Şimdi Ara

1 kişi bilmiyor mu şunu ya :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorun oyun oynarken bi anda ortaya çıktı. Oyuna girdiğimde giriş ekranından itibaren ekran kapanıp açılmaya başladı ekranım açık ama kapanıyor açılıyor. Oyunda yaklaşık 4 saniye ekran var sonra 1 2 saniye kadar kapanıp açılıyor tekrar tekrar bu durumu yaşıyorum. Windows ekranında da ekran kapanıp açılıyor. Koyu renkli sitelere girince de aynı sorun var. Ne film izleyebiliyorum nede oyun oynayabiliyorum. İnternette dolaşabiliyorum facebook youtube da filan başka bişey yapamıyorum. Ama sorun hergün 3 gibi düzeliyor sonra akşam gene aynı sorunla karşılaşıyorum.Ekran kartını temizledim çıkartıp taktım kablolarının yuvalarını kontrol ettim acaba sıcaktan ısınıp kablo temassızlık yapıyor olabilir mi ? Lütfen yardımcı olun.Driver güncel. Neyden kaynaklanıyor olabilir?

Görüntü kesilince Yeşil sarı karışık bir çizgi beliriyor ve çizgi saniseler içinde görünüp yokoluyor.Ekranı görüntü gitmiyo dicem ama sinyal yok tarzında bişi yok sadece açılınca digital yazıyor herhangi bir hatada yok .Koyu renkler olunca ekran büyütünce oluyor yada oyunda.Ekran kartı ATI radeon hd 3600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddmania -- 31 Ağustos 2013; 21:16:31 >

• Ayrıca kabloya baktım ekran kartını temizledim çıkartıp taktım yuvaları kontrol ettim kablonun pın gırıslerine bile baktım bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddmania -- 31 Ağustos 2013; 21:15:13 >
  • Grafik kartın arızalı.Ekran kartını çıkarıp onboard'dan kullanmayı dene sıkıntı devam etmeyecektir.
  • Dostum ben pek anlamam o işlerden yani şimdi sadece ekran kartını çıkartıp onboard ekran kartı driverini mi yüklemem yeterli? Oyunlarda problem vs olmaz mı yani oyun oynayabilmek için film izlemek için fln yeni mi ekran kartı mı alıcam yoksa o kadar yenisini alıcak kadar etkilemez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reddmania

Dostum ben pek anlamam o işlerden yani şimdi sadece ekran kartını çıkartıp onboard ekran kartı driverini mi yüklemem yeterli? Oyunlarda problem vs olmaz mı yani oyun oynayabilmek için film izlemek için fln yeni mi ekran kartı mı alıcam yoksa o kadar yenisini alıcak kadar etkilemez mi ?

Hocam Ekranınızın Bilgisayara Girişini Çıkartıp Diğer Uyumlu Slota Takın.Aynı Sorun Devam Ederse Buraya Yazın.Performans Sorunu Yaşayabilirsiniz Ama Deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.