Şimdi Ara

1 KG Yer Fıstığı Alana 1 KG Hediye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
5
Favori
5.281
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler taze mi tazeyse yenir de taze değilse İADE ederim  

• helsloot kullanıcısına yanıt

taze hocam o konuda sıkıntı yok

• Almayan bir şey kaybetmez alan da çok bir şey kazanmaz bayat değil ama iyi ki almışımlik bir şey yok cami önlerinde satılan ucuz fıstıklardan büyük sadece başka da olayı yok.
  • adan ürününü öve öve bitirememişti kimse beğenmemiş...kimseye güveilmez bu hayatta

• ehiamico kullanıcısına yanıt

Çöpe attım hocam haram zikkim olsun . Alttaki adama da aynı gelmiş . Forum yetkilisinin bu dolandırıcıyı banlaması lazım .

• ffrisby kullanıcısına yanıt

Koşulsuz iade alacağız diyordu hocam iade etseydiniz keşke. ( yediğimiz miktarın parasını koydum pakete ben de iade edeceğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kml_77 -- 21 Kasım 2024; 17:7:46 >
  • Fıstıkçı forumu yıkamış batmanda osmaniye fıstığı ne gezer almadan biraz araştırın
  • Ucuz etin yahnisi yenmez eyyy sıcak fırsatçılar mesajı verdi adam tüm konudakilere, üstelik kimseye cevap bile vermeden bu kadar sipariş almasına şaşırmıştım. İlginç
  • Abartmayın arkadaş sanki forumu dolandırıp gitmiş gibi konuşmayın. Trendyol üzerinden olmasa da havale eft olsa tamam diyeceğim. İade oluşturdum evden gelip alacaklar hepi topu bu. Memnun kalan yer kalmayan iade eder. He iadeyi kabul etmez de uğraştırırsa o zaman konuşuruz :)
  • 1 KG Yer Fıstığı Alana 1 KG Hediye
  • Fıstık taze ve lezzeti iyi neyini kötülediniz bu kadar beklentiniz çok yüksekmiş heralde kilosu 50 tl ye gelse efsane sıcak fırsat olurdu olmadı önümüzdeki maçlara bakacağız
  • Adam vurkacci çıktı ya la
  • Arkadaşlar özür dilerim yoğunluk olduğu için foruma giremedim. Sipariş veren tüm arkadaşlara 1+1 gönderdim merak etmesin kimse. 74 kişiden sonra kapatmıştım ama 180'e yakın kişiye gönderdim. Konuyu düzenledikten sonra sipariş verenlerin tamamına da gönderdim. Afiyet olsun inşallah beğenirsiniz arkadaşlar.
  • Ben teslim aldım, herkes çok beğendi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.