Beyler ben Gaia serverinde SP farm yapıyorum.. Bir miktar SP'm var.. Ama benim planım 1 m SP ya da 1.5 m SP.. Ben 1 m Sp kasarsam karekteri kaça satabilirim, 1.5 SP kasarsam karekteri kaça satabilirim ? Karekteri satacağım zaman 22 levelde bırakacağım.. 22 level STR - INT verilmemiş chinese male.. Evet fiyatlarda sizin fikirlerinizi almak istedim.. Şimdiden cevaplayanlara teşekkürler..
Emin değilim ama CoOOOOKKK büyük fiyata satarsınYabancı forumlarda 2000 YTL bile ola bilir yane uğraşmalısın(COK ATTIn VB yazmayın)
Eğer çabuk yaparsan daha iyi bir fiyata gider 200-350 Ytl arası gider diye düşünüyorum(Normalde Spnin yarısı değerine sahip ama malum piyasa)
Not: Merak ettim Farmı kaç lvl char ile yapiorsun
taksi ama wizard char bulursam satın alacagım.. farm icin cok lazım.
Valla spler değerinde gitmiyor malesef.. Arkadaşın dediği gibi 300-350 arası değişir çünkü çoğunluk o paraya 90 lvl char alabileceği için baştan uğraşmak istemiyor..
quote:
Orjinalden alıntı: Evil Clown
Valla spler değerinde gitmiyor malesef.. Arkadaşın dediği gibi 300-350 arası değişir çünkü çoğunluk o paraya 90 lvl char alabileceği için baştan uğraşmak istemiyor..
Haklısın.. ama gaia serverında yapıyor ise biraz artar bence 400 fLn filan kOlay gelsin kardeşim
ii barim bana laf atmamıslar bu sırada unuttum yarı fiyat olduğunu ÖZÜR dilerim ama gaiada we biran önce olursa bnce yabancı frmlarda 800-1000 $ arasında gider ama buralarda 400 YTL
sp kasıp 90 lwl olursan ztn 750 ytl olur yapılandırmana baglı oynama olur fiyatta sp li hali 250 ytl eder
Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.. Hedefim 1.5 m SP.. 1.5 m SP kasıp satmayı düşünüyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme