Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
19
Favori
118.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ammavelakinbin

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

@Hümiyettin
    BTK kararından beri müşteri kaybetmek için çok çabalıyorlar. Mevcut kampanyalar bitiş tarihlerine kadar kalacak mı?

Cevap: Hayır mevcut kampanyalar 30 Nisan tarihinde sonlanıyor(E-fatura ve faiz affı hariç). Yeni tarifelere göre 26 tane kampanya var. Bunların 6 tanesi yeni, 20 tanesi mevcutların revizesi şeklinde.

Mevcut kampanyalar için 31.05.2017 tarihi son gün olarak gözüküyor. 1 ay erkene almışlar. Haziran ayında taahhüdüm biteceği için o zamana kadar bir kampanyaya geçmeyi düşünüyordum.

Ben de başta öyle sanmıştım ama yanlış hocam.

Kampanyaları için son gün 30.04.2017 olarak güncellenmiş.

Gerçek siteleri buymuş.

https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,441,3-ay-bizden-kampanyasi-2017

O siteden bakmıştım.

• Bu ne abi 2007 den beri kullaniyorum boyle sacma bir olay gormedim. AKK kaldirin dediler kota geldi olaya bak 10 yil geriye gitmisiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim bir sorum olacak bilen biri varsa yanıtlasın lütfen

2015 yılında taahhüt yapmıştım ben 25mbit internete bu taahutumde Eylül ayında son bulacak.bazi arkadaşlar paketten aynı şekilde faydalanilabilecegini söylemiş fakat benim paket şu an dahi satılmıyor. Bana yapılan fiyatlandırma ne olacak Eylül 'den sonra? Nerden öğreneceğim benim paketimin yeni fiyatını?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • btk nın isteği üzerine olmuştur boşuna btk ya şikayeti düşünmeyin. aboneleri turk telekom a geçirme çalışması ve kablotv yi satma politikası bence bu.

referandumda bitti. 2019 a kadar canımıza okuyacaklar o zamana kadar .nasıl gss da yıllarca milleti süründürdürdüler aynı mantık.2019 da seçimden önce indirip yapıp gençlerin gözlerini boyama kampanyası.

kablo tv mi komple kapatıp filbox + başkasının tahhatlü internetine parası ile ortak olmaya çalışacam

adamlarlarda haklı ne istediler de vermedik(oy gibi)
  • Eğer kaynak sağlamsa, ve kablonet gerçekten mevcut akk'li paketlere abone alımını kapatıp, eski kota düzenine dönüyorsa BTK'nın bu emrini uygulamayıp resmen kaçış yolu olarak kotayı bahane ettiğinden dolayı en iyi yerlerince cezalandırmalıdır. Yıl 2017 olmuş ne güzel akk konusunda bir adım öteye gidiliyor bunların yaptığına bak resmen rezillik.
  • Benim tarifem 25 mbps 75gb akk, sınırsız internet.

Şimdi yeni düzenlemeye göre değişen, 75gbyi aşınca internet hızım 16ya mı düşecek? Birde gece 2-8 arası kota dan sayılmama olayı var
    .

Doğru mu anladım? Akn kalkmış hali bu mu oluyor. Hiç bir şey anlamadım. Mevcut tarifem bitince ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 29 Nisan 2017; 5:28:10 >
  • Şimdi bunlara küfür edince suçlu mu oluyoruz. Ulan Allah gözünüzü doyursun. Doymuyorsa gözünüz kara toprak doyursun.
  • Uydunet intihar etmiş. Yazık etti kendine cidden. 2017 yılında kotalı paket mi kaldı? Üstelik 2 TL gibi bir rakam ne demek ya mobilde zaten o kadar. Firma bilerek zarar ettirilip Arap dostlara satılacak iki kuruş için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 29 Nisan 2017; 6:2:18 >
  • Yanlis mi goruyorum, yanlis mi yorumluyorum bilemiyorum fakat 25 Mbit olan hiz paketleri yeni tarife de 24 Mbite cekilmis durumda.

Boylelikle 25 Mbit paketi alanlarin AKN sonrası hızlari 16 Mbitte kalirken, yeni paketlerle abone olan, 24 Mbitlik pakete sahip olan kisiler AKN sonrası hizlarini 8Mbite dusurecekler.

Bu sekilde ne zamandan beri abone aldilar bilemiyorum fakat AKN sonrasini dusunerek bir cingozluk yapmislar.

Simdi de AKN'yi kaldirip, kotali internete gecmeleri bomba olmus.

Turksat acik acik başka abone almayacagim demek istiyor gibi.

Mevcut taahhutu devam eden musteriler taahhut surelerinin bitiminde ne yapacaklar? Ayni sartlarda paketlerini uzatabilecekler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 29 Nisan 2017; 6:11:34 >
  • ONLINE ISLEMLERDEN TAAHHUTNAMENIZIN VE INTERNET EK SOZLESMENIZI INDIRIN YARIN BIR GUN 25 I 24 YAPAR VE O BELGELERI KALDIRIRLARSA KALIRIZ ORTADA

O BELGELER DE 25 MBPS HIZ VERECEGI YAZIYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Benim tarifem 25 mbps 75gb akk, sınırsız internet.

Şimdi yeni düzenlemeye göre değişen, 75gbyi aşınca internet hızım 16ya mı düşecek? Birde gece 2-8 arası kota dan sayılmama olayı var
    .

Doğru mu anladım? Akn kalkmış hali bu mu oluyor. Hiç bir şey anlamadım. Mevcut tarifem bitince ne olacak?

Gece 2-8 arası kotanı aşsan bile hızın 25 mbit olacak.Kotanı aşarsan diğer saatler 16 mbit olacak.
  • Birileri uydu neti batırmak için bir plan yapmış sanırım. Umarım doğru bir haber değildir

• Bu bütün iss lerde mi böyle şu anda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 29 Nisan 2017; 6:44:39 >
  • Gelen faturada paketin adı vs zaten yazıyor. Taahhütün ne zaman biteceğide yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Bu bütün iss lerde mi böyle şu anda?

Hepsi uymak zorunda.Hepsinde aynı.
  • Bu haber gerçekse diyeceğim şudur:

*Lütfen ve derhal varsa yeni altyapı yatırımlarını durdurun.

*Abonelere açıkça bir daha limitsiz internet satmayacağınızı açıklayın.

*Tez zamanda şirket faaliyetlerini tamamen durdurmanın takvimini açıklayın. Yeni abone alınmayacak, 3 sene sonra iss kapanacak gibi.

Benim Kablonet ile ilgili görüşüm budur. Aynı şekilde diğer iss'lerede verdiğim değerde bu. Müşteri tarafında en ufak olumsuz bir çalışmaya imza atan firmalara en ufak bir tolerans gösterilmemeli. Kapatıp gitsinler, lazım değiller.

Son olarak bir tahminde bulunayım. Eğer haber gerçekse; Türk Telekom'a dolaylı yoldan bir süre abone kazandırma taktiği olabilir bu durum. Türk Telekom'un içini boşaltıp kazancını hiç edip, aynı zamanda ihale bedeli kredisini ödemeyen Araplara yeni bir kıyak olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 29 Nisan 2017; 7:8:40 >
  • Hemen heyecan yapmayın arkadaşlar, zaman geçtikçe makul tarifeler gelecektir.

• Abi ben zaten 10 mbps 75 gb + teledunya + kablo tv ye 45 lira ödüyorum. Bu yeni tarife sadece internet ile 69 tl ise çok acayip kazık. Acil düzeltmeleri lazım.

• Ttnetden bir açıklama yok halen dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Misafir Çocuğu

Ttnetden bir açıklama yok halen dostlar

https://forum.donanimhaber.com/sonunda-turk-telekom-dan-akn-hakkinda-bilgilendirme--125860898

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.