Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
19
Favori
118.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mükemmel bir özet olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Devlet AKK'yi kaldırıyoruz diye yıllarca uğraştı bir taslak yaptı 2 yıl süre verdi. Adamlar AKK'yi kaldırmak yerine sınırsız interneti tümden kaldırmaya teşebbüs etmişler haberler doğruysa.

Sınırsız internet zorlarına gidiyor beyefendilerin tabi eskisi kadar para tatlı akmıyacak.
  • gderebasi kullanıcısına yanıt
    O arkadaş kim acaba ?
    Tanıdık biriyse fazla kulağını çınlatmayalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

Bazı sorulara verdiğiniz yanıtlardan sanki hali hazırda kampanyası devam edenlerin, 1 mayıs sonrası kampanya dahilindeki başka tarifelere geçemeyeceği gibi bir anlam çıkıyor. Mesela 24 kullanıyorum 50'ye geçsem tarzındaki sorulara hemen geçin, acele edin gibi yanıtlar vermişsiniz. Böyle bir uygulama olursa yasal olarak tek taraflı taahhüt bozma durumu ortaya çıkmış olmuyor mu?

• Türksat belirlenen süreden önce kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Tüm kampanyalarda standart madde malesef. Yine de bu konuyu netleştireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gderebasi

değişikliği yapan arkadaş forumda zaten :)

• Son dakika rip

• Taahhüdünüzü 2-3 sene allah ne verdiyse yenileyin, 3 sene sonraya zaten kotalı paket diye bir şey kalmaz. Yani. Umarım
  • Gg easy

• Bu ülkeden hiçbir şey beklemeyin. Kendinizi geliştirmiş biriyseniz, yabancı diliniz varsa ve mutlu bir şekilde medeni bir insan gibi yaşamak istiyorum diyorsanız yurt dışına gidin. İlk başlarda zorluk çekersiniz ancak insan gibi yaşarsınız.

Beklenti neydi umulan ne oldu...
  • Şimdin tam anlıyamadım.Kablonet müşterisiyim.

50 mbit 75Gb akn internetim var.1 Mayıstan sonra internetim kotalı mı olcak.75Gb den sonra hızım 3 yerine 16 mbit e düşcek ama Gb başına 2₺ mi vercem.

• Bu ülkede yaşadığım her dakikaya lanet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

Kablonet abone sayısındaki artışın nedeni, tercih edilmesinin nedeni yüksek hıza ucuz hizmet sunmasıydı. AKN'li fiyatların iki katı fiyata çok yavaş internet hizmeti verileceği anlaşılıyor. 25 mbps hız kullananlar 50 mbps hıza geçelim diye düşünürken 10 mbps 5 mbps gibi hızlarda internet verilmesi taahhütü biten abonenin başka firma arayışına girmesine neden olacaktır. 25 mbps 50 mbps hizmet almak isteyen abone 200 TL gibi astronomik fiyat ödemesi gerekecek. Bugün bu hizmetten bir ay AKN'yi aşmadan kullanan aboneler bulunuyor. ADSL hizmeti bile 16 mbps,24 mbps hızları sunarken Turksat 5-6 yıl önce sunulan hızlara geri dönecek. 69,99 TL 25 mbps sınırsızı 50 mbps'e de 89,99 TL'ye sınırsız sunması gerekiyor. Bu şekilde sunulamıyorsa mevcut AKN fiyatlarıyla AKN hizmetinin verilmesi gerekiyordu. Taahhütü biten ayrılacağı için iki yıl içinde internet hizmetini kullanan kimse kalmaz. KabloTV'ye abone olunmasında televizyondan daha çok internet etkiliydi. Hem internet hem televizyon taahhütü verildiği için tercih ediliyordu.

Güldürdünüz beni. Tercih edilmesinin nedeni ucuz hizmet öyle mi? 50mbit limitsiz internet 349 lira, süperonline fiberde 169 lira. Arada 2 katı fark var. Her yerde süperonline yok ama şu ucuz kelimesine takıldım. Aksine daha pahalıya satmak var. Diyorum ki bunlara, süperonlinede 50mbit sınırsız 169 lira, sizde 2 katı fiyatı. Neden rekabet adına iyileştirmeler yapmıyorsunuz? "işte konuşmalar kayıt ediliyor, yetkililer dinler, yapar eder" başkada dedikleri bir şey yok. 100gb ek kota 19.90 iken, 44.90 olmuş şu an.

Adamlar resmen, "siz misiniz bunu isteyen" diye tabiri caiz ise deli dana gibi saldırmaya başlamış. Akan para birden kesilince bu şekilde davranmaları normal. Birde bu kurum devletin filan diyorlar. Ben zannetmiyorum devletin değil. Resmen bir bireyin bu şirket. Ancak böyle acımasız olunabilirdi çünkü. Kimse beni bu saatten sonra, kablonet devletin diye ikna edemez. Şu an bilmiyorum kimin ama öyle söyleyenler var.

Ben her ay ek 100+100gb kota alıyordum, 40 lira yapar bu. Bir de binlerce bu şekilde alanları düşünün, işte 1 günlük 100mbit paketiydi, şuydu buydu derken, her ay binlerce lira gelen para artık gelmeyecek. Ben diyeyim 150 bin TL, siz deyin 250bin TL zarar..

• Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Akn'ye hayır konusuna ihtiyacımız var.

• quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Akn'ye hayır konusuna ihtiyacımız var.

Web sitelerinde şu anda bir değişiklik oldu mu acaba ?

• Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Hala 30'u gözüküyor

Tek düşüncem bunu TT Örnek alıp yaparmı? Varlık fonuna devredildi Türksat ama varlık fonu devlete bağlı. Ya ttde uygulayalım derse. Tekrardan 2005 adsl 1 mbps 4 GB devrine gidiyoruz anlaşılan.

• Şu anki taahhütler bittiğinde türksat da tamamen bitmiş olacak o zaman.Savaştıklarını sanıyorlar ama yaptıkları aslında intihar.

10 mbit kullanacaksam ttnet kullanırım o zaman.Hem hatları daha stabil.

• Firmalar halinden memnun. Düşünsenize hemen hemen hepsinde kemik bir müşteri kitlesi var taahhütler sayesinde. Adamlar AKK kalkınca fiyatların inmesi gerektiğini, uygun tarifler çıkması gerektiğini biliyorlardı çünkü altyapı yatırımlarını şimdiye kadar yapmış olmalı ve çoğu haneye yüksek hızda interneti sunmuş olmalıydılar. Şimdi ne oldu ? Elimde o kadar hane yok, ben bu fiyatı düşürürsem kârdan zarar ederim. Ee 2019 da AKK tamemen kalkacak o zamana kadar (insaflıysa) biraz olsun altyapı yapmam gerekiyor. Ne yapayım? İnternet fiyatını arttırayımda isteyen isterse ayrılsın fiyatı yükselttiğim için yine elime aynı kâr geçsin. Kafasına büründüler. Heh bir de Aral, Teknosa, Gold vs. gibi fiyat sabitleme işlerine de bulaşırlarsa ki bana göre zaten bu işler de dönmüyor değil, vay halimize diyorum.
    Edit: Ekleme, düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmeaR -- 29 Nisan 2017; 0:57:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Hala 30'u gözüküyor

Bilgi için teşekkürler.

Kablonet kullananlar adına üzüldüm gerçekten bölgemde olsa başka ISS düşünmez kullanırdım sonuçta altyapıları bir nevi fiber ve oldukça stabil, örnek olarak vaadedilen hızlar tam olarak verilebilmekte..

Halbuki azımsanmıyacak derecede kablonet müşterisi mevcut nasıl böyle bir karar aldılar anlamak zor hiç kimse taahhüt bitişi bu paketler ile devam etmez ciddi bir müşteri potansiyeli kaybederler.

Sanırım bundan en çok yararlı çıkıcak diğer ISS firmaları olucaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 29 Nisan 2017; 0:55:53 >
    Kota bitince GB başı 2 TL saçmalığı gelmeseydi düşünülebilirdi.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.