Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Superonline İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri AKK kalkmış (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.874
Cevap
16
Favori
127.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 megabit - 100 GB tarifede, aşım yapıldığında hız kaça düşecek arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Hocam 8 Mbps'e kadar limitsiz 50 GB kotalı 76 TL'lik tarifeyi kullanıyorum.

bu nasıl kampanya kardeş ?

neyse AKK KOTANIZ DOLDUKTAN sonra 3 mgbs olacak,

acilen daha düzgün bir tarifeye geçiniz.

hocam ne yazık ki Türkiye'nin her yerinde altyapılar kaymak gibi değil. Benim oturduğum yerde de sıkıntı var, 16 mbps dahi desteklemiyor mesela, bugün aradım 12'ye çektirdim; aksi takdirde kopmalar yaşıyordum. Ben de arkadaşın dediği tarifeyi kullanmaktayım. İsterdim 75 mbps olsun hızımız, başlatayım indirmeyi bir kahve içene kadar bitsin ama olmuyor, olamıyor

• https://medya.turkcell.com.tr/bulletins/adil-kullanim-kosullari-akk-hakkinda-aciklama/
    Turkcell'in basın bildirgesi yayınlandı. Ek kota ücretlendirmesi yalanlandı arkadaşlar ne diyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: j0ffline

16 megabit - 100 GB tarifede, aşım yapıldığında hız kaça düşecek arkadaşlar?

5 mbps
  • Yalan haber olduğu baştan belliydi . Bunu dile getirince bazıları saldıray moduna geçip ISS çalışanı diye saldırıya geçmişti .Neymiş her gördüğün Caps e hemen inanmıycakmışsın.

Neyse herkese hayırlı olsun. Umarım fiyatlar düşer ve hızlar artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayaletx -- 1 Mayıs 2017; 23:50:31 >
  • Yalin vdsl de 24 mbit 75 gb akk icin degisen birsey var mi arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayaletx

Yalan haber olduğu baştan belliydi . Bunu dile getirince bazıları saldıray moduna geçip ISS çalışanı diye saldırıya geçmişti .Neymiş her gördüğün Caps e hemen inanmıycakmışsın.

Neyse herkese hayırlı olsun. Umarım fiyatlar düşer ve hızlar artar.

Yalan haber falan degildi gayet dogruydu,
    Turksatla anlasilip yapilmisti. Turksat erken davrandi superonline 5 mayisi bekledi Ama gelen tepkiler uzerine vazgecildi, hepsi bu. Eger bu kadar tepki cekemeseydi 5 mayista kotali tarifeleri turksattaki gibi gormus olacaktik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haram zehir zıkkım olsun aldığınız paralar. Siz insan olamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calibration

https://medya.turkcell.com.tr/bulletins/adil-kullanim-kosullari-akk-hakkinda-aciklama/
    Turkcell'in basın bildirgesi yayınlandı. Ek kota ücretlendirmesi yalanlandı arkadaşlar ne diyorsunuz ?

Ben geri vites diyorum. Siz ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: Calibration

https://medya.turkcell.com.tr/bulletins/adil-kullanim-kosullari-akk-hakkinda-aciklama/

Ben geri vites diyorum. Siz ne diyorsunuz?

Geri vitesin alası diyorum. Ya ilk sayfadaki resimler photoshop yada bunlar bize yalan söylüyor, tepkiye göre fikirlerini değiştirdiler. Bir Turkcell yüksek yetkilisindende bir açıklama bekliyoruz bu resimler hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prens Andrey -- 2 Mayıs 2017; 0:25:45 >

• Prens Andrey kullanıcısına yanıt
    Photoshop böyle mi olur yapmayın ya . Adamlara bahane üretmeyin. Fikir arıyorlar

• Kim bu kadar resmi ve düzgün yazı hazırlayıp markayı kötülemek için photoshop yaparki çok tepki aldıkları için geri vitesten başka birşey değil
  • Bizim sanayide buna anarya (geri vites) derler

• Bildiğimiz resmi yazı bu . Belli bir uzman eli değmiş. Photoshop olsaydı dediğiniz gibi hata çıkardı belli olurdu fake olduğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihsozen -- 2 Mayıs 2017; 0:36:18 >
  • o belge sahte akıllı kota külfetten başka bir şey değil TT uydurması...
  • TT personeli ve ekşisözlük yazarları... yapar ve yapmış bile tek kurban Superonline değil...
  • ne geri vitesi bir takım troller sahte belge ile gündemi değiştirme çabası... TT trolleri olası suçlular...
  • İndirmelere devam ediyor musunuz arkadaşlar ? Yoksa şu anda beklemede misiniz ?
  • Yetercell kullanıcısına yanıt
    Sağlam geri vitesmiş ama. Ön sayfadakileri nasıl ispatlayacaklar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 2 Mayıs 2017; 0:56:35 >
  • Aciklamadan sonraki dusuncem ;

Bariz sekilde nabiz yokladiklari, eger bu derece tepki gelmeseydi. Bir seyler olacakti yoksa yaptiklari hareket milleti galyana getirme olarak gorulecek cinsten, bakariz hallederizi kapmislar bi yerden, bir de gecenlerdeki btk'ya iptal ici basvurulari dusununce daha olasi geliyor.

Dun farkli dusunuyordum. Ulkeye ayak uyduruyor kafa resmen..

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.