Şimdi Ara

1 Litre Süt 31 Lira! Edit: 38,50 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
6.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalan atma loo. bir kere işlenmiş sut icenler sut ictiklerinimi saniyor. mumkun mertebe acik sut aliyorum.silivri den getiriyor sutçümüz.mahallede herkez begeniyor. kilosu 23 lira.kiz kardesimde ümraniyede 25 den aliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bazıları ayranı yok içmeye atla gidiyo...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Binlira olan asgari ücretde 11400 oldu kaç misli hesaplayın,e bırakda 5 liralık süt 30 lira olsun

• Sek 0.5 yağlı Süt çıkarmış az önce Bimde gördüm telefonu alsaydım foto atardım
    Yarım yağlı sütler genelde 1.5 yağlı oluyordu zam yapmamak için 0.5e kadar düşmüşler
    Tekrar gidersem foto aticam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • speedy_gonzaless kullanıcısına yanıt

İşte olmamasi lazım maaşa zam niye yapılır?

Alim gücü artsin 100adet süt alabiliyorken 150 adet al diye yaplır.

Büyümeden pay almak budur

Ama bizde noluyor tam tersi

Maaşa zam geldikçe zamdan önce 100 adet süt alabiliyorken maaş zammından sonra yine 100 adet alıyorsun.

Yıllardır büyümeden hiç pay alamıyor asgari ücretli kesim

Alim gücü hep ayni hatta daha düştü

15yıl önce kuş kadar maaşla et süt araç pc telefon daha kolay alıyordun

Simdi asgari ücret 10katina çıkmasina ragmen yukaridaki ürünlere ulaşmak dahada zorlaşti

• Şöyle açıklama yapayım bir süt üreticisi olarak arkadaşlar firmalar bizden yağlı sütü litresini 01.05.2024 itibari ile 14. 65 kuruştan almaya başlayacak bu sütler fabrikaya gittiğinde işleniyor yağı alınıyor kalan süt süt tozu ve paketlenip yağlı diye cok az oran da yağ ile satılıyor sütün yağı ile tereyağı yapılıyor sütle peynir yapılıyor yani üretici düşük fiyatta veriyor sanayici kaymağını yiyor bu işin bize 1 lt için 14..65 veriliyorsa markette 20 yi geçmemeli yağı alınmış sütün

• Femtopat F kullanıcısına yanıt

Önceden yağ 4,7 idi iyice cücük kadar kalmış, bitmişiz yemin ediyorum.

Mesela Pınar her sene rekor kar elde ediyor bunlar kimseye bakmaz, piyasaya ürün rezil rüsva olana kadar

küçülte küçülte, bitene kadar verir.

İyi mal aldığını sanan da bunları zengin eder.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Herhalde 7 seneden fazladır tek bir Pınar ürünü almadım. Siyasi (ideolojik) gerekçesi var özellikle. Hiçbirşey kaybetmedim bu açıdan. Size de aynı tutumu tavsiye ederim. Daha düzgün markalar var.

• mükemmel işte, bizim süt partisi olarak hep böyle süt içmeyen beyinsiz gençlere ihtiyacımız var.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    yağ oranını 2018'den beri kademe kademe düşürdüler. şuanki tam yağlı süt eskinin yarım yağlı sütünden daha kötü durumdadır muhtemelen.

• Eskisinden daha beyaz göründü bana, belki ondan fiyatı artmıştır

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Sütteki çoğu vitamin o yağdadır.O yüzden az yağlı olanlar ucuza satılıyor

yarım yağlı sütünde yarım yağlısı vay be

• 6 ay raf ömrü olan UTH süte ne kadar süt denir, o ayrı   Avrupa'da insanlar ağızlarına sürmezler o sütü.

• Özkanin cici bebesinede zam gelmiş:(

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de tarım reformu yapmak ve millete en ucuz sütü içirip en ucuz eti yedirmek için 110 sayfalık eylem planı hazırlayıp TV'lerde halka sunan Muharrem İnce'ye ayyy bağırıyoooor ayyy bööööğğh ayy çekil Maarem Çeteci Dedem yüzbin milyon 500 le gelecek derken düşünecektiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 27 Nisan 2024; 14:27:41 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Sütün yüzde kaçı yağdır?

Genel olarak değerlendirecek olursak inek sütü ırklara göre değişmekle birlkte %3.7-4.9 yağ, %3.1-3.8 protein içerir.

Eğer süt protein\yağ oranı 0.80' den düşük bulunur ise sütte protein düşüklüğü problemi var demektir.

Şu an %1,5 olarak yarım yağlı var, bunun altına inemezler herhalde..

Not: Açık sütle böbürlenen arkadaşlar var, bir tanıdık da böyleydi güya doğal besleniyordu sonra dizinden ameliyat olacaktı

dokuyu salmonella sarmış aylarca bununla uğraştılar dizindeki implant falan değişecekti

1.5 sene sürdü yataktan kalkması, bitmek bilmeyen bi antibiyotik kullanımı da cabası..

Benim aşağıdaki markette de satıyorlar açık, litresi 20 liraymış.. İç 20 liralık sütü bakalım bir iki seneye ne çıkar?

Türk insanına güven olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 27 Nisan 2024; 17:2:24 >

• böyle sütlerden içirmeyin. bunlar çok zararlı. raf ömrü 45 gün olan süt mü olur?

• Fakirler üreyip, çocuguna süt içiremesin daha iyi. Ben mi dedim 3er 5er üreyin diye?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.