Şimdi Ara

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
13
Favori
33.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pepino siparişimiz geldi birkaç gün önce. İlk izlenimim, kavun ve salatalık arasında bir tadı var. Ancak ikisi de değil, biraz farklı. Sululuk oranı ve böbrekleri çalıştırma konusunda faydalarını okuyunca, tadının pek de bir önemi yok. Bu elbette kötü olduğu anlamına gelmiyor. Gayet başarılı bir ürün.

Yalnız bir sorum olacak : Bazılarının oldukça büyük, bazılarının ise oldukça küçük olma sebebi nedir? Olgunlaşma süresiyle ilgili bir değişkenlik mi gösteriyor; yoksa bildiğimiz karpuz ve kavunun büyük küçüğü olduğu gibi, Pepino'nun da mı var?

Bu arada, alacak arkadaşlara bir tavsiye : Mutlaka soğuk yiyin, çok daha lezzetli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionist

Pepino siparişimiz geldi birkaç gün önce. İlk izlenimim, kavun ve salatalık arasında bir tadı var. Ancak ikisi de değil, biraz farklı. Sululuk oranı ve böbrekleri çalıştırma konusunda faydalarını okuyunca, tadının pek de bir önemi yok. Bu elbette kötü olduğu anlamına gelmiyor. Gayet başarılı bir ürün.

Yalnız bir sorum olacak : Bazılarının oldukça büyük, bazılarının ise oldukça küçük olma sebebi nedir? Olgunlaşma süresiyle ilgili bir değişkenlik mi gösteriyor; yoksa bildiğimiz karpuz ve kavunun büyük küçüğü olduğu gibi, Pepino'nun da mı var?

Bu arada, alacak arkadaşlara bir tavsiye : Mutlaka soğuk yiyin, çok daha lezzetli

Hocam büyük ve küçük olmalarının sebebi aynı söylemiş olduğunuz gibi büyük ve küçük olarak bitkinin üzerindeki olgunlaşmış olanları topluyoruz.
    Sağlıklı günlerde tüketmeniz dileğimizle afiyet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: finsera

quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionist

Hocam büyük ve küçük olmalarının sebebi aynı söylemiş olduğunuz gibi büyük ve küçük olarak bitkinin üzerindeki olgunlaşmış olanları topluyoruz.
    Sağlıklı günlerde tüketmeniz dileğimizle afiyet olsun.

Hocam ben olayı tam anlayamadım kusuruma bakmayın ama şimdi bu portakalları çekle alsak bile pazardakinden pahalı oluyor herkes neden buradan portakal almış?

• orjinal finike ve dalından ertesi gün elinde olması hocam
  • Hocam evet arkadaşın dediği gibi gerçek finike portakalını sizlere sunuyoruz.Damak tadına önem veren taze dalından yeni koparılmış bol sulu portakallarımızı müşterilerimiz yoğun olarak talep etmektedir.Ben portakal yedim diyeceğinize emin olabilirsiniz.Kişiye özel bir hizmet sunmaktayız.
  • Şu sıkmalık 14 kg 3-4 güne biter.
    Bu sefer lüx olan 9kg paketi alacağım.
    9 kilonun 2 kilosunu eksiltip 7kg lüx+1kg pepino şeklinde bir paket yapabilirsiniz herhalde.

Büyük ihtimal 7 gün sonra siparişi geçeceğim.

Birde sitenizdeki domatesler nasıldır. Bugünlerde dışarda gördüğüm domatesler ot gibi. N11'e ilan açarsanız domatesde ekleyelim sepete.
    Sitenizdeki gibi şartlı kargo yapabilirsiniz n11'de de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 19 Ocak 2014; 23:45:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finike ise alınır Kıbrıs ise at çöpe
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Şu sıkmalık 14 kg 3-4 güne biter.
    Bu sefer lüx olan 9kg paketi alacağım.
    9 kilonun 2 kilosunu eksiltip 7kg lüx+1kg pepino şeklinde bir paket yapabilirsiniz herhalde.

Büyük ihtimal 7 gün sonra siparişi geçeceğim.

Birde sitenizdeki domatesler nasıldır. Bugünlerde dışarda gördüğüm domatesler ot gibi. N11'e ilan açarsanız domatesde ekleyelim sepete.
    Sitenizdeki gibi şartlı kargo yapabilirsiniz n11'de de.

Hocam,

7 kg lüx portakal + 1 kg pepino şeklinde bir gönderim maalesef yapamıyoruz.
    Çünkü pepino çok hassas bir meyve olduğundan onun gönderimini ayrı bir kolide ve kağıda sararak yapıyoruz.
    Portakalla birlikte gönderim yapmamız durumunda aldığınız pepino, size ulaşana kadar ezilmiş olacaktır.
    Bu konuda anlayışınız için teşekkür ederiz.

Domates konusunda ise benim Ankara'da marketlerde gördüğüm ve aldığım bir çok domatesten taze ve daha lezzetli ancak
    daha önce alan arkadaşlar da yorum yaparsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

n11 üzerinde karışık bir sebze paketi açmayı düşünüyoruz.
    Anlayışınız için teşekkürler.

• n11.com üzerinden iki adet sebze paketini satışa açmış bulunuyoruz.
    İyi alışverişler dileriz.

N11 Sebze Paketleri

Lüx Aile Paketi
    http://www.n11.com/lux-aile-paketi-P18619234

Ekonomik Aile Paketi
    http://www.n11.com/ekonomik-aile-paketi-P18618742

• Gerçeği adresinize kadar gelirken sahtesini almayın.
    Dalından gerçek finike portakalını sizlere ulaştırıyoruz.

http://www.finsera.com/Urunlerimiz/5/Portakal
  • Narenciye cenneti finike'den
     1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo
  • An itibari ile 3. Siparişimi geçtim,umarım yarın kargoya yetişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak fırsatlarda bu fiyat abes kaçmış. .Antalyada en kral bol sulu, şeker gibi portakalı 65 kuruştan alıyoruz. .insanları bu kadar kazıklamanın alemi yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rontx -- 23 Ocak 2014; 21:19:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

An itibari ile 3. Siparişimi geçtim,umarım yarın kargoya yetişir.

Hocam,

Kargo günlerimiz sanırım gözünüzden kaçtı. Siparişleriniz pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri kargoya verilmektedir.
    Bu durumda siparişiniz cumartesi günü kargoya verilecektir.
    İyi akşamlar.
  • ------ Hafta Sonuna Özel ----------

1 kg Badem Salatalık 5,95 TL yerine 4,3 TL - %28 indirimli
    1 kg Badem Salatalık için tıklayın

1 kg Kokteyl Oval Domates 6,5 TL yerine 3,98 TL - %39 indirimli
    1 kg Kokteyl Oval Domates için tıklayın

Not: Referans olarak Migros Sanal Market ve Ankara'daki zincir marketler alınmıştır.
    İyi alışverişler dileriz.

• Hafta sonuna özel indirimimiz devam ediyor.

• Sayın forum üyeleri ve misafirleri,
    Çok yakında Lamas limonlarımız sitemizde olacaktır.
    Bizleri takip etmeyi unutmayın.
    Taze,kaliteli ve doğal ürünler.
  • nar ekşisinde herhangi bir şeker yada glikoz tadlandırıcı vs var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: etyemez

nar ekşisinde herhangi bir şeker yada glikoz tadlandırıcı vs var mıdır

Hocam,

Tatlandırıcı ve ömrünü uzatıcı herhangi bir şey kullanılmıyor.
    Tatlı Hicaz narlardan odun ateşinde kaynatılarak yapılmaktadır.
    Yani ev yapımıdır.
    Saygılarımızla.
  • Biraz sonra sanalpazardan nar ekşisi siparişi vermeyi düşünmekteyim, güzel çıkacağından eminim.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.