Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
19
Favori
118.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de sizin gibi eski aboneyim. Bir dahaki taahhütümde 50 mbps mi taahhüt versem diye düşünürken bugün farklı tablo ile karşılaştık. ADSL'in verdiği hızlardan düşük hıza daha yüksek ücretler isteniyor. Taahhütüm bitince mecburen yeni arayışlara girmek zorunda kalacağım. Kararın gözde geçirilmesi gerekiyor. Bu fiyatlarla hizmet sunulmaya çalışılırsa taahhütü biten her müşteri aboneliğini sonlandırmak zorunda kalacak. Benim de bitmesine 7-8 ayım var. BTK'nın 3 aylık verilerinde kablonet abone sayısı sürekli artıyordu. Aboneliği biten ayrılacağı için abone sayıları düşecektir. Yeni abone de bulamazlar.
  • 20Mbit ne ya... Güle güle Kablonet.
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Eğer bu uygulama gerçekleşirse AKN'li tarifeler kaldırılacağından dolayı taahhütünüz bittikten sonra ya kotalı ya da akıllı sınırsız tarifelere geçmek durumunda kalacaksınız maalesef.
  • 1gr altyapı yatırımı yapmadıklarının ve bu yeni kota düzeninin acısını tüketiciden çıkartacaklarının resmi bu.

taahhüdü olanların kafası şu an rahat yarın bittiğinde ve olumlu gelişme olmaz ise

00:00 - 19:00 arası 10 Mbit/19:00 - 00:00 arası 5 Mbit (Upload 1 Mbit) Akıllı sınırsız tarife : 69,99 TL
    00:00 - 19:00 arası 20 Mbit/19:00 - 00:00 arası 10 Mbit (Upload 2 Mbit) Akıllı sınırsız tarife : 89,99 TL

şu tarifelere kim geçmek ister?

adamlar sanki, başımıza bi musibet geldi aman yenileri gelmesin diye bütün yeni abone alımlarına kapatmışlar sistemi.

düzeldi derken daha pahalı daha düşük hızlar bizi bekliyor gibi... hayırlısı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 28 Nisan 2017; 20:50:18 >
  • Böyle bir şey tarihin en büyük saçmalığı olur, umarım gerçekleşmez.
    Benim açıksası tuzum kuru, Mart 2017'de verdik 2 yıllık taahhütü 2019'a kadar rahatız, 2019'dan önce de akk kalkacak inşallah sorun yaşamam.
    Ama yeni aboneler için açık ara en kötü İSS haline gelir Kablonet ve yapacaklarını da sanmıyorum.

Üstte de bir arkadaş demiş zaten madem akk düzenlemesinden sonra böyle paketler yapacaklar neden 25 mbitlik paketi üst hıza girmesin diye 24'e düşürdüler? Bir önlem almışlar zaten yeni düzenleme için, bu yeni paketler ne böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 28 Nisan 2017; 20:55:19 >
  • Normalde Mayıs ayının sonunda D-smart taahütüm bitiyordu ve kablonete geçecektim . Konu ile ilgili bayi ile görüşmüştüm ve mayıs ayı sonunda beni arayacaklarını işlemleri o zaman başlatacaklarını söylemişlerdi. Bugün aradılar 1 Mayıs dan sonra çok farklı tarifelerin geleceğini bir an önce sisteme girişimi yapmaları gerektiğini söylediler işlemimi aldılar . 3 ay bedava kampanyasından faydalanacaktım. Ben ayak yaptıklarını düşünmüştüm ama hakıkaten doğruymus.
  • Sana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın, aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

25Mbit gibi çok kritik bir taahhütlü kampanyada yer almak iyi oldu bu dönemde. 24Mbit olsa AKK dolunca 8mbit'e düşecekken, 25Mbit olduğundan AKK'de 16mbit hakkımız korunacak bu durumda, gayet iyi. İyi haber.

Bugünü kurtardık diyorsunuz da taahhüt bitince nasıl bir kucak hazırladıklarını hep birlikte göreceğiz.

13 Ocak 2019'da bitiyor taahhüt

Benim de 2019'da bitiyor da sonuçta yine kucaklayacaklar. Yarın veya yarından sonra olması önemli değil. Daha diğer ISS'ler yeni duruma göre nasıl bir yol izleyeceklerine dair bir sızıntı yapmadılar ama onların da pozisyonları belli olduktan sonra en ucuz yine kablonet olma ihtimalini yüksek görüyorum. Tüm ISS'lerin benzer şekilde zaman bazlı kısıtlamalı tarifelere yönelecekleri gayet açık. Altyapılarının hangi zaman aralıklarında ıkınmaya başladığını şimdiye kadar çok iyi ölçümlemişlerdir. 2019 ve sonrasında da böyle yaşamaya alışacağız. Eski tamamen limitsiz tarifelere kavuşamamanın dayanılmaz hafifliğini hissetmeye devam edeceğiz. Ayrıca AKN sonrası alınacak internet ile AKN öncesi internet arasında hızı ne olursa olsun kalitesinin düşük olacağını da unutmamak gerekir. AKN sonrası 3mbps'nin ne kadar sorunlu olduğunu hepimiz yaşamışızdır. Sonuç olarak AKN sonrası ister 5mbps ister 24mbps alın kalitesiz 24mbps mi yoksa kaliteli 20mbps mi tercih edersiniz?

• Sağlık olsun superonline da var apartmanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bekliyordunuz ki ? Hangi kanun adam gibi uygulanmış şimdiye kadar ? Bu daha başlangıç. 2019da AKN kalkacak diye sevinenlerde başka bi saçmalıkla karşılaşınca neye uğradıklarını şaşıracaklar. Kablonet kullanıcısıyım. Yaptıkları müşteriye hakaretten başka bişey değildir. BTK'nın yapacağı uygulama bu kadar olur. "NE BEKLİYORDUNUZ Kİ ?"

• vay be bir firmanın kendi kendisini bitirmesinin resmidir bu.

oysa yıllarca hem verdiği stabil hızdan hem de uygun fiyatından memnunduk demek ki altyapıları bu iş için yeterli değil.

• Şaka gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bişey soracam, şubat 2017 de 2 yıl taahhüt yaptım kablonetle, tarifem 25 mbit 50 gb kotalı, ben tarifemi 50 mbit e yükselebilir miyim?

• Bu uygulama gelirse bizim sınırsız paketler devir işlemi için talep görür.
    Bırakır kaçarım hemen 26 ay taahhüt var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeqcain kullanıcısına yanıt
    Akk ye şimdiden hazırlanmışlar

• Buna yuh desek yeridir ama şimdilik inanmamayı tercih edelim, resmen milleti keriz yerine koymak anlamına gelir bu fiyatlar ve tarifeler...

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Rezalet ya

• Konunun başlığı nasıl müşteri kaybedilir olmalıymış

• Bizim docsis oldu ÇÖPSİS desenize

• Allahtan turknet kullanıyorum yav..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.