Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
19
Favori
118.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jack Martin

quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Hala 30'u gözüküyor

Bilgi için teşekkürler.

Kablonet kullananlar adına üzüldüm gerçekten bölgemde olsa başka ISS düşünmez kullanırdım sonuçta altyapıları bir nevi fiber ve oldukça stabil, örnek olarak vaadedilen hızlar tam olarak verilebilmekte..

Halbuki azımsanmıyacak derecede kablonet müşterisi mevcut nasıl böyle bir karar aldılar anlamak zor hiç kimse taahhüt bitişi bu paketler ile devam etmez ciddi bir müşteri potansiyeli kaybederler.

Sanırım bundan en çok yararlı çıkıcak diğer ISS firmaları olucaktır..

Benim şahsi düşüncem 2-3 ay içinde bu agresif tarifeler eski düzene dönecektir. Yada bütün iss ler bu tarz bi karar alır btk ile çözümlenir bu süreç

• Bu isin iyice suyu cikacak demedi demeyin.Ttnet`in aklindan neler geciyodur kimbilir bu kablonetin yaptigi daha bisey degil bekle ve gor
  • network'ün uzmanıyım, kotanın hastasıyım​.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tek düşüncem bunu TT Örnek alıp yaparmı? Varlık fonuna devredildi Türksat ama varlık fonu devlete bağlı. Ya ttde uygulayalım derse. Tekrardan 2005 adsl 1 mbps 4 GB devrine gidiyoruz anlaşılan.

Aslında ben en çok bu duruma şaşırdım yani Türk Telekomdan beklerdim, Superonline dahi beklerdik belki ama Kablonet çok alakasız ve süpriz oldu.

Heleki GB Başına 2 TL demek tamamen olayı bitirmiş, ayda 200-300 GB veriyi harcadığınızı düşünsenize ? Tabikide faturada üst sınır yapıcaktırlar yoksa bilmeden bu tarifeyi kullanan bir kişiye 200 TL den az fatura gelmez.

Yukarda bir arkadaş belirtmiş acaba zarar ettirilip özelleştirilmeyemi çalışılıcak diye ama hani böyle kurgu işlerini pek sevmesemde acaba olabilir mi dedirtiyor insana.

Sonuçta telekoma katarlılar ortak olucaktı ve vazgeçildi ciddi bir ortalık kaçtı acısı burdan çıkarılabilir. Şu an hepimiz biliyoruzki Türk Telekom ciddi bir mali krizde, kredi borçlarını dahi ödüyemiyorlar.

Bunları baz alırsak devletin şu anda hem görsel yayın hem internet + olarak ses iletişimi yapabilen ve altyapısıda Türkiye `nin önemli bölgelerinde bulunan kar marjı yüksek bir şirket mevcut..

Kısaca böyle bir şirkete ciddi talipler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 29 Nisan 2017; 1:06:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 Mayıstan sonra Kablonet resmi sloganı:

Ayağını kotana göre uzat

• quote:

Kota bitince GB başı 2 TL saçmalığı gelmeseydi düşünülebilirdi.

25 GB Kotam Var Aylık Ortalama 150 GB Kullanıyorum 150-25:125 GB Ekstra Kota 125GB X 2TL:250 TL + 56 TL Aylık Fatura 2 TL HD Kutu Modem 6 TL Toplam Aylık Ödenecek Tutar :314 TL X 24 Ay Tahattüt 7536 TL Temiz Doğan Parası 2 Yılda
  • quote:

1 Mayıstan sonra Kablonet resmi sloganı:

Ayağını kotana göre uzat

Gecenin Bi Saati Haykırdım Valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

quote:

Hala 30'u gözüküyor

Bilgi için teşekkürler.

Kablonet kullananlar adına üzüldüm gerçekten bölgemde olsa başka ISS düşünmez kullanırdım sonuçta altyapıları bir nevi fiber ve oldukça stabil, örnek olarak vaadedilen hızlar tam olarak verilebilmekte..

Halbuki azımsanmıyacak derecede kablonet müşterisi mevcut nasıl böyle bir karar aldılar anlamak zor hiç kimse taahhüt bitişi bu paketler ile devam etmez ciddi bir müşteri potansiyeli kaybederler.

Benim şahsi düşüncem 2-3 ay içinde bu agresif tarifeler eski düzene dönecektir. Yada bütün iss ler bu tarz bi karar alır btk ile çözümlenir bu süreç

Aslında kablonet`ten önce doping firmasıda buna benzer bir paket çıkarmıştı.

100 megabite kadar hız 44,90 TL diye ama 19:01-01:00 saatleri arasında hız 1 megabite düşücek gibisinden.

Paket linki burada;

http://www.doping.com.tr/Telefonsuz-Internet-Kampanyalari/Aile-Boyu-Hizli-Internet-Kampanyasi

Şimdi kablonet firmasında da 3 aşağı 5 yukarı aynı tarife baz alınmış.

Son kullanıcı böyle tarifeleri tercih etmez zaten Türk Telekom, Superonline ve Türknet ayrı bir yol izliyecektir yüksek ihtimal ama belki ayrı bir paket olarak sunabilirler nabız yoklamak için. Sonuçta tercih sebebi olmadığında vazgeçme aşamasına gelicektirler.

Kotalı tarifeye gelirsek günümüzde kimse kotalı internet kullanıp GB Başına 2 TL vermez. Bunu Kablonet hariç hiçbir firmanın çıkaracağını sanmıyorum çünkü baştan aşağı elle tutulur bir tarafı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 29 Nisan 2017; 1:16:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Tek düşüncem bunu TT Örnek alıp yaparmı? Varlık fonuna devredildi Türksat ama varlık fonu devlete bağlı. Ya ttde uygulayalım derse. Tekrardan 2005 adsl 1 mbps 4 GB devrine gidiyoruz anlaşılan.

Aslında ben en çok bu duruma şaşırdım yani Türk Telekomdan beklerdim, Superonline dahi beklerdik belki ama Kablonet çok alakasız ve süpriz oldu.

Heleki GB Başına 2 TL demek tamamen olayı bitirmiş, ayda 200-300 GB veriyi harcadığınızı düşünsenize ? Tabikide faturada üst sınır yapıcaktırlar yoksa bilmeden bu tarifeyi kullanan bir kişiye 200 TL den az fatura gelmez.

Yukarda bir arkadaş belirtmiş acaba zarar ettirilip özelleştirilmeyemi çalışılıcak diye ama hani böyle kurgu işlerini pek sevmesemde acaba olabilir mi dedirtiyor insana.

Sonuçta telekoma katarlılar ortak olucaktı ve vazgeçildi ciddi bir ortalık kaçtı acısı burdan çıkarılabilir. Şu an hepimiz biliyoruzki Türk Telekom ciddi bir mali krizde, kredi borçlarını dahi ödüyemiyorlar.

Bunları baz alırsak devletin şu anda hem görsel yayın hem internet + olarak ses iletişimi yapabilen ve altyapısıda Türkiye `nin önemli bölgelerinde bulunan kar marjı yüksek bir şirket mevcut..

Kısaca böyle bir şirkete ciddi talipler olabilir.

Türk Telekom la kablonet i birleştirmek mi isteniyor acaba hazır borçlar yüklü iken

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

quote:

Hala 30'u gözüküyor

Bilgi için teşekkürler.

Aslında kablonet`ten önce doping firmasıda buna benzer bir paket çıkarmıştı.

100 megabite kadar hız 44,90 TL diye ama 19:01-01:00 saatleri arasında hız 1 megabite düşücek gibisinden.

Paket linki burada;

http://www.doping.com.tr/Telefonsuz-Internet-Kampanyalari/Aile-Boyu-Hizli-Internet-Kampanyasi

Şimdi kablonet firmasında da 3 aşağı 5 yukarı aynı tarife baz alınmış.

Son kullanıcı böyle tarifeleri tercih etmez zaten Türk Telekom, Superonline ve Türknet ayrı bir yol izliyecektir yüksek ihtimal ama belki ayrı bir paket olarak sunabilirler nabız yoklamak için. Sonuçta tercih sebebi olmadığında vazgeçme aşamasına gelicektirler.

Kotalı tarifeye gelirsek günümüzde kimse kotalı internet kullanıp GB Başına 2 TL vermez. Bunu Kablonet hariç hiçbir firmanın çıkaracağını sanmıyorum çünkü baştan aşağı elle tutulur bir tarafı yok.

Kotalı net çok saçma zaten o kafadan yalan olur :) ama bu tarifler ile btk el atar diye düşünüyorum doping in paketi tam ofisler için yalnız. gece 1 akşam 7 arası :)

• ben anlamadım şuan diyelim benim sözleşmem bitti ve yeni bir kampanyaya geçmek istedim.Karşıma sadece 2 seçenek mi çıkacak

00:00 - 19:00 arası 10 Mbit/19:00 - 00:00 arası 5 Mbit (Upload 1 Mbit) Akıllı sınırsız tarife : 69,99 TL
    00:00 - 19:00 arası 20 Mbit/19:00 - 00:00 arası 10 Mbit (Upload 2 Mbit) Akıllı sınırsız tarife : 89,99 TL bunlar mı sadece yani seçeneğim?Nerede 50 mbps'ler nnerede 100 mbps'ler?

ayrıca
    50 gb ilave kota 25 tl ,

100 gb ilave kota 45 tl dediği ne ?

Neyin üzerine ilave ediyor ki zaten yukarıda ki iki seçenekte sınırsız internet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 29 Nisan 2017; 1:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

ben anlamadım şuan diyelim benim sözleşmem bitti ve yeni bir kampanyaya geçmek istedim.Karşıma sadece 2 seçenek mi çıkacak

00:00 - 19:00 arası 10 Mbit/19:00 - 00:00 arası 5 Mbit (Upload 1 Mbit) Akıllı sınırsız tarife : 69,99 TL
    00:00 - 19:00 arası 20 Mbit/19:00 - 00:00 arası 10 Mbit (Upload 2 Mbit) Akıllı sınırsız tarife : 89,99 TL bunlar mı sadece yani seçeneğim?Nerede 50 mbps'ler nnerede 100 mbps'ler?

ayrıca
    50 gb ilave kota 25 tl ,

Neyin üzerine ilave ediyor ki zaten yukarıda ki iki seçenekte sınırsız internet?

@aesenel arkadaşımız yeni 6 adet kampanya geleceğini yazmıştı diğer arkadaşların sorduğu sorulara cevap yazarken, mevcut 20 adet kampanya da revize edilecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savisvasa

quote:

ben anlamadım şuan diyelim benim sözleşmem bitti ve yeni bir kampanyaya geçmek istedim.Karşıma sadece 2 seçenek mi çıkacak

ayrıca
    50 gb ilave kota 25 tl ,

@aesenel arkadaşımız yeni 6 adet kampanya geleceğini yazmıştı diğer arkadaşların sorduğu sorulara cevap yazarken, mevcut 20 adet kampanya da revize edilecekmiş.

e o zaman insanların burada itiraz ettiği ne ki?Gene yani 25 mbps,50 mbps,100 mbps internetler 100 gb kotalı 150 gb kotalı falan diye satılmayacak mı o kampanyalarda?

• Bu nasıl bir hizmet(!) anlayışı? İlk mesajı okuyunca tepkim aynen böyle oldu ne yapmaya çalışmış bunlar Şaka ise komik değil gerçek ise saçma bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 29 Nisan 2017; 1:45:47 >

• Stones kullanıcısına yanıt
    Sınırsız fiyatları önceden de ucuz değildi. Ama AKN'li hizmet fiyatları iyiydi. Özellikle fiberin olmadığı bölgelerde yalnızca ADSL hizmeti verilen bölgelerde aynı ücrete hem daha hızlı internet sahibi oluyordunuz. Hem de yanında KabloTV sahibi oluyordunuz. Bugün açıklanan akıllı sınırsız hızlar ADSL hızlarından düşük. Kotalı internet kullanacaksan da çok dikkatli olman gerekiyor. Kotayı aştığın da çok yüksek ücretler ödemek zorunda kalabilirsin. Kotayı aştığında her GB interete 2 TL ücret ödemen gerekiyor. Ek kota da pahalandı. Tamen haklısınız. Şu anki fiyatlar ADSL'den daha yavaş hizmete daha çok ücret ödememizi gerektiriyor. Bu durum değişmezse taahhütü biten her abone başka bir firmaya abone olur. Ucuz derken Türkiye'deki diğer firmalarla kıyaslamıştım. Yalnızca televizyon platformlarını karşılaştırırsak diğer platformlardan daha ucuz diyemem. Kamu kurumunun en ucuz ve en kaliteli hizmeti sunması gerekiyor.

• btk'ya şikayet bildirin hemen. düzenleme gelmeden çakallığa başlamışlar, bu zihniyetle bu ülkeden bir yol olmaz. bu zihniyete geçit vermemek lazım. btk, bimer ve cumhurbaşkanlığına şikayetlerinizi bildirin. bu pişkinliğe bakar mısın, bir de devlet kurumu olacaklar.

Şahsen ben en ucuzu da olsa kablonet'e bulaşmam ama bu hareket de almamak adına müthiş bir sebep. bir de gb başına 2 tl demişler, böyle bir pişkinlik yok yahu.
  • quote:

ayrıca
    50 gb ilave kota 25 tl ,

* İlave kota dediği kotalı tarifeler için.
    * Yukarıdaki iki tarife yeni çıkacak iki tarife
    * Sınırsız olan tarifelerde iptal olan yok. 15 ve 25 Mbit sınırsız tarifeler ekleniyor.

Şu ana kadar yazılan çizilen her şey "tarife" fiyatıdır. Kampanyalı fiyatlar değildir arkadaşlar. Bazı arkadaşlar başka firmaların kampanyalı fiyatları ile Türksat'ın normal tarife fiyatlarını karşılaştırmış. Bu yanlış bir yöntem.

Tarife fiyatları tüm iss'lerde aşağı yukarı aynı. Hatta diğer isslerde açık bir şekilde tarife fiyatlarına kolayca ulaşmak çok mümkün değil. Genelde kampanya üzerinden hazırlanmış siteler.

• 100 lira veriyorum 100mb dusuyor 3 mb e simdi ne olacak 24 mb mi olacak ben 25 50 mb de performans alamadim diye gectim. Baslicam akksine kapaticam 2 de teledunya hd alicim var onlarida iptal edicem biktim ya 3 mb nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

btk'ya şikayet bildirin hemen. düzenleme gelmeden çakallığa başlamışlar, bu zihniyetle bu ülkeden bir yol olmaz. bu zihniyete geçit vermemek lazım. btk, bimer ve cumhurbaşkanlığına şikayetlerinizi bildirin. bu pişkinliğe bakar mısın, bir de devlet kurumu olacaklar.

Şahsen ben en ucuzu da olsa kablonet'e bulaşmam ama bu hareket de almamak adına müthiş bir sebep. bir de gb başına 2 tl demişler, böyle bir pişkinlik yok yahu.

GB başı 3 TL hep vardı Türksat'ta. AKN tarifelerinin kaldırılmasından sonra 2 TL'ye düşürüldü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Savisvasa

quote:

ayrıca
    50 gb ilave kota 25 tl ,

e o zaman insanların burada itiraz ettiği ne ki?Gene yani 25 mbps,50 mbps,100 mbps internetler 100 gb kotalı 150 gb kotalı falan diye satılmayacak mı o kampanyalarda?

O konuyu ben de anlayamadım doğrusu... Yeni 6 adet kampanya gelecek ama bu kampanyalar AKN li değil, sınırsız mı,o da belli değil.Muhtemelen kotalı. En doğrusunu 1 Mayıs'ın ilk saatlerinde öğreneceğiz gibi görünüyor...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.