
    Bitmesine yakın tekrar sipariş edeceğimm..
  • Ben ikinci siparişimi verdim; ilkinde olduğu gibi kargoya verildiğinin ertesi günü geldi.
    Trakya'dayım, Finike'den Trakya'ya ertesi gün kargonun gelmesinden çok memnunum.

Portakallar olabilecek en güzel portakal, en önemlisi taze.

Tavsiye ederim. Tereddüt etmeden sipariş verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dülger -- 10 Aralık 2013; 22:48:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.