Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
19
Favori
118.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen kaynak nedir hiç mail falan gelmedi sitede de yazmıyor
  • @aesenel arkadaşımız Türksat çalışanıdır.Güvenebilirsiniz.Bir kaç gün içinde web sayfasında da yazar zaten.
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt
    Yazılandan anladığım kadarıyla AKN'li paket satılmayacak ve akıllı tarife diye bi saçmalık çıkarmışlar o olacak öyle mi? Türksat'tan memnundum ama değiştirmenin vakti geldi. Böyle saçma sapan tarifelerle gelirlerse güle güle deriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

Kablonet abone sayısındaki artışın nedeni, tercih edilmesinin nedeni yüksek hıza ucuz hizmet sunmasıydı. AKN'li fiyatların iki katı fiyata çok yavaş internet hizmeti verileceği anlaşılıyor. 25 mbps hız kullananlar 50 mbps hıza geçelim diye düşünürken 10 mbps 5 mbps gibi hızlarda internet verilmesi taahhütü biten abonenin başka firma arayışına girmesine neden olacaktır. 25 mbps 50 mbps hizmet almak isteyen abone 200 TL gibi astronomik fiyat ödemesi gerekecek. Bugün bu hizmetten bir ay AKN'yi aşmadan kullanan aboneler bulunuyor. ADSL hizmeti bile 16 mbps,24 mbps hızları sunarken Turksat 5-6 yıl önce sunulan hızlara geri dönecek. 69,99 TL 25 mbps sınırsızı 50 mbps'e de 89,99 TL'ye sınırsız sunması gerekiyor. Bu şekilde sunulamıyorsa mevcut AKN fiyatlarıyla AKN hizmetinin verilmesi gerekiyordu. Taahhütü biten ayrılacağı için iki yıl içinde internet hizmetini kullanan kimse kalmaz. KabloTV'ye abone olunmasında televizyondan daha çok internet etkiliydi. Hem internet hem televizyon taahhütü verildiği için tercih ediliyordu.

Yazdıklarınıza %100 katılıyorum. TTNet ADSL e ilk abone olduğumuzda yıl galiba 2004 ya da 2005 di, 1Mb 3GB kota vardı sonra kota 4GB a çıkmıştı. 2008 de Kablonet o zaman ki adıyla Uydunet' e geçtik, önce 512k ve 1Mb limitsiz tarifelerini kullandık...

Şu an için; 25Mb 50GB AKN + Uyku Yok Servisi + Kabloses HY100dk + Kablo Tv 1.ve 2.Oda Aboneliğine toplam: 64 TL ödüyorum.

Türksat Kablo'nun bu yaptığı tabiri caizse ''Attan in,eşeğe bin'' misalidir...

Taahhüdüm 14 Ağustos'da dolacak ve o zaman yeni arayışlara gireceğim gibi görünüyor. AKN li tarifeleri kaldır yerine kotalı tarifeleri tekrar getir, hiç olacak şey mi bu?...

Doğrusu yalnız internete; aylık 70 ya da 90 TL ödeyemem. Bir de Kablo Tv ler için ödeme yapmam gerekecek. 100 küsür TL yi geçecek fiyat...

Türksat Kablo Üst Yönetimi bu kararını tekrar gözden geçirmelidir diyorum!!!

@aesenel arkadaşımız da bu yazılanları lütfen üst yönetimden birilerine aktarın,belki imana gelirler. (İmansızlar gibi bir anlam çıktı,affola.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Yazılandan anladığım kadarıyla AKN'li paket satılmayacak ve akıllı tarife diye bi saçmalık çıkarmışlar o olacak öyle mi? Türksat'tan memnundum ama değiştirmenin vakti geldi. Böyle saçma sapan tarifelerle gelirlerse güle güle deriz.

Evet doğru anlamışsınız. AKN li paketler abone alımına kapatılıyormuş. Kotalı tarifelere geri dönülüyormuş.
    Böyle giderse çok abone kaybı yaşanır gibi...
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt
    Türksat Devlet fonunda idi değil mi? Cidden saçma sapan işler yapıyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakalak kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi tezatlık olduğunu düşünüyorum. Bu işten en kısa sürede vazgeçerler. BTK'nın iyileştirmek için attığı adımın tam tersi adım atılıyor. Eskisine göre daha yavaş daha pahalı internet satışı anlamına geliyor. Diğer firmalarla hız fiyat karşılaştırması yaptığımızda diğer firmalardan uygun diyeceğimiz tablo tam tersine dönüyor. Bu şekilde kalırsa abone sayısı ciddi düşüş yaşar. Taahhütü biten abone başka firmaya abone olur. Resmi açıklama yapıldıktan sonra Turksat Kablo'ya sosyal medya ve diğer iletişim kanallarıyla şikayetlerimizi dile getirelim. BTK'ya şikayet olursa Turksat bu kararından vazgeçmek zorunda kalır.
  • VVizard kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bir tablo oluştu.
  • arkadaşlar ben şimdi 25mb /50gb kota kullanıyorum

ilerde paketimi 100mb`ye değiştirecektim şimdi bu mümkün olmiyacakmi ?

Başka paketler mi olacak
  • Selamlar simdik siz bu bilgileri verince size danisayim dedim.Soyleki ben suanda sinirsiz 5mbit abonesiyim 1 mayisdan sonra duruma gore 10 Mbps'e kadar 25 GB 29,99 (TL/Ay)aboneligine gecmeyi dusunuyordum.Ama siz yanlis anlamadiysak bunlarin hepsini kaldiracak lar demisiniz ki zaten AKN eko sinirsizlar kalkarsa geriye neredeyse hicbirsecenek kalmiyor kim neye ve hangi secenege abone olacak?Diger tarifeler ya kotali kullandigin kadar ode veya pahali olan tam ve gercek sinirsiz tarifeler ki su durumda kimse kabloda kalmaz eger digger secenekler kalkarsa.Eger edindiginiz bilgi kesin ve dogruysa yarin yani 29 Nisan Cumartesi ben direk 10 Mbps'e kadar 25 GB 29,99 (TL/Ay)paketine geceyim diyorum.Tekrardan soruyorum bu kesin bilgimidir ve AKN eko sinirsizin yerine mutlaka baska secenekler gelecektir diye dusunuyorum o yuzden bir degisiklik olabilir mi sizce yoksa olmaz kesin bu sekilde olacak diyorsaniz ben kismetse yarin taahhütsüz 25 GB 29,99 (TL/Ay)gecmeyi dusunuyorum.Sanirsam cogu kiside benim gibi yapacaktir hem ucuz hemde hiz yariyariya dusdugu icin digerlerine gore daha iyi bir secenek gibi duruyor.

• Bizim paketlerin normal fiyatı kaç paraydı ki :P o pakette kalmak avantajlı olur belki dicem de kesin uçuk bir fiyattır :P

• Müşteri nasıl kaybedilir kategorisinde yeni tarifeleriyle Kablonet ödülün sahibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Türksat Devlet fonunda idi değil mi? Cidden saçma sapan işler yapıyorlar..

Evet, Varlık Fonu na dahil edilmişti...
  • herkes sakin olsun bence resmi sitesinde yeni tarifeler gelene kadar medeni ölü yapmayalım kabloneti.
  • Taşınma olayım olması nedeniyle, kablo TV ve 20 mbit - 50 GB lik taahhütsüz paket kullaniyordum 63 TLlik.

Dün itibariyle 50 mbit -50 GB lik taahhütsüz pakede geçtim 77 TL olarak.

Kafama şu takıldı. Ben bu 50 GB kotayı bitirdiğimde (hız 16 mbit e düştüğünde) her GB dl başına 2 TL mı ödeyeceğim.

Böyle bir durum mu olacak. Böyle bir şey olacaksa öbür ay kapattiririm ve yeni bir iss ye geçerim.

• 25 Mbps 25 GB Ekosınırsız 16mb akn sonrası 30lira ödüyorum bu tarifeye bir buçuk yılda sözleşmem var. Tam fiyat performans oldu benim için ama sözleşmesi şubattan sonra bitenlere ve biteceklere büyük kazık attı kablonet durum bu şekilde olacaksa ucuz internet eşittir kablonet algısını bitiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netvamp -- 28 Nisan 2017; 20:34:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer böyle bir şey yaparlarsa kendi ayaklarına sıkmış olurlar.
    Gerçi Varlık Fonu, şirketi özelleştirebilmek için bilerek zarar ettirmeye çalıştığından dolayı böyle bir şey yapacak olabilir, yine de 1 Mayıs'ı beklemek lazım.
  • KabloNet'in yeni internet tarifeleri düzenlemesi (konunun ilk mesajında bahsedilen) bana mantıksız geliyor, aksi halde KabloNet'in internet tarifeleri sayfasında daha önce 25 Mbps olarak satışa sunulmuş hızı 24 Mbps'e düşürmezlerdi. Neden? Çünkü KabloNet'in yeni internet tarifeleri düzenlemesinde AKN'li paketler yeni abone alımına kapatılacak deniliyor. Madem öyle, neden mevcut aboneler 25 Mbps kullanırken yeni aboneler 24 Mbps kullanacak? Sonuçta AKN'li paketler yeni abone alımına kapatılacaksa yeni aboneler için 25 Mbps olan hızı 24 Mbps olarak satışa sunmak bir anlam ifade etmiyor.
    Burada gördüğünüz gibi bahsettiğim olayı doğruluyor:https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 28 Nisan 2017; 20:43:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 mbit 250 gb kota kullanıyorum ağustosa kadar taahhüt var. Ben şimdi anlamadım bunu taahhüdüm bitince hiç birşeyr dokunmadan mevcut tarifeme aynı ücretle devam edebilir miyim yoksa da hangi tarifeye geçirecekler beni?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.