Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
19
Favori
118.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu AKN'nin kotaya aktarilmasi tam bir sacmalik. Yeni AKN'siz 2 paket ise daha da sacmalik. O fiyatlar ne oyle.

Bakalim diger ISS'lerin paketleri ne olacak? Simdilik sozlesme icinde olanlar bir sure rahat. Ben de 25Mbps/75 GB AKN abonesiyim. 2018 Ocak sonuna kadar taahhudum var.

Umarim yeni paketler bize AKN uygulamasini aratmaz. Gidisat iyi degil. Eger Kablonet adamakilli tarife cikartmaz ise uye kaybi cok olur da gidebilecegimiz alternatif paketler bakalim nasil olacak?
  • Tahhutsuz kullananlar 30 nisana kadar akn li bir kampanyaya girsinler. Baska bir ISS nin de emin olun fiyatlari bundan cazip olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarifelerden sonra kim bunları kullanırki kendileri bilirler sonuçta tek ISS Kablonet değil. Herkes öyle bir konuşmuş ki gören sanır Türkiye`nin altyapısı kablonete bağlı.

Demek oluyorki kablonet müşterilerine 5-10 megabit fazladan hız vermeyi yediremiyecekki böyle çakallıklara başvurmaya çalışıyorlar kendileri bilir sonuçta kar marjlı hizmet verip müşterisini hiçe sayan politikalar izleyen her firma sonunda kaybetmiştir..

Bir kez daha Türknet firmasının kıymetini daha iyi anlıyorum adamlar Yapa sistemini kurarken laf yapanlar vardı birde alın görün AKK hızlarının iyileşmesini dahi çekemiyen ve buna göre düzenlemeye giden rezil kablonetin halini. Bunun gibilerin eline kalsak 1 megabit her eve verirler neye yetmiyor diye kampanyada yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 28 Nisan 2017; 22:20:30 >

• Temel pakete filan zam gelince demiştim 1,2 aya zam gelir ama bambaşka abidik gubidik şeyle geldiler.
    Ve benim tahminim kablonet ile sınırlı kalmaz diğer iss'lerde zamanla böyle şeyler ile gelecektir.
    Neyse güzel ülkem beni şaşırtmadı teşekkürler.
  • Neyse ki 2 gün önce 50 mbps 50 gb akn li pakete geçtim
  • Hayatı Kaçırma Kampanyası
    24 Mbps’e kadar 75 GB AKN'li Ekosınırsız İnternet + KabloTV Temel Paket + Kabloses Her Yöne 100 Dk 46,99 51,99
    50 Mbps’e kadar 50 GB AKN'li Ekosınırsız İnternet + KabloTV Temel Paket + Kabloses Her Yöne 100 Dk 46,99 51,99

iyi akşamlar tahatsüz analog 10mbit 25 gb 43tl veriyorum

50 50 (52 tl) ye girsem telefon olayı acaba türk telekom daki tahatütlü telefonumu etki edermi?(bozarmı Tahhutü nü telefonumun)
    yani eski şekilde telefonumu(türk telekomu) kullanabilirmiyim?

cevap verenlere teşekkürler.
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    BTK'ya toplu şikayet yapalım.

• Zam Yaparsa Kendine Yapar Herkes Geçer Başak Servis Sağlayacılara Olur Biter Zaten Oldum Olası Netmasterı Sevemedim Gitti Hep Hayellerimde Asus Tplink Huawie Modem Vardı
  • Bence bir bekleyin ortada net birşey yok. Kablonet açıklama yapmadan birşey demek zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine yeni bir düzenleme sonucu zam. Yeni Türkiye şaşırtmıyor.

• hcebi11 H kullanıcısına yanıt
    telefonu modem üzerinden bağladığın için etkilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcebi11

Hayatı Kaçırma Kampanyası
    24 Mbps’e kadar 75 GB AKN'li Ekosınırsız İnternet + KabloTV Temel Paket + Kabloses Her Yöne 100 Dk 46,99 51,99
    50 Mbps’e kadar 50 GB AKN'li Ekosınırsız İnternet + KabloTV Temel Paket + Kabloses Her Yöne 100 Dk 46,99 51,99

50 50 (52 tl) ye girsem telefon olayı acaba türk telekom daki tahatütlü telefonumu etki edermi?(bozarmı Tahhutü nü telefonumun)

Merhaba hic dusunme 1 mayistan once dedigin kampanyaya gec, cihazlarla birlikte aylik 50tl odersin. Yani 46,99 + 3tl.
    51,99tl olan kablotv ust paketli fiyati oda cihazla 55 tl olur.

Telefon olayi su sekilde. Kampanya kapsaminda her yone 100 dk sebeke ici 3000 dk aylik ucretsiz konusma saglayabiliyorsun. Bunun icin Turksat yeni numara tahsis ediyor. Kullanmak zorunda degilsin. Ayrica suanki telefonuna hic bir zarari yok. Telefon modemin arkasinda tel cikisina baglanarak kullaniliyor yani telekom alt yapisi degil. Ha istersende telelomdaki numarani turksata tasiyip auni numarani kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iowamyth -- 28 Nisan 2017; 22:22:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hcebi11

Hayatı Kaçırma Kampanyası

KabloSes'in sizin mevcut telekom telefonunuzla ilgisi yok. Benim de 2 telefon hattı ofise gidip iptal işlemi yapmaya üşendiğim için hala duruyor
    Bir de KabloSes normal Telekom numarası tahsis bana. Sanırım bölgesel olarak bu tür prosedürler farklılık gösterebiliyor. Bazılarına 850'li numara vermişler. Bana ise resmen 232'li telekom numarası verdiler. Sonuç olarak rahatlıkla o kampanyaya geçebilirsiniz. Taahhütünüzde bir sorun olmaz.

• Şimdiden BTK'ya şikayet metinlerini hazırlamamız gerek

• iowamyth kullanıcısına yanıt
    Az önce konuştum haftasonu geçişler kapatıldı dedi

• Gelen Yazı Sadece Bundan İbaretmi Daha Başka Neler Gelicekmiş Varmı Bu Konuda Bilginiz Belkide Sizinde Bilmediğiniz Sonradan Gelecek Çok Daha İyi Tarifeler Gelebilir Bence Kablonet AKN Paketini Bırakıp Eskisi Gibi Kotalı Tarifler Açıklamaz Koskaca Çalışanları Var Ceo Var Biride Der Abi Bak Turknet Akn Yok Superonline Turktelekom AKN Var Biz Niye AKN Kaldırıyoruz Kotaya Geçiyoruz Manyakmıyız Biz Diye Kendisine Sorar Kablonet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVizard -- 28 Nisan 2017; 22:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

Bence bir bekleyin ortada net birşey yok. Kablonet açıklama yapmadan birşey demek zor.

Bilgiler kesin guvenebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Şimdiden BTK'ya şikayet metinlerini hazırlamamız gerek

Öyle bir durumda yaparız tabi ki şükür ki mart ayında 2 yıl taahüt vermişim yoksa is yas adsl de sürünecektim. Altyapı bakınca 75 megabit gösteriyor turknet ama öyle bir altyapı yok görünürde hani ne bir fiber ne birşey :) artik kozyatagina dönünce taahüt bitince superonline telekom kablonet hepsi var fiber şükür bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 mb 75 gb akn ekosınırsız kullanıyorum 16 mb mi olacak yeni dönem de yani?

bunun neresi kötü 3 e düşüyordu 1 haftada
  • Kablonet kullanmıyorum ama böyle bir olay gerçekleşirse bir dakika durmaz kapatırdım. Bence tepki olarak kullanan herkes başka operatörlere geçsin. Rezalet resmen bizlerle alay ediyorlar!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.