Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Superonline İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri AKK kalkmış (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.874
Cevap
16
Favori
127.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    39 isteriz ! Gerçek fiyatından versinler %200 kâr ile değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kun_agüero_16

sinyal artırıcı zımbırtıdan alıp taksam wifi indirme hızım artar mı arkadaşlar , yoksa sadece daha iyi çekmesi için mi o şey ?

Evet daha iyi çekim sağlanır, hızda çok ufak farklar görülebilir ilk dağıtıcı modem çok dandikse anca belki biraz daha farkeder.

Modem, Router vb. konularda sorusu olanlar danışabilir.
  • kun_agüero_16 K kullanıcısına yanıt
    var tabiki... wifianalyzer ile en az yada kullanılmayan kanalı bul modemde seç... modeme yakın aynada olmasın...
    play.google.com
    Wifi Analyzer - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer&hl=tr

• Dogru soyluyorsunuz. Oyle bir alistirmislarki bizi. Hala onlarin karlarini dusunuyoruz.

Umalim 40tl gibi rakamlari goruruz

• modemi resetleyip öyle mi başlatalım indirme işlemini şimdi . sabah da 8 den önce bir reset daha atarız en temiz yol bu mudur ? yoksa gerek yok mu böyle şeylere

• quote:

Orijinalden alıntı: kun_agüero_16

modemi resetleyip öyle mi başlatalım indirme işlemini şimdi . sabah da 8 den önce bir reset daha atarız en temiz yol bu mudur ? yoksa gerek yok mu böyle şeylere

Gerek olmadığını belirtmişler Müşteri Hizmetleri böyle bir şey olması saçma olurdu zaten herkes bunla mı uğraşacak.
  • GakgoBey23 kullanıcısına yanıt
    hocam altyapı sorunları olabilir de başka alternatifiniz yok diye size bu fiyatı kitlemeleri yanlış aynı paraya 50 mbps fiber kullanıyor insanlar herşeyi bu kadar çabuk kabullenmeyin
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben küçük bir ilçede yaşıyorum malesef fiber altyapı yok. Kaç firmada arayıp ben AKK siz tarife istiyorum parası önemli değil dememe rağmen fiber olmayan hiç bir tarifede böyle bir seçenek yoktu. 10-12 günde kota bitiyor zaten sonra kanser olmazsan şanslısın. Yani bu yeni tarifeler herkes için kötü oldu ama açıkçası ben sevindim. Şu anda kullandığım iğrenç ötesi tarifeye 13 TL daha ekleyip en azından AKK siz bir paketim olacak. Gerçekten bu ülkede yaşamaktan bıktım ya. Arkadaş bir tane firma veya devlet kurumu da vatandaşın lehine bir iş yapmaz mı? Ama bizim gibi şükürcü ve biatçı toplumlara az bile. Vuracaksın kırbacı, dayıyacaksın fahiş fiyatları. Beter olalım, şu anda aşırı sinirlendim ya resmen paramızla rezillik çekiyoruz şu memlekette...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 2 Mayıs 2017; 2:47:46 >
  • Az önce hızım bir kaç dakikalığına 100mbit e çıktı benden başka yaşayan var mı ?
  • Arkadaşlar yeni Türkiye düzeni şu ,zira bu devletin ihraçatı yok denecek kadar az ve etimiz,sütümüz bile dışarıdan ithalat,tarım durmuş,eletrik sattığımız ülkeden elktrik ithal ediyoruz v.s. o halde tek yapacakları özelliklede sürümü olan internet kullanımı,sigara,alkol vs.den elde edecekleri vergilerle bu ülke ayakta durmaya çalışıyor..deli dumrul hikayesi geçersen bir akçe geçmessen iki akçe vereceksin..ama llede vereceksin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 2 Mayıs 2017; 3:7:34 >
  • ne trollemisler milleti..

Superonline turkcell sayfasinda 1gb 1 tl yok diyorlar.

Artik 8-16 megabit arasi kullananlarin akksi bittikten sonra yeni düzenlemeyle hizlari 5mbit olacakmis. Yani 2 megabitlik yaklasik saniye 125kb daha fazla indireceksiniz..

• Btk ve uydunet ayni cati altindaki yoneticiler tarafindan yonetiliyor mu zaten. Kimi kime sikayet edeceksiniz

• Arkadaşlar 1 ay önce Apple Tv kampanyasına dahil olmuştum.

36 ay söz vermem karşılığında APPLE TV hediye edildi.
    25mbit AKKsiz paketin o günkü fiyatı 99 TL di. Yani 36 ay bu pakette kal bu sana hediyemiz dendi.

Müşteri hizmetlerine yeni yasa ile fiyatlar ucuzlarsa ne olacak diye sorduğumda ayarlama yapılır denmişti.

Yeni paketlerle 25Mbit AKKsiz 89 TL olmuş. Kafadan 10 TL zarardayım. Üstüne 36 ay söz verdim

36*10 360 TL ..

İtiraz ettiğim nokta

Hızına hız katan tariflerde
    100mbs 100 GB AKKli 89TL
    100MB 50gb Akkli 79 TL

Bu paketlerin AKK si bitince tarife hızları 24mbs düşecek.

Kısaca 100mbs 50GB akkli tarife ile benim tarifem AKKsiz arazında hiç bir fark yok. Ve arada 20TL fark oluyor

Bugun musteri hizmetlerini aradım haklısınız , yapacak bir şeyimiz yok diyorlar.

www.superonline.net
    Samsung Galaxy Grand Prime Plus Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    http://www.superonline.net/kampanyalar/cihaz-kampanyalari/samsung-galaxy-grand-prime-plus-kampanyasi

​100 Mbps ​100 GB ​119 TL ​89,90 TL Akk sonrası 24mbit
    www.superonline.net
    Hızınıza Hız Katan Fiber İnternet Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/hiziniza-hiz-katan-fiber-internet-kampanyasi

Bu paketin fiyatı diğer kampanyalarda da aynı. 36 ay boyunca cihaz için ek ücret ödemden sahip olabileceksiniz.

Umarım derdimi anlatabildim

• quote:

Orijinalden alıntı: qkhnk

Arkadaşlar 1 ay önce Apple Tv kampanyasına dahil olmuştum.

36 ay söz vermem karşılığında APPLE TV hediye edildi.
    25mbit AKKsiz paketin o günkü fiyatı 99 TL di. Yani 36 ay bu pakette kal bu sana hediyemiz dendi.

Müşteri hizmetlerine yeni yasa ile fiyatlar ucuzlarsa ne olacak diye sorduğumda ayarlama yapılır denmişti.

Yeni paketlerle 25Mbit AKKsiz 89 TL olmuş. Kafadan 10 TL zarardayım. Üstüne 36 ay söz verdim

36*10 360 TL ..

İtiraz ettiğim nokta

Hızına hız katan tariflerde
    100mbs 100 GB AKKli 89TL
    100MB 50gb Akkli 79 TL

Bu paketlerin AKK si bitince tarife hızları 24mbs düşecek.

Kısaca 100mbs 50GB akkli tarife ile benim tarifem AKKsiz arazında hiç bir fark yok. Ve arada 20TL fark oluyor

Bugun musteri hizmetlerini aradım haklısınız , yapacak bir şeyimiz yok diyorlar.

http://www.superonline.net/kampanyalar/cihaz-kampanyalari/samsung-galaxy-grand-prime-plus-kampanyasi

​100 Mbps ​100 GB ​119 TL ​89,90 TL Akk sonrası 24mbit
    http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/hiziniza-hiz-katan-fiber-internet-kampanyasi

Bu paketin fiyatı diğer kampanyalarda da aynı. 36 ay boyunca cihaz için ek ücret ödemden sahip olabileceksiniz.

Umarım derdimi anlatabildim

Taahütü Bozup Çıktığınızda 1 Aylık Yararlandığınız Farkları Ödeyeceksiniz. Fazla mı Olur Az mı Olur Bilemem Tabi. Zamanında Vodafonden 10 Ay Kala Çıkmıştım. Yeni Geçtiğim Yer ile Hesapladığımda Yeni Yer Totalde Daha Karlı Olmuştu. Bi Hesap Edin Derim. Apple Tv Hesabı Bozacak Gibi Ama Yinede Bakın

• qkhnk Q kullanıcısına yanıt
    Sizin bu tarifeye 100 mbit 75 GB AKK 79.99 TL 36 ay sözleşmeli Apple TV hediyeli olarak ben de yakın zamanda geçtim.

Açıkçası ben aşırı memnunum.

100 mbit 75 gb AKK sonrası ay sonuna kadar hızım 50 mbit ( en kötü 25 mbit ) sınırsız olacak. 2019 sonrası ise 1,5 yıl kadar 100 mb komple sınırsız olacak ki bu rakama bence çok çok iyi. Üstüne de Apple TV hediye gelmiş oldu.

Bu hesapta ben mi hata yaptım acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qkhnk Q kullanıcısına yanıt
    sizin tek avantajınız akk olmadıgından uploadınız degişmeyecek
    o 2 tarifede akk gecince uploadda dusuyor
  • Google'da superonline kelimesini aratın ve çıkan sonuçlarda reklam olan linke tıklayın. Bizde onlara bari bu şekilde vuralım. Kazanan google olsun.
  • Yukarıda ki bir çok arkadaşa katılıyorum dostlar, bunlar bence bizi bi yokladılar yedirirsek ayaklarına girdiler. He geçirebilirsek kar dır hesabına bir belge saldılar. Bu kadar tepki küfür kıyamete geri vites yapacaklardı tabi nolucaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bixsi -- 2 Mayıs 2017; 8:49:47 >
  • Hocam ben 2018'e kadar taahhütlüyüm sistemden baktım paketim devam ediyor gözüküyor bu uygulama yeni kullanıcılar için mi geçerli yoksa benim de taahhütüm bozulacak mı?
  • Hocam ilk sayfadaki resimleri kaldırıp turkcell in resmi açıklamasını koyarmısın sayfaya yanlış bilgi olmasın.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.