Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
19
Favori
118.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KabloNet'e mail attım dönüş yaptıklarında paylaşırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben hiçbir operatörü savunmuyorum hangisi böyle bir şerefsizlik yaparsa yapsın hepsine benim tavrım aynı!
  • Devlete ait bir kurumun (Hadi TT özelleştirildi) bizim vergilerimizle yatırım yaparak altyapı oluşturmuş bir kurumun vatandaşa küfür eder gibi tarifeler sunacak olması resmen REZALET!

Eğer Uydu-Net bu değişikliği yaparsa hiçbir şekilde yeni müşteri kazanamaz, Türkiye'de bu kadar aptal insan olacağını düşünmüyorum. Hiçbir avantajı olmayan bir uygulama.

Keşke google biraz da Türkiye'de İSS işine girse de 21. yüz yılın en büyük nimeti internetin tadına adam akıllı baksak.

Tamamen bizim vergilerimizle oluşturduğumuz sisteme böylesine paralar dökmek cidden insanı kahrediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

Kardeşim ben hiçbir operatörü savunmuyorum hangisi böyle bir şerefsizlik yaparsa yapsın hepsine benim tavrım aynı!

Zaten o anlamda söyledim diğerlerinin ne yapacağını bir görelim belki de kötünün iyisi yine kablonet olur.
  • Boykot uygulansın. Modemler Türksat gölbasinda parçalansın (adsl modem getirin docsis pahalı mâlum )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafam iyice karıştı şuan. 25 Mbps 250 GB Ekosınırsız internet kullanıyorum. Şuandaki mevcut paketim, 1 Mayıs itibari ile 25 Mbps 250 GB kotalı olarak güncellenecek onu anladım. Peki 250 GB kotayı, ay bitmeden doldurursak hızımız 16 Mbps ye düşecek. Peki o süre zarfında kullandığımız kota dışı kaç GB internet olur bilmiyorum ama; onun içinde ekstra ücretlendirme mi yapılacak?

Eğer kullanılan her GB başına ücret ödeyeceksek ne anladım ben bu işten.

Zaten akn ler kalkıcak, BTK kararı filan diye sevindi insanlar ama ben hiç umutlanmadım. Bu ülkede internet lüx tüketim unutmayalım. BTK kararıda olsa ISS firma bir şekilde döndürür dolaştırır aboneye faturayı kitler. Nitekim böylede yapıldı zaten. Bi laf vardır, "kötü gidipte iyi gelir mi?"

Eskiden fiyat yönünden kablo tv ve kablo net cazip geliyordu insanlara. Artık o cazibesinide böylelikle kaybetmiş oldu. Bundan sonra Türksat Kablo' yu abone anlamında çok iyi tablolar beklemiyor. Yazık gerçekten çok yazık!

• anet01 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler.
  • Muhtemelen şirketi zarar ettirip birilerine peşkeş çekmenin peşindeler, bunun başka bir açıklaması yok.
  • Kablonet yapabiliyorsa bütün isslerin yasal olarak uygulayabilme hakkı var. Geçmiş olsun . 2019 un kotalı internet temelleri atıldı. Rip: 28.04.2017

• Devlet şunlarada kayyum atasa beyler ne güzel olurdu. Var mısınız hepsini karalayalım sosyal medyada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panasonicman

Kafam iyice karıştı şuan. 25 Mbps 250 GB Ekosınırsız internet kullanıyorum. Şuandaki mevcut paketim, 1 Mayıs itibari ile 25 Mbps 250 GB kotalı olarak güncellenecek onu anladım. Peki 250 GB kotayı, ay bitmeden doldurursak hızımız 16 Mbps ye düşecek. Peki o süre zarfında kullandığımız kota dışı kaç GB internet olur bilmiyorum ama; onun içinde ekstra ücretlendirme mi yapılacak?

Zaten akn ler kalkıcak, BTK kararı filan diye sevindi insanlar ama ben hiç umutlanmadım. Bu ülkede internet lüx tüketim unutmayalım. BTK kararıda olsa ISS firma bir şekilde döndürür dolaştırır aboneye faturayı kitler. Nitekim böylede yapıldı zaten. Bi laf vardır, "kötü gidipte iyi gelir mi?"

Eskiden fiyat yönünden kablo tv ve kablo net cazip geliyordu insanlara. Artık o cazibesinide böylelikle kaybetmiş oldu. Bundan sonra Türksat Kablo' yu abone anlamında çok iyi tablolar beklemiyor. Yazık gerçekten çok yazık!

Taahhüt sahipleri için bir değişiklik olamaz hocam. İmza süreniz boyunca kullanırsınız.

• Varlık fonuna devredildi kablonet

• iowamyth kullanıcısına yanıt
    tekrar teşekkürler cevap için.

hafta sonu için geçiş kapatıldı denmiş. kısmet derim
    zaten uydum var. kayınvadeden de bir süre ortak kullarım interneti.yıllarca onlar kullanmıştı benden.

uygun değilse kapatır ,yaz dönüşü kim uygunsa ona geçerim.

böyle bir terbiyesizliği yapan kablo tv kaybeder insanları.önceden uyarmadan böyle şeye geçmek ne demek.
  • @panasonicman hayir seni etkilemez. AKN'li paketler Kotali olacak derken yeni aboneler icin boyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jinn

Devlet şunlarada kayyum atasa beyler ne güzel olurdu. Var mısınız hepsini karalayalım sosyal medyada.

Kablonet zaten Devletin hocam üstelik Varlık Fonuna devredildi.

• Acilen BTK'ya şikayet etmek gerekiyor. Sosyal medyada da bahsedilmeli. Bu konu akkye hayır dada bahsedilmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Boykot uygulansın. Modemler Türksat gölbasinda parçalansın (adsl modem getirin docsis pahalı mâlum )

Docsis Getirsinler Kablonet Başka Servis Sağlayıcıda Kullanılmıyor Zaten
  • Az önce email geldi mevcut kullanıcılar etkilenecekmiş nitro kaldırılacakmış.

• VVizard kullanıcısına yanıt
    Espri yaptım tabikide docsis ✓

• quote:

Orijinalden alıntı: ammavelakinbin

quote:

Orijinalden alıntı: panasonicman

Kafam iyice karıştı şuan. 25 Mbps 250 GB Ekosınırsız internet kullanıyorum. Şuandaki mevcut paketim, 1 Mayıs itibari ile 25 Mbps 250 GB kotalı olarak güncellenecek onu anladım. Peki 250 GB kotayı, ay bitmeden doldurursak hızımız 16 Mbps ye düşecek. Peki o süre zarfında kullandığımız kota dışı kaç GB internet olur bilmiyorum ama; onun içinde ekstra ücretlendirme mi yapılacak?

Taahhüt sahipleri için bir değişiklik olamaz hocam. İmza süreniz boyunca kullanırsınız.

Valla normal hukuk devletinde o bahsettiğiniz şekilde olması lazım. Ama bunlara belli olmaz. Daha önce başka bir konuda yazmıştım. TTNet ile böyle bir şey yaşamıştım. Kampanyam kaldırılmış olduğundan mevcut bulunduğum tarife dışında hiçbir tarifeye geçemezsiniz demişlerdi. Tabi sonra gerekli aksiyonları yaptım paşa paşa tekrar tarifeleri tanımlamışlardı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.