Şimdi Ara

1 KG Yer Fıstığı Alana 1 KG Hediye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
6.749
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler taze mi tazeyse yenir de taze değilse İADE ederim 1 KG Yer Fıstığı Alana 1 KG Hediye 

• helsloot kullanıcısına yanıt

taze hocam o konuda sıkıntı yok

• Almayan bir şey kaybetmez alan da çok bir şey kazanmaz bayat değil ama iyi ki almışımlik bir şey yok cami önlerinde satılan ucuz fıstıklardan büyük sadece başka da olayı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adan ürününü öve öve bitirememişti kimse beğenmemiş...kimseye güveilmez bu hayatta

• ehiamico kullanıcısına yanıt

Çöpe attım hocam haram zikkim olsun . Alttaki adama da aynı gelmiş . Forum yetkilisinin bu dolandırıcıyı banlaması lazım .

• ffrisby kullanıcısına yanıt

Koşulsuz iade alacağız diyordu hocam iade etseydiniz keşke. ( yediğimiz miktarın parasını koydum pakete ben de iade edeceğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kml_77 -- 21 Kasım 2024; 17:7:46 >
  • Fıstıkçı forumu yıkamış batmanda osmaniye fıstığı ne gezer almadan biraz araştırın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 kg süt kaç lt dir ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ucuz etin yahnisi yenmez eyyy sıcak fırsatçılar mesajı verdi adam tüm konudakilere, üstelik kimseye cevap bile vermeden bu kadar sipariş almasına şaşırmıştım. İlginç

• Abartmayın arkadaş sanki forumu dolandırıp gitmiş gibi konuşmayın. Trendyol üzerinden olmasa da havale eft olsa tamam diyeceğim. İade oluşturdum evden gelip alacaklar hepi topu bu. Memnun kalan yer kalmayan iade eder. He iadeyi kabul etmez de uğraştırırsa o zaman konuşuruz :)

• 1 KG Yer Fıstığı Alana 1 KG Hediye

• Fıstık taze ve lezzeti iyi neyini kötülediniz bu kadar beklentiniz çok yüksekmiş heralde kilosu 50 tl ye gelse efsane sıcak fırsat olurdu olmadı önümüzdeki maçlara bakacağız

• Adam vurkacci çıktı ya la

• Arkadaşlar özür dilerim yoğunluk olduğu için foruma giremedim. Sipariş veren tüm arkadaşlara 1+1 gönderdim merak etmesin kimse. 74 kişiden sonra kapatmıştım ama 180'e yakın kişiye gönderdim. Konuyu düzenledikten sonra sipariş verenlerin tamamına da gönderdim. Afiyet olsun inşallah beğenirsiniz arkadaşlar.

• Ben teslim aldım, herkes çok beğendi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yarısı toz. Rengini de beğenmedim. İade oluşturdum. 1 KG Yer Fıstığı Alana 1 KG Hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayfam -- 22 Kasım 2024; 19:7:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yuh gönderdiği ürüne bak.
    Zaten anlamıştım bir bit yeniği olduğunu.
    İyi ki de almamışım.
    Hemen satıcı profiline baktım: Batman
    Yer fıstığı diyarı Osmaniye, Adana nere Batman nere...
    İhracattan geri gönderilmiş üründe olabilir. Alanlar iade etsin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 22 Kasım 2024; 19:12:40 >
  • Bu gerçekten Osmaniye fıstığımı Batman fıstığı mı 1 KG Yer Fıstığı Alana 1 KG Hediye 

• Bircok yerde olan Haktan, tatbak gibi zincir kuruyemiscilerde kilosu 90tl. Gayet taze ve lezzetli.

• Piyasa fiyatının 2 katına satıp 1 alana 1 bedava veren yerden alıp, mahalledeki kuruyemişçiden almaktan imtina edenlere iyi olmuş. Tamam ucuza alırsınız anlarım da piyasa fiyatına sanaldan almak nedir ya

• qatsel kullanıcısına yanıt
    herşeye cevap vermişsin, teşekkürler afiyet olsunlar, ama torbanın içindeki tozlara yorum yapmamışsın ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.