Kampanya sona erdi. Katılan 74 arkadaşa teşekkür ederim. Edit// Arkadaşlar özür dilerim yoğunluk olduğu için foruma giremedim. Sipariş veren tüm arkadaşlara 1+1 gönderdim merak etmesin kimse. 74 kişiden sonra kapatmıştım ama 180'e yakın kişiye gönderdim. Konuyu düzenledikten sonra sipariş verenlerin tamamına da gönderdim. Afiyet olsun inşallah beğenirsiniz arkadaşlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qatsel -- 21 Kasım 2024; 22:6:26 > |
1 KG Yer Fıstığı Alana 1 KG Hediye
-
-
merhaba, hayırlı pazarlarınız olsun. Linkte 1 KG alana, 1 KG hediye şeklinde bir ibare yok. Şayet 2 KG 232 TL ise, gerçekten uygun. Ben mahallemden 140 TL civarına alıyorum. gördüğüm kadarıyla 150 TL den aşağı zor bulunur. Tabi kalite konusunda kıyaslama yapamam.
-
önce hayırlı olsun hocam hem konu, hem sayfanız.Size tavsiyem n11,amazon,hb vs vs sitelerden profil acın banka kampanyası/kupon kullanımı vs icin.İlk etapda evet firma yorumları ve bilinirlik icin ufak bi kar marjıyla yada karsız satıs yaptıktan sonra kitle oturacaktır.Ufak ufak hediyeler ve siparişlerin yanına ufak kartlarla: yorumda bulunun bişey olursa bizi arayın vs vs diyerek biraz yönlendirme yapın.
fiyatlar hakkında bilgim yok 30saniye arama ile 120tl ye buldum bilemiyorum iyi mi kötü mü vs
-
Sipariş no 9619733794 , hayırlı işler dilerim.
-
sipariş no 8965656074
-
Halktan mağazalarında 90 TL kilosu zaten -
8965663982 sipariş verdim .
-
Bende aldım 2 kilo bu fiyata uygun inşallah tazedir hocam bayat olunca yenmiyor !
sip no : 8965671884
-
Akyurt Market (Ankara) 100 TL kilosu. Aldım ve yedim. -
Teşekkürler ben de aldım. Sipariş no 9619761168
-
Abartmayın sizde. Daha kargo var bunun içinde. Kapına kadar geliyor. 2 kilo 222 tl uygun
-
Teşekkürler aldık inşallah..
#9619780440 sipariş numaram -
Sipariş no 9619768343 -
Merhaba hocam, Sipariş No9619782173 1 kilo aldım 2 kilo bekliyorum :D
-
makbul mağazalarında 89 tl kg fiyatı gercekten lezzetli ve taptaze yedikçe yediriyor ..bunun farkı ne acaba merakımdan alasım var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 18 Kasım 2024; 16:8:42 > -
sipariş No9619799165
hayırlı helal kazançlar olsun kardeşim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 18 Kasım 2024; 16:15:30 > -
Merhaba, hayırlı işler. Fıstıklar hangi boy? Denemek için almayı düşünebilirim.
-
Sipariş no: 9619824830
1kg olarak sipariş verdim, ilave 1kg gönderilecek değil mi? -
geçenki konuda fiyat pahalıydı, bu uygun olmuş. 1 kg aldım teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Kasım 2024; 12:39:49 > -
tuzsuz neden yok acaba aldım ben de
Teslimat No 8965782630
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epica06 -- 18 Kasım 2024; 16:35:13 >
Merhaba , hayırlı olsun ancak bu Avrupadan dönen Antep fıstığı ve yer fıstıklarında yüksek aflatoksin değerlerine rastlanılmıs. Sizin ürünlerin bu değerleri normal değerinde mi? Bir ölçüm belgeniz var mı? Satışları artırma çabanızın bununla ilgisi olabilir mi? |
Piyasa fiyatının 2 katına satıp 1 alana 1 bedava veren yerden alıp, mahalledeki kuruyemişçiden almaktan imtina edenlere iyi olmuş. Tamam ucuza alırsınız anlarım da piyasa fiyatına sanaldan almak nedir ya
|
Halktan mağazalarında 90 TL kilosu zaten
|
Bircok yerde olan Haktan, tatbak gibi zincir kuruyemiscilerde kilosu 90tl. Gayet taze ve lezzetli.
|
emin ol bilir, yoksa mağaza açmasının bu döneme denk gelmesi tesadüf olmayabilir. sen al geç kardeşim , ucuz etin yahnisi ben yemiyorum. 3-4 ay fıstık yememekle de bişey olmaz. Herşeye yorumunuz var maşallah herşeyi biliyorsunuz :) Adam bile konuda değil siz almaya devam edin:) |
Adam kimseye cevap vermiyor kaçtı galiba
|
Yuh gönderdiği ürüne bak.
Zaten anlamıştım bir bit yeniği olduğunu. İyi ki de almamışım. Hemen satıcı profiline baktım: Batman Yer fıstığı diyarı Osmaniye, Adana nere Batman nere... İhracattan geri gönderilmiş üründe olabilir. Alanlar iade etsin bence. |
Benzer içerikler
- bim soğuk baklava
- afyon eko sucuk yorumları
- coffy bedava kahve
- bim kokoreç fiyat
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X