Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
19
Favori
118.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahtan 25 e 2 yıl tahahüt vermişiz bunada şükür bitene kadar rahatız ondan sonrasına bakıcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesenel

quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

btk'ya şikayet bildirin hemen. düzenleme gelmeden çakallığa başlamışlar, bu zihniyetle bu ülkeden bir yol olmaz. bu zihniyete geçit vermemek lazım. btk, bimer ve cumhurbaşkanlığına şikayetlerinizi bildirin. bu pişkinliğe bakar mısın, bir de devlet kurumu olacaklar.

Şahsen ben en ucuzu da olsa kablonet'e bulaşmam ama bu hareket de almamak adına müthiş bir sebep. bir de gb başına 2 tl demişler, böyle bir pişkinlik yok yahu.

GB başı 3 TL hep vardı Türksat'ta. AKN tarifelerinin kaldırılmasından sonra 2 TL'ye düşürüldü.

akn'yi kaldırıp sadece kotalı satmak bu işin çakallığı, önceki ücret de yüksekmiş bu da yüksek, amacı sadece köstek olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

1 Mayıstan sonra Kablonet resmi sloganı:

Ayağını kotana göre uzat

Gunduz oyun oyna gece ping 150 neymis yogunluktanmis

oyununu gunduz kimse online degilken oyna diyorlar birde

• rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Evet hocam düzenleme sonrası 100 artık 3 olmayacak. 24 e düşecek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

ben anlamadım şuan diyelim benim sözleşmem bitti ve yeni bir kampanyaya geçmek istedim.Karşıma sadece 2 seçenek mi çıkacak

00:00 - 19:00 arası 10 Mbit/19:00 - 00:00 arası 5 Mbit (Upload 1 Mbit) Akıllı sınırsız tarife : 69,99 TL
    00:00 - 19:00 arası 20 Mbit/19:00 - 00:00 arası 10 Mbit (Upload 2 Mbit) Akıllı sınırsız tarife : 89,99 TL bunlar mı sadece yani seçeneğim?Nerede 50 mbps'ler nnerede 100 mbps'ler?

ayrıca
    50 gb ilave kota 25 tl ,

100 gb ilave kota 45 tl dediği ne ?

Neyin üzerine ilave ediyor ki zaten yukarıda ki iki seçenekte sınırsız internet?

* İlave kota dediği kotalı tarifeler için.
    * Yukarıdaki iki tarife yeni çıkacak iki tarife
    * Sınırsız olan tarifelerde iptal olan yok. 15 ve 25 Mbit sınırsız tarifeler ekleniyor.

Şu ana kadar yazılan çizilen her şey "tarife" fiyatıdır. Kampanyalı fiyatlar değildir arkadaşlar. Bazı arkadaşlar başka firmaların kampanyalı fiyatları ile Türksat'ın normal tarife fiyatlarını karşılaştırmış. Bu yanlış bir yöntem.

Tarife fiyatları tüm iss'lerde aşağı yukarı aynı. Hatta diğer isslerde açık bir şekilde tarife fiyatlarına kolayca ulaşmak çok mümkün değil. Genelde kampanya üzerinden hazırlanmış siteler.

benim anlamadığım şey şu artık 50 mbps 150 gb kota tarzı tarifeler kalkıyorsa yerine ne geliyor?50 mbps hız e kota mevzusu ne oluyor?

• Neyse cezasi verecem kapaticam interneti uyduyu 218 e kadar bu rezil interneti cekemicem 2003den beri kablotv 2008 den beri uydunet var birde gecen sene yeni modem uydu diye 2 yill taahhut verdim pisman oldum

• Şaka mi bu tarifeler

• quote:

quote:

quote:

ben anlamadım şuan diyelim benim sözleşmem bitti ve yeni bir kampanyaya geçmek istedim.Karşıma sadece 2 seçenek mi çıkacak

00:00 - 19:00 arası 10 Mbit/19:00 - 00:00 arası 5 Mbit (Upload 1 Mbit) Akıllı sınırsız tarife : 69,99 TL
    00:00 - 19:00 arası 20 Mbit/19:00 - 00:00 arası 10 Mbit (Upload 2 Mbit) Akıllı sınırsız tarife : 89,99 TL bunlar mı sadece yani seçeneğim?Nerede 50 mbps'ler nnerede 100 mbps'ler?

ayrıca
    50 gb ilave kota 25 tl ,

Neyin üzerine ilave ediyor ki zaten yukarıda ki iki seçenekte sınırsız internet?

* Sınırsız olan tarifelerde iptal olan yok. 15 ve 25 Mbit sınırsız tarifeler ekleniyor.

Şu ana kadar yazılan çizilen her şey "tarife" fiyatıdır. Kampanyalı fiyatlar değildir arkadaşlar. Bazı arkadaşlar başka firmaların kampanyalı fiyatları ile Türksat'ın normal tarife fiyatlarını karşılaştırmış. Bu yanlış bir yöntem.

Tarife fiyatları tüm iss'lerde aşağı yukarı aynı. Hatta diğer isslerde açık bir şekilde tarife fiyatlarına kolayca ulaşmak çok mümkün değil. Genelde kampanya üzerinden hazırlanmış siteler.

benim anlamadığım şey şu artık 50 mbps 150 gb kota tarzı tarifeler kalkıyorsa yerine ne geliyor?50 mbps hız e kota mevzusu ne oluyor?

AKN kalkıyor yerine kota geliyor.

AKN'de tarifeye göre üst limite gelindiğinde hız düşüyordu. Bunda kullanıma devam ettiğiniz takdirde GB başına 2 TL ödüyorsunuz.

• Merhaba arkadaşlar 10 Mbps 25 GB AKNli Ekosınırsız kullanıyorum 24 ay taahhutum bitti. 43 Tl ödüyorum. Şimdi Sinemalı İnternet Kampanyası var 39 Tl(Analog KabloTV + KabloTV Temel Paket + 24 Mbps’ye kadar 25 GB AKN AKN'li Ekosınırsız İnternet + Vizioon Sinema Paketi +Kabloses Her Yöne 100 dakika)
    Bu kampanyaya geçiyimmi sizce?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ayrıca
    50 gb ilave kota 25 tl ,

AKN kalkıyor yerine kota geliyor.

AKN'de tarifeye göre üst limite gelindiğinde hız düşüyordu. Bunda kullanıma devam ettiğiniz takdirde GB başına 2 TL ödüyorsunuz.

kimse tercih etmez ki.Ya da üst limitler 250-300-400 gb gibi ütopik rakamlar olmalı ve fiyat olarakta uygun olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

Ben de sizin gibi eski aboneyim. Bir dahaki taahhütümde 50 mbps mi taahhüt versem diye düşünürken bugün farklı tablo ile karşılaştık. ADSL'in verdiği hızlardan düşük hıza daha yüksek ücretler isteniyor. Taahhütüm bitince mecburen yeni arayışlara girmek zorunda kalacağım. Kararın gözde geçirilmesi gerekiyor. Bu fiyatlarla hizmet sunulmaya çalışılırsa taahhütü biten her müşteri aboneliğini sonlandırmak zorunda kalacak. Benim de bitmesine 7-8 ayım var. BTK'nın 3 aylık verilerinde kablonet abone sayısı sürekli artıyordu. Aboneliği biten ayrılacağı için abone sayıları düşecektir. Yeni abone de bulamazlar.

Aynen,ben de bir sonra ki sözleşmem de 50Mb 50GB lık tarifeyi seçmeyi düşünüyordum ki,bu sütü bozuk iş çıktı ortaya...
    Artık yapacak bir şey yok gibi,ha insafa gelir de değiştirirlerse bilemem.Ama sanmıyorum...

Turknet'in sitesinden sorgulama yaptım.Benim evime 16Mb hız verebiliyormuş.Yaramaz. TTNet ne kadar veriyor bilemiyorum, düşünsenize,insanları şimdiden yeni arayışlara soktular...

Taahhüt bitince, yine aynı tarifeyi tarife fiyatından da almak mümkünmüş ama pahalıya çıkar diye düşünmekteyim.

O zaman; 25M 50GB AKN 50TL + Kablo TV Üst Pk.26TL ikisi şimdiden 76TL ediyor. Ben,2.Oda aboneliğim dahil 64TL ödüyorum.
    Onu da katarsam; 91 TL ödemem gerekecek, yine de düşüneceğiz tabii.Belki her iki odayı da Temel Pakete indirmek de olabilir. Her arkadaşımızın bütçesi kendine göre, bu fiyatlar bana çok gelirken bir diğer arkadaşıma az gelebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 29 Nisan 2017; 2:1:22 >

• aesenel kullanıcısına yanıt
    quote:

@Hümiyettin
    BTK kararından beri müşteri kaybetmek için çok çabalıyorlar. Mevcut kampanyalar bitiş tarihlerine kadar kalacak mı?

Cevap: Hayır mevcut kampanyalar 30 Nisan tarihinde sonlanıyor(E-fatura ve faiz affı hariç). Yeni tarifelere göre 26 tane kampanya var. Bunların 6 tanesi yeni, 20 tanesi mevcutların revizesi şeklinde.

Mevcut kampanyalar için 31.05.2017 tarihi son gün olarak gözüküyor. 1 ay erkene almışlar. Haziran ayında taahhüdüm biteceği için o zamana kadar bir kampanyaya geçmeyi düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfighter

Merhaba arkadaşlar 10 Mbps 25 GB AKNli Ekosınırsız kullanıyorum 24 ay taahhutum bitti. 43 Tl ödüyorum. Şimdi Sinemalı İnternet Kampanyası var 39 Tl(Analog KabloTV + KabloTV Temel Paket + 24 Mbps’ye kadar 25 GB AKN AKN'li Ekosınırsız İnternet + Vizioon Sinema Paketi +Kabloses Her Yöne 100 dakika)
    Bu kampanyaya geçiyimmi sizce?

fazla para vermek istemiyorsanız en cep dostu tarife o zaten geçebilirsin.Kotan bitince de 8 mbps'e düşecek.Elini çabuk tut 2 gün içinde kalkıyor o tarifeler.Belki de alım kapatıldı biile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 29 Nisan 2017; 1:56:41 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Kotayı aştığınızda GB başına 2 TL ödeyeceksiniz. Ek kota paketleri de satın alabiyorsunuz. Onları da satın alırsanız aylık faturanız 100 TL'nin üstünde gelir. 25 mbps taahhütlü sınırsızın fiyatı ne olacak? Taahhütlü fiyatı KabloTV'de içinde mevcut AKN'li kampanya fiyatlarıyla aynı fiyatlara satılacaksa sıkıntı yok.
  • Taahhüt biter bitmez ben turknet e geçiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 29 Nisan 2017; 2:1:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

Kotayı aştığınızda GB başına 2 TL ödeyeceksiniz. Ek kota paketleri de satın alabiyorsunuz. Onları da satın alırsanız aylık faturanız 100 TL'nin üstünde gelir. 25 mbps taahhütlü sınırsızın fiyatı ne olacak? Taahhütlü fiyatı KabloTV'de içinde mevcut AKN'li kampanya fiyatlarıyla aynı fiyatlara satılacaksa sıkıntı yok.

25 mbps sınırsızın öyle ucuz olacağını hiç sanmam.En az aylık 90 tl civarı falan eder herhlde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

@Hümiyettin
    BTK kararından beri müşteri kaybetmek için çok çabalıyorlar. Mevcut kampanyalar bitiş tarihlerine kadar kalacak mı?

Cevap: Hayır mevcut kampanyalar 30 Nisan tarihinde sonlanıyor(E-fatura ve faiz affı hariç). Yeni tarifelere göre 26 tane kampanya var. Bunların 6 tanesi yeni, 20 tanesi mevcutların revizesi şeklinde.

Mevcut kampanyalar için 31.05.2017 tarihi son gün olarak gözüküyor. 1 ay erkene almışlar. Haziran ayında taahhüdüm biteceği için o zamana kadar bir kampanyaya geçmeyi düşünüyordum.

Ben de başta öyle sanmıştım ama yanlış hocam.

Kampanyaları için son gün 30.04.2017 olarak güncellenmiş.

Gerçek siteleri buymuş.

https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,441,3-ay-bizden-kampanyasi-2017

• 50 ile 25in aynı hıza düşmesi saçmalık. Alırken paketlerde dağlar kadar fark var.
  • Kemerleri bağlayın arkadaşlar zamanda geriye gidiyoruz!

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri
  • Rezalet. Tek kelime ile özeti bu. 2019 Ocak'ta taahhüt bitiyor. Direk farklı bir firmaya geçerim olur biter. Turksat kendi kaybeder.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.