Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
19
Favori
118.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mahkemeye taşımak lazım bu olayı. BTK yılda kablonetinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    ben böyle saçma bir işlem görmedim belliydi zaten bu işlerin güllük gülistanlık olmayacağı eğer gerçekleşecek ise bu olay uydunet herkes için biter
  • Ekosınırsız tarifem 7. Ayda taahhütü bitiyor. Bitince uzatamayacak mıyım aynı tarifeyi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Attığınız site Fake

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,440,100-gulduren-kampanya-2017

Mayıs sonuna çekmişler gördüm detayda hala eski tarih var.
    Bu demek oluyor ki 1 Mayıs itibariyle sınırsız internet satışı bitmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen Varlık Fonu şirketi elinden çıkarabilmek için Türksat'ı zarar ettirmeye çalışıyor. Bundan dolayı da bu tür abone kaybettirici hareketler yapıyorlar.
    Aklıma gelen en mantıklı açıklama bu.
  • GAMEHUNTER kullanıcısına yanıt
    Eğer bu gerçekten uygulanırsa hayır, uzatamayacaksınız (AKN'li tarife kalmayacağı için).
    Edit: Taahhütsüz fiyattan devam edilebiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametykcll -- 28 Nisan 2017; 23:45:6 >
  • Bakın yazıyor

• sametykcll kullanıcısına yanıt
    Bu olayı Telekom da yapabilir akk ye hayırda tartışılmalı. 2019 TT derse hoop kardeş akkli paket kalktı.

• quote:

Bakın yazıyor

Az önce 31.05.2017 yazıyordu şimdi dediğiniz gibi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametykcll

Muhtemelen Varlık Fonu şirketi elinden çıkarabilmek için Türksat'ı zarar ettirmeye çalışıyor. Bundan dolayı da bu tür abone kaybettirici hareketler yapıyorlar.
    Aklıma gelen en mantıklı açıklama bu.

Aklıma gelen diğer seçenekte benim bu hocam ama dile getirmedim sonra konuyu siyasete çekiyorsunuz diye 1-2 kişi çıkıcak çemkirecek işin yoksa uğraş dur sonra..

Millet trollük bile yapıyor Tüm ISS`ler böyle yapıcak diye hemen yaygaraya verdiler

Sakin olmak lazım bekleyelim ve görelim.

Burda şu anda tek net olan birşey var oda eğer Kablonet bu kararı uygulursa, bilinçli hiç bir kullanıcı bu mevcut uygulamalar ile sözleşmesini uzatmıyacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

ben böyle saçma bir işlem görmedim belliydi zaten bu işlerin güllük gülistanlık olmayacağı eğer gerçekleşecek ise bu olay uydunet herkes için biter

Sosyal medyadan ve BTK nezdinde şikayetler ağırlıklı olarak gelirse geri adım atabilirler belki genede bekleyip görmek gerek.
  • Tekrar bakın 30.04.2017 yaptılar şimdi de. 27 ay taahhütüm var ben rahatım ama olmadı bu iş.

• Hooopbalaa noluyo ulan

5 Dk önce:

Şimdi:

• Devlet AKK'yi kaldırıyoruz diye yıllarca uğraştı bir taslak yaptı 2 yıl süre verdi. Adamlar AKK'yi kaldırmak yerine sınırsız interneti tümden kaldırmaya teşebbüs etmişler haberler doğruysa.

• aesenel kullanıcısına yanıt
    Bazı sorulara verdiğiniz yanıtlardan sanki hali hazırda kampanyası devam edenlerin, 1 mayıs sonrası kampanya dahilindeki başka tarifelere geçemeyeceği gibi bir anlam çıkıyor. Mesela 24 kullanıyorum 50'ye geçsem tarzındaki sorulara hemen geçin, acele edin gibi yanıtlar vermişsiniz. Böyle bir uygulama olursa yasal olarak tek taraflı taahhüt bozma durumu ortaya çıkmış olmuyor mu?
  • O zaman uygulama kesinleşti :/
    Hadi hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihsozen

Hooopbalaa noluyo ulan

5 Dk önce:

Şimdi:

Eline attığın yer kuruyor sen birşey paylaşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 28 Nisan 2017; 23:49:40 >

• quote:

Hooopbalaa noluyo ulan

5 Dk önce:

Şimdi:

İlk baktığımda 6. aydı
    Sonra 5. ay oldu.
    Şimdi de 4. ay oldu.

• değişikliği yapan arkadaş forumda zaten :)
  • 100 Mbps 100 GB Ekosınırsız fiyatı ne kadar her ay ne kadar ödemem lazım olacak ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.