Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
19
Favori
118.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiz ve paket boyutu (AKN) neye taahhut verdiyseniz paketiniz kalan sure boyunca o olacak. Ama iyilestirmelerden yararlanacaksiniz AKN sonrasi 3'e dusen hiz artik abone oldugunuz hiza gore 5,8,16 vb. hizlara dusecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 28 Nisan 2017; 23:4:31 >
  • Ben böyle şerefs...k görmedim hepsine kota koyup sınırsız interneti ortadan kaldıran kullanıcıyı sömürmeye dayalı tamamen alçakca bir uygulama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangaxx

quote:

Orijinalden alıntı: ammavelakinbin

Üst pakete geçersin ama taahhüt uzamaz.

Yani atıyorum taahhüdün bitmesine 15 ay varsa yeni paket sadece kalan 15 ay için mi geçerli oluyor? Biraz acemi sorusu oldu ama bu taahhüt olaylarında yeniyim

Aslında tam olarak öyle olmuyor ama olabiliyor da denilebilir. Sizin kampanyaya girdiğiniz tarifenin fiyat olarak altına düşmedikçe kampanyanızda bulunan tüm tarifelere taahhüdünüzün donuna kadar inip çıkabilirsiniz. Ayda 1 defa tarife değiştirme hakkınız var. 24 aylık taahhüdünüz süresince 24 farklı tarife kullanabilirsiniz. Veya tek tarifeyle hiç değiştirmeden 24 ay kullanabilirsiniz. Keyfinize, ihtiyaçlarınıza, maddi durumunuza bağlı şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Kotaya hayırda bu konu tartışılmalı

Yani burası yeri değil mi?
  • ...... son nokta işte budur. yuh sana kablonet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetercell

Az önce email geldi mevcut kullanıcılar etkilenecekmiş nitro kaldırılacakmış.

Şu ekran görüntüsünü alalım artık.
    İddia var kanıt yok.

• Böyle olursa kablonet iki yıl içinde ölecektir

Tek çare

İss ler kendi aralardında anlaştıysa müşteriyi daha fazla sömüreceğiz diye

1 mayıstan sonra hepsi böyle yapar ve

Vay halimize

Bana birinci seçenek mantıklı gelmiyor

Bir firmanın başındasın ve böyle saçma bir şey yapamayacak kadar aklın vardır herhalde

Oraya yoksa nasıl geleceksin

İkinci durum bence yönetici vb olsam para kazanmak için yapılabilir, az hizmeti pahalıya satacaksın başka iss lerlede anlaşıyorsun

Kazan-kazan

Müşteri kaybetsin oluyor

Umarım bunların hiçbiri değildir bu konu yalandır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bye bye love bye bye happiness

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değil . Bu konu sizinde geleceğinizi etkiliyor. 2019'a sınırsız internet kalktı akk yok denilebilir

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Kablonet kampanya bitiş tarihine ✋ el atmış

Son Başvuru : 31.05.2017

Son Başvuru : 31.04.2017

• quote:

Link atar mısınız hocam ?
    Burada her şey aynı.
    https://www.kablonet.net/kampanya/uc-ay-bizden

• Bu adam gitmediği sürece ucuz hiç birşey yok.

Hepsinden özel olarak kendine pay alıyor yada gizli sahibi.

Konu dışı oldu biraz ama gerçeklik payı olduğuna eminim

• Kablonet kendi ayagina sikmis ucuz bol akk var diye superoline tahhut bitisi gecebilirdim daha hayatta gecmem

• quote:

31 Nisan diye bir tarih yok

• PearBear kullanıcısına yanıt
    Antivirüs paketi için yazıyordu düzenlendi

• bu ne abi 100mbit 50mbit hızlarını kaldırıyormu bu kablonet yani şimdi ?
  • Attığınız site Fake

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,440,100-gulduren-kampanya-2017

• Arkadaşlar elimden geldiğince atlamadan cevaplamaya çalıştım. Gözden kaçan varsa hakkınızı helal edin.
    Anca fırsat buldum topluca yazdım. Biraz uzun olabilir. İsminizi bulmaya çalışın. Tavsiyem tümünü okumanız. Birinizin aklına gelmeyen soruyu başkası sormuş olabilir.

Hayırlı geceler.
    --------------------------
    @sakalak
    hocam mevcut taahhütü olanlar için akn kalkıyormu?
    eskisi gibi akn aşınca hız düşüp kota satın almadan sınırsız kullanmaya devam edeceğiz değilmi.
    ayrıca hiç bir tarifede akn olmayacaksa sınırsız akıllı tarifelerin fiyatları bence düşürülmeli bu fiyatlar yeni abone olacaklar ve taahüt yenilecekler için yüksek kaçıyor.
    umarım yönetim olarak bu yanlıştan bir an evvel döner eski aknli sisteme devam edersiniz.

Cevap: Mevcut abonelerde hız 3'e düşmeyecek, onun yerine tablodaki değerlere düşecek. AKN'li tarifelere yeni abone alımı yok.
    -------------------------------------
    @general4242
    BBenimki​ 25 megabit, 25 gb akn ayda 36 tl falan ödüyoruz. Tahattut bitince aynı tarife devam edebiliyormuyum yoksa bende yenilere gecmek mi zorundayim ? Birde akn li paket olmayacak yazmissiniz asagida tarifeler hep akn li anlamadim onu ?

Cevap: Taahhüt bitince taahhütsüz tarife fiyatı üzerinden devam edebiliyorsunuz.
    -------------------------------------
    @zulu123
    Kampanyanızdaki tüm tarifeler sadece yeni abone alımına kapalıdır. Ama siz hala giriş tarifenizin altına düşmemek koşuluyla diğer tarifelere geçebilirsiniz. Bu önemli bir nokta. Mesela 24/75 tarifesindesiniz diyelim. 100/100 tarifesine geçmek istiyorsunuz ve kampanyanızın tarifeleri arasında var. Sizi bu tarife kalktığı için geçiremiyoruz diyemezler. Derlerse derhal BTK, falan neresi varsa hemen şikayetinizi döşeyin. Doğrudan taahhüt ihlaline girer ve her türlü hakkınızı alırsınız.

Bu arada çeşitli konularda tahhütüm bitiyor beklesem mi napsam diye düşünenlerin düşünecekleri bir durum kalmadı. 30 Nisan gece yarısına kadar mevcut kampanyalardan birine geçtiler geçtiler yoksa geçmiş olsun.

Cevap: Bu kesinlikle çok mantıklı bir yorum. Ve bu şekilde olması gerektiğine katılıyorum. Yine de sorup netleştireceğim.
    --------------------------------------
    @Hümiyettin
    BTK kararından beri müşteri kaybetmek için çok çabalıyorlar. Mevcut kampanyalar bitiş tarihlerine kadar kalacak mı?

Cevap: Hayır mevcut kampanyalar 30 Nisan tarihinde sonlanıyor(E-fatura ve faiz affı hariç). Yeni tarifelere göre 26 tane kampanya var. Bunların 6 tanesi yeni, 20 tanesi mevcutların revizesi şeklinde.
    ------------------------
    @killnOd
    Selamlar simdik siz bu bilgileri verince size danisayim dedim.Soyleki ben suanda sinirsiz 5mbit abonesiyim 1 mayisdan sonra duruma gore 10 Mbps'e kadar 25 GB 29,99 (TL/Ay)aboneligine gecmeyi dusunuyordum.Ama siz yanlis anlamadiysak bunlarin hepsini kaldiracak lar demisiniz ki zaten AKN eko sinirsizlar kalkarsa geriye neredeyse hicbirsecenek kalmiyor kim neye ve hangi secenege abone olacak?Diger tarifeler ya kotali kullandigin kadar ode veya pahali olan tam ve gercek sinirsiz tarifeler ki su durumda kimse kabloda kalmaz eger digger secenekler kalkarsa.Eger edindiginiz bilgi kesin ve dogruysa yarin yani 29 Nisan Cumartesi ben direk 10 Mbps'e kadar 25 GB 29,99 (TL/Ay)paketine geceyim diyorum.Tekrardan soruyorum bu kesin bilgimidir ve AKN eko sinirsizin yerine mutlaka baska secenekler gelecektir diye dusunuyorum o yuzden bir degisiklik olabilir mi sizce yoksa olmaz kesin bu sekilde olacak diyorsaniz ben kismetse yarin taahhütsüz 25 GB 29,99 (TL/Ay)gecmeyi dusunuyorum.Sanirsam cogu kiside benim gibi yapacaktir hem ucuz hemde hiz yariyariya dusdugu icin digerlerine gore daha iyi bir secenek gibi duruyor.

Cevap: Şahsi tavsiyem geçebildiğiniz tarifeye şimdi geçin. İlk görünen tabloda 1 Mayıstan sonra gönlünüze göre tarife bulmak zor olacak. Umuyorum farklı uygulamalar geliştirilir.
    --------------------------------------------
    @netvamp
    Bizim paketlerin normal fiyatı kaç paraydı ki :P o pakette kalmak avantajlı olur belki dicem de kesin uçuk bir fiyattır :P

Cevap:https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler adresinden bakabilirsiniz. 1 Mayıstan itibaren:https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler-Suresi-Biten,162 adresinden takip edebilirsiniz.
    -------------------------------------------
    @Lithium
    50 mbit 250 gb kota kullanıyorum ağustosa kadar taahhüt var. Ben şimdi anlamadım bunu taahhüdüm bitince hiç birşeyr dokunmadan mevcut tarifeme aynı ücretle devam edebilir miyim yoksa da hangi tarifeye geçirecekler beni?

Cevap: Mevcut fiyattan devam. (Halen 8 Mbit sınırsız kullanan abonelerimiz var. Tarifelerini değiştirmedikleri için kullanmaya devam ediyorlar. Satışı biteli yıllar oldu.)
    @PearBear
    Beyler bişey soracam, şubat 2017 de 2 yıl taahhüt yaptım kablonetle, tarifem 25 mbit 50 gb kotalı, ben tarifemi 50 mbit e yükselebilir miyim?

Cevap: Elinizi çabuk tutun.
    @VVizard
    Gelen Yazı Sadece Bundan İbaretmi Daha Başka Neler Gelicekmiş Varmı Bu Konuda Bilginiz Belkide Sizinde Bilmediğiniz Sonradan Gelecek Çok Daha İyi Tarifeler Gelebilir Bence Kablonet AKN Paketini Bırakıp Eskisi Gibi Kotalı Tarifler Açıklamaz Koskaca Çalışanları Var Ceo Var Biride Der Abi Bak Turknet Akn Yok Superonline Turktelekom AKN Var Biz Niye AKN Kaldırıyoruz Kotaya Geçiyoruz Manyakmıyız Biz Diye Kendisine Sorar Kablonet

Cevap: Ben web sitesinden sorumluyum. Bana gönderilen yazı bu kadar. 1 Mayıs'ta siteye girişlerini yapacağım evrakta bunlar var. Dediğiniz gibi yeni tarife çıkmayacak garantisi vermiyorum. Böyle bir şey anlaşılmamalı.
    -----------------------------------------------
    @NITRO
    Boykot uygulansın. Modemler Türksat gölbasinda parçalansın (adsl modem getirin docsis pahalı mâlum )

Cevap: 15 Temmuz sonrası Gölbaşında her hangi bir eylem yapmanızı tavsiye etmem. Şakasına bile güvenliğe el kaldırmayın derim. Kızılayda abone merkezimiz var orada istediğiniz eylemi yapabilirsiniz.
    ------------------------------------------------
    @panasonicman
    Kafam iyice karıştı şuan. 25 Mbps 250 GB Ekosınırsız internet kullanıyorum. Şuandaki mevcut paketim, 1 Mayıs itibari ile 25 Mbps 250 GB kotalı olarak güncellenecek onu anladım. Peki 250 GB kotayı, ay bitmeden doldurursak hızımız 16 Mbps ye düşecek. Peki o süre zarfında kullandığımız kota dışı kaç GB internet olur bilmiyorum ama; onun içinde ekstra ücretlendirme mi yapılacak?

Eğer kullanılan her GB başına ücret ödeyeceksek ne anladım ben bu işten.

Zaten akn ler kalkıcak, BTK kararı filan diye sevindi insanlar ama ben hiç umutlanmadım. Bu ülkede internet lüx tüketim unutmayalım. BTK kararıda olsa ISS firma bir şekilde döndürür dolaştırır aboneye faturayı kitler. Nitekim böylede yapıldı zaten. Bi laf vardır, "kötü gidipte iyi gelir mi?"

Eskiden fiyat yönünden kablo tv ve kablo net cazip geliyordu insanlara. Artık o cazibesinide böylelikle kaybetmiş oldu. Bundan sonra Türksat Kablo' yu abone anlamında çok iyi tablolar beklemiyor. Yazık gerçekten çok yazık!

Cevap: Mevcutlarda bir değişiklik yok. Yanlış anlamışsınız konuyu.
    -------------------------------------------------
    @NITRO
    Acilen BTK'ya şikayet etmek gerekiyor. Sosyal medyada da bahsedilmeli. Bu konu akkye hayır dada bahsedilmeli

Cevap: Konu BTK'nın bilgisi dahilinde. BTK'ya bilgi vermeden tarife çıkamazsınız zaten. B
    @Kangaxx
    Bir sorum olacak...

Şu an taahhütlü 24 mbit abonesiyim, taahhüdün bitmesine 22 ay var... 1 Mayıs'tan önce 50 mbit vb. AKN'li bir üst pakete geçebilir miyim? Taahhüdüm bozulur mu? Fırsat bu fırsat... olmazsa da sağlık olsun.

Taahhüdü yakında bitecek olanlara ve yeni abonelere geçmiş olsun...

Cevap: Online işlemlerden yapın değişikliğinizi hemen.
    @zulu123
    İleride lazım olur düşüncesiyle halen kullanmakta olduğunuz kampanyanın koşulları ve tarifelerinin bulunduğu sayfayı kopyalayıp saklamanızda fayda var.

Cevap: Web sitemizde hepsi mevcut. Dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. (Süresi biten kampanyalar/ Süresi biten tarifeler kısımlarında)

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    En yüksek hız akıllı 20 mbps oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

bu ne abi 100mbit 50mbit hızlarını kaldırıyormu bu kablonet yani şimdi ?

Onları kotalı yapıcakmış dostum sonrada kotayı aşınca GB başına 2 TL alıcakmış.

Sınırsız paketleride orada yazmakta yoğun saatlerde %50 düşürücek.

Firma resmen kendi ayağına sıkıyor bu işten en çok diğer ISS firmaları karlı çıkar müşteri bu tarifelere sözleşme uzatacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.