Şimdi Ara

1 KG Yer Fıstığı Alana 1 KG Hediye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
6.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

emin ol bilir, yoksa mağaza açmasının bu döneme denk gelmesi tesadüf olmayabilir. sen al geç kardeşim , ucuz etin yahnisi ben yemiyorum. 3-4 ay fıstık yememekle de bişey olmaz. Herşeye yorumunuz var maşallah herşeyi biliyorsunuz :)

Adam bile konuda değil siz almaya devam edin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takdag90 -- 19 Kasım 2024; 15:1:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sendeo'dan mesaj geldi bakalım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • takdag90 kullanıcısına yanıt
    hocam ben almıyorum zaten, ama bu aflatoksin olayı, Cem Uzan'a hapis şoku haberi gibi, her 3 ayda bir yaşanıyor malesef. google'da araştırarak da bulabilirsiniz. akp sayesinde yıllardır yiyoruz.

bu satan arkadaş da Mega Center'da ucuza toptancıdan aldı satıyor muhtemelen, sadece onluk bir durum yok, sağlığı düşünüyorsan artık hiçbir yerden almamak gerek.

gazete oksijen
    Avrupa’ya kanserojen ihracatı: Her beş iadeden biri Türk ürünü
    https://gazeteoksijen.com/ekonomi/avrupaya-kanserojen-ihracati-her-bes-iadeden-biri-turk-urunu-204641

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 19 Kasım 2024; 15:29:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Günümüzde maalesef yediğimiz herşey sorunlu, hileli ama ne kadar dikkat edebilirsek iyidir diye düşünüyorum. tavuğun bile hormonlu, çok basit bir örnek vermek gerekirse yumurtanın 0-1 numaralarını almaya özen gösteriyorum.hiç yememek yada Hiçbir yerden almamak değil de en azından tanıdığımız esnaftan almak makul olabilir. Burda sıcak fırsat ahalisi iyi niyetten konuya doluştuk ama bence almadan önce sorgulamakta fayda var:)

bu arada evet sürekli böyle bir konunun gündem olduğunu bilmiyordum , ilk defa haberlerde karşılaştığım için ve Migros’ta da Antep fıstığının 399 tl olduğunu görünce şüphelendim o yüzden kbakma dostum.

dzt: en azından satıcı arkadaş bu sorulara cevap verebilip bizi aydınlatırsa seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takdag90 -- 19 Kasım 2024; 15:41:45 >
  • satıcı arkadaş kayboldu

• Benim çalıştığım kurumda aflatoksin analizi yapılıyor ama 1500 küsür tl. Herkes üç beş atsın bana gelen üründe yaptırayım :) Ücretsiz yaptırma imkanım olursa zaten buraya koyarım ama malzeme vs kullandıklarından ücretsiz yaptıramam muhtemelen

• Ürün kargoya verildi , gelince yorumlarım inşallah 2 kilo gelirse .

• Ürünler geldi iriye benziyor akşam bakaıcaz tazeliğine tadına…

Not: sendeo yazıyor kargo ama dağıtım için kolaygelsın geliyor

1 KG Yer Fıstığı Alana 1 KG Hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 21 Kasım 2024; 10:37:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt

Hocam açta bi bakıver en azından tazemi diye

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Hocam evde değilim, kilitli poşet olmaması en büyük eksi bu arada.

• Ani şuna bakar mısın adam elinde kalan ürünleri itelemiş kampanya ayağına.
    Hakkımı helal etmiyorum , marketten kendim alsam bu kadar toz olmaz . Dolandırıcılık resmen. Tamam kabuk çıkarda bu nedir be kardeşim ?
    Adamın konudan kaybolmasından belliydi .
    İnşallah bunu savunan olmaz normal deyip .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffrisby -- 21 Kasım 2024; 12:29:17 >

• ürünler taze ve lezzetli ama kabuk fıstıktan çok kolay ayrılıyor, yukardaki gibi bol tozlu olarak geliyor bu yüzden. birde süzgeçte biraz sallayınca kabuksuz fıstığa dönüştü 1 KG Yer Fıstığı Alana 1 KG Hediye 

• Sanki sosa batırılmış gibi fıstıklar. Birkaç tane yedim öyle süper taze değil. Kabukları sanırım kargoda hırpalanmaktan ayrılmış çoğu. Aflatoksin bakan arkadaşa göstericem onu bekliyorum. Tabi analiz yapmadan anlaşılmaz ama aflatoksin fazla çıkan numunelere benzer bir durum görürse yazarım buraya.

Ekleme: Arkadaş görünüşten anlaşılmaz, küflü kuruyemişte bile aflatoksin çıkmadığı oluyor, farklı bir mikotoksin oluşumu da olabilir. Tadı güzel, taze belli dedi. Başka bir arkadaş da ısıl işlem görmüş renk geçişi ondan dedi. Bence de tadı fena değil. Artık yorum size kalmış. Analiz yaptırmıcam 1500tl veremicem şimdi ona :)

Hastaneye gidersem oradan yazarım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 21 Kasım 2024; 13:4:51 >

• ffrisby kullanıcısına yanıt

İade etsene hocam geliş gidiş kargo parası + Trendyol ceza kesiyor duruma göre alt limitsiz kupon da gelir. Böyle terbiyesizlik olmaz ben de aldım böyle çıkarsa iade edecem.

• ürünler tırt banada az evvel geldi. batman'dan kargolanmış. yani bahsedildiği gibi. birinci kalite değil. 2 kilo alacağıma keşke 1 kilo olsaydı da adam gibi olsaydı.

• DH topluluğunun ürünün altına seri şekilde olumsuz yorumları yükleniyor…

• Valla önüme gelene dağıttım. Tadını beğendiler. Kavrulma kaynaklı renk değişimi var. Toksin muhabbeti yapılmasa muhtemelen hepimiz afiyetle yerdi. Kabuklarının soyulması kargoda normal bence tabi paketleme daha iyi olabilirdi en azından kutu içinde olsa bu kadar olmazdı.

Genel olarak beğendim diyebilirim.

• Gelen fıstık bu şekilde. Henüz denemedim, ama bayağı hırpalanmış gibi.

• Antalya'da pazarda büyük taneli kavurup veriyorlar adamlar. Kilosu 140 tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.