Şimdi Ara

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
13
Favori
33.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: said_ozcan

Fiyatlar çok yiksek. Lutfen biraz da olsa indirim yapınız. . Teşekkürler

Hocam,

Sıkmalık portakal ürünümüzde geçen günlerde bir indirim yapmıştık ve hala bu indirim devam ediyor.
    Sebze fiyatları mevsim itibariyle çok fazla değişiklik gösteriyor. Bu yüzden sebze ürünlerimizde maalesef indirim yapamıyoruz.

Önemle belirtmek isterim ki satışını yaptığımız tüm ürünlerde minimum kar oranıyla çalışıyoruz.
    Ayrıca ürün ve hizmet kalitemizi düşürmemek adına da fiyatlarımızda şuanda herhangi bir indirim yapamıyoruz.

Eğer n11.com daki ürünlerimizin fiyatları için soruyorsanız orda da maalesef n11'e %15 komisyon ödediğimizden fiyatlarımız biraz pahalıdır.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• Ben pazar.dan 85kr.dan aldim 8kg su 5lira...cok pahali bu.almayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat alinir duzeyin yakininda bile degil standart sapmaniz acilisa ozel asagida olmaliydi yukarida degil ama ulkemizde her malin alicisi oldugu icin saticilarimiz istedigi fiyati verebiliyor.3000 liradan iphone almak icin kuyrukta bekleyenler oldukca boyle gider bu duzen.

• şimdi pazardan geldim.en kaliteli portakal 1 tl.içinden su fışkırıyor resmen
  • Afiyet olsun hocam.
  • n11 mağazanız hayırlı olsun.
    n11'in aldığı komisyon oranı bayağı yüksekmiş. Ama avantajix ile 36 liralık 14kg portakal paketi 31 liraya gelir. Sitenizden farkı olmaz.
    Üstüne bide çek ekledik mi pazar fiyatına gelir.

finsera.com'da yazana göre yarın sabah 09:00'a kadar sipariş verirsek yarın kargoya verirsiniz herhalde.

Edit :
    14kg siparişide verdik. Sipariş no : 204312392961
    Herhalde 2. n11 siparişiniz bu oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 12 Ocak 2014; 20:40:16 >
  • Valla bilemedim ki sıkmalık yok mu hocam daha uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

Valla bilemedim ki sıkmalık yok mu hocam daha uygun

Hocam malesef geçen gün fiyatlarımızı indirdik sıkmalık portakalda zaten şuan en uygun yapabileceğimiz fiyatı sunduk.
    Saygılarımla iyi alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

n11 mağazanız hayırlı olsun.
    n11'in aldığı komisyon oranı bayağı yüksekmiş. Ama avantajix ile 36 liralık 14kg portakal paketi 31 liraya gelir. Sitenizden farkı olmaz.

finsera.com'da yazana göre yarın sabah 09:00'a kadar sipariş verirsek yarın kargoya verirsiniz herhalde.

Edit :

Hocam,

Açıklamalarınız ve yorumunuz için teşekkür ederiz.
    Valla çek ve avantajix ile 15 liraya mal etmişsiniz gördüğüm kadarıyla.
    Bu fiyata Finike'de dalından o fiyata alınabilir.
    Ayrıca siparişiniz yarın kargoya verilecektir.
    Şimdiden afiyet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

n11 mağazanız hayırlı olsun.

Edit :

Hocam,

Açıklamalarınız ve yorumunuz için teşekkür ederiz.
    Valla çek ve avantajix ile 15 liraya mal etmişsiniz gördüğüm kadarıyla.
    Bu fiyata Finike'de dalından o fiyata alınabilir.
    Ayrıca siparişiniz yarın kargoya verilecektir.
    Şimdiden afiyet olsun.

Artık bunun üstüne indirim felan beklemeyelim

• tendertendere kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Ürünlerimizde yapabileceğimiz kadar indirim yapmaya gayret ediyoruz.
    Ancak ürün maliyetinin dışında bu iş için harcanan ek maliyetlerde var.
    Portakal, mandalina, nar ve limon gibi ürünlerimizin fiyatları açılış fiyatından bu zamana kadar neredeyse hiç değişmedi.
    Çünkü bu ürünlerin piyasa fiyatları, sebze fiyatları gibi sürekli değişmemektedir ve neredeyse son 5-6 yıldır da hep aynı fiyatlardadır.
    Yukarıdaki mesajımda da belirttiğim üzere portakalın dalında toptan kg satış fiyatı 1 liradır.

Portakal sıkmalık ürünümüzde şuanda yapabileceğimiz son indirimi yaptık.
    Sebze ürünlerimizde ise günlük indirimler/fiyat artışı olabilmektedir.
    Piyasa fiyatlarına göre sürekli fiyatlarımızı güncel tutmaktayız.
    Anlayışınız için teşekkür eder,
    iyi alışverişler dileriz.
  • elinde çeki olan için çok sycak.
  • Bugun urunum elime ulasti. 9 kilo sikmakik portakal almistim. 21 tl odedim yaklasik. Daha once almis oldugum supermarkette satilan file portakal ile karsilastirma yaptim. Portakallarin kokusu finseraninkiler daha iyi.1 su bardagi portakal suyu icin finseradan 4 portakal kullandim. File portakalda 5 adet kullandim. Tatlarina gelecek olursak cok yakinlar ayirt etmek zor.fiyatlarina gelirsek finsera 2 tl kilosu, supermarketten aldigimin kilosu 0.95 tl. Yani sonuc olarak arkadaslarin dedigi gibi finsera piyasaya gore pahali...

• Ürünler elimize geçti. Portakalı, limonu ve patlıcanı beğendik. Fasülyeyi henüz denemedik.
    Pazardan alınan ürünlerle bu ürünleri karşılaştıran arkadaşlar için bir yorumum olacak.
    Pazardan aldığınız ürünü doğrudan üreticiden almıyorsanız, on senede onda birine düşen çiftçi sayısına rağmen hala yiyecek ürün bulup yiyorsanız ve hala pazardan aldığınız ürünün fiyatı daha avantajlı diyorsanız ne yediğiniz hakkında biraz daha düşünmenizi öneririm.
  • Pazarda 75 krş...Alıp kazıklanmayın..Bu hafta en pahalı 1 liraydı..
    Hakiki finike üstelik..

• Benim de bugün aldığım 14 kilo sıkmalık 14 kilo yemelik portakal geldi.

İlk önce yemelik portakalların kutusunu açtım. Elime ilk gelen portakalı aldım. Yaprağı üzerinde taze portakaldı. Soyunca mutfak buram buram portakal koktu. Gayet sulu ve tatlı bir portakal. Ev ahalisi de beğendi. Fiyatının portakalı konusuna girmeyeceğim üreticiye destek amaçlı düşündüğüm için satın alıyorum.

Gel gelelim sıkmalık portakal için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sizin en büyük iddialarınızdan biri sipariş sonrası ürünlerin daldan toplanması. Kutuyu açıp ilk gelen portakalı alınca şok oldum. Hani dolapta unutursunuz yumuşar, yeşillenir, küflenir ya işte bu portakalda küflenmeye başlamıştı. Bir kaç portakal daha aldım koliden onlarda küf yoktu ama yumuşamışlardı. Ürünün böyle çıkacağını asla düşünmemiştim. İade edip etmemekte kararsızım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: issizmuhendis

Bugun urunum elime ulasti. 9 kilo sikmakik portakal almistim. 21 tl odedim yaklasik. Daha once almis oldugum supermarkette satilan file portakal ile karsilastirma yaptim. Portakallarin kokusu finseraninkiler daha iyi.1 su bardagi portakal suyu icin finseradan 4 portakal kullandim. File portakalda 5 adet kullandim. Tatlarina gelecek olursak cok yakinlar ayirt etmek zor.fiyatlarina gelirsek finsera 2 tl kilosu, supermarketten aldigimin kilosu 0.95 tl. Yani sonuc olarak arkadaslarin dedigi gibi finsera piyasaya gore pahali...

Hocam,

En azından sipariş verdikten sonra portakallarımız için yorum yaptığınız için teşekkür ederiz.
    Ancak karşılaştırma yaptığınız portakalların boyutlarını da söyleseydiniz keşke.
    Çünkü sıkmalık olarak göndermiş olduğumuz portakallar normal file portakallardan daha küçük boyuttadır.
    Ayrıca biz piyasadaki portakallardan daha fazla su garantisi gibi bir şeyde sunmadık.
    Tekrar teşekkür eder, afiyetle sağlıklı günlerde tüketmenizi dilerim.

• Sayın müşterilerimiz ve donanım haber üyeleri,

Tropikal meyvemize göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederiz.
    Hala pepinonun lezzetini tatmayan arkadaşlarımız varsa mutlaka tavsiye ederiz.

Ana vatanı güney amerika ülkelerinden peru olduğu bilinen pepino; kavun aromalı, meyve eti sulu ve ince kabuklu olup meyveleri partenokarpik oluştuğundan meyve içerisinde tohum bulunmamakta ve meyvesi tümüyle yenilebilmektedir.

Satın almak ya da detaylı bilgi için,
    http://www.finsera.com/Urunlerimiz/10/Tropikal

• Pepino için, internetteki yorumlara göre, oldukça faydalı diyorlar. Bakalım tadıyla da bizi tatmin edecek mi? Siparişi verdik, merakla bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionist

Pepino için, internetteki yorumlara göre, oldukça faydalı diyorlar. Bakalım tadıyla da bizi tatmin edecek mi? Siparişi verdik, merakla bekliyoruz...

Sayın müşterimiz umarım beğenirsiniz siparişiniz yola çıktı bile.
    Saygılarımla iyi akşamlar.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.