Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Superonline İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri AKK kalkmış (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.874
Cevap
16
Favori
127.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En başta İssler anlaştı. Kablonet mal gibi atladı Turkcell de hemen sıvamaya başladı. Olay apaçık ortada. Gece boyunca superonline sitesine giremedim. Bir ara mobil uygulamadan tarifelere girebildim ve kotalı tarifeleri gördüm. Kimseyi kandıramayacaklarını anladılar. Geri aldılar tarifeleri. Nabza göre şerbet meselesi yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ara fena trolleniyoz haa ilk kyk ile evlilik programları yasaklandı dendi sonra kotalı internet geri geldi dendi

• Bu gece 2 den sonra indirmeye devam.
  • hiç bişi anlamadım gece 2 sabah 6 arası akk ye yansımayacak deniliyor doğrumu gercekten acaba . bırde akk ye girdiğimizde 3 mbit 50mbit hızımız var ise 16 mbit hız alacaz , eksik yada hatalı bırsey bılmıyorum umarım
  • beyler bu superonline adsl gece 02-08 arası akk sız kullanım için başvuru yapmak gerekıyormu acaba? bu şirketlerden hersey beklenır sonra basvurmamışsınız falan derler yüzsüzler olmamış şey değil yani..ayrıca bu gece deneyecek varmı acaba yansıyacakmı yarına?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperiOsus

En başta İssler anlaştı. Kablonet mal gibi atladı Turkcell de hemen sıvamaya başladı. Olay apaçık ortada. Gece boyunca superonline sitesine giremedim. Bir ara mobil uygulamadan tarifelere girebildim ve kotalı tarifeleri gördüm. Kimseyi kandıramayacaklarını anladılar. Geri aldılar tarifeleri. Nabza göre şerbet meselesi yani

Geri bassssss dedik resmen, ha olan uydunete olacak 3 5 abonesiyle, kendi kaşındı...
  • KortX kullanıcısına yanıt
    Bir yalanlamada ona gelir iş biter. İnanacak saf bizde çok

• Hiçbir şey yapmak gerekmiyor sanırsam. Ben bir şey yapmadım, dün gece o kadar indirmeme rağmen kotaya işlememiş.
    Bugün de indirme yapacağım 2 den sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dustywaffe

Hiçbir şey yapmak gerekmiyor sanırsam. Ben bir şey yapmadım, dün gece o kadar indirmeme rağmen kotaya işlememiş.
    Bugün de indirme yapacağım 2 den sonra.

hocam üstünüze afiyet bende dün gece bende internete biraz fazla yüklendim ve akkden gittiğini farkettim
    bugün SOL müşteri hizmetlerini aradığımda 1Mayıs gecesi 23.59dan sonra yeni uygulamanın aktif olarak uygulanacığını söylediler
  • arkadaşlar nereye yazsam bilemedim burasını uygun gördüm . benim tarifem superonline 24 mbps .evde masaüstü pc var modem ona bağlı . pc den idm ile indirme işleminde max .hız alıyorum tam 24 mbps hız geliyor sürekli .ama işin ilginç tarafı aynı odada , aynı idm programı ile aynı veriyi laptottan indirince max. 16 mbps hız geliyor . pc den kapatıp laptoptan deniyorum 16 , laptopu kapatıp pc den deniyorum 24 hız alıyorum . bunun sebebi, çaresi nedir çok merak ediyorum

• 25mbps limitsiz 89tl yine pahali. Onu 59tl ye cekecekler!

• quote:

Orijinalden alıntı: kun_agüero_16

arkadaşlar nereye yazsam bilemedim burasını uygun gördüm . benim tarifem superonline 24 mbps .evde masaüstü pc var modem ona bağlı . pc den idm ile indirme işleminde max .hız alıyorum tam 24 mbps hız geliyor sürekli .ama işin ilginç tarafı aynı odada , aynı idm programı ile aynı veriyi laptottan indirince max. 16 mbps hız geliyor . pc den kapatıp laptoptan deniyorum 16 , laptopu kapatıp pc den deniyorum 24 hız alıyorum . bunun sebebi, çaresi nedir çok merak ediyorum

laptop bağlantınız wifi ise bu düşüş normal,
    hayır ikisi de kablolu ise donanımsal bir sorun olabilir
  • quote:

arkadaşlar nereye yazsam bilemedim burasını uygun gördüm . benim tarifem superonline 24 mbps .evde masaüstü pc var modem ona bağlı . pc den idm ile indirme işleminde max .hız alıyorum tam 24 mbps hız geliyor sürekli .ama işin ilginç tarafı aynı odada , aynı idm programı ile aynı veriyi laptottan indirince max. 16 mbps hız geliyor . pc den kapatıp laptoptan deniyorum 16 , laptopu kapatıp pc den deniyorum 24 hız alıyorum . bunun sebebi, çaresi nedir çok merak ediyorum

kablosuz hızın o kadar? laptop ethernet deneyince sonuc?
  • quote:

hocam lan kablosunu takarak indirme yapın
    büyük bir ihtimal kablosuz olarak indirme yaptığınızdan hız kaybı yaşıyorsunuz
  • laptopa wifi ile bağlıyorum .akrabanın evine laptopla gidince orada yine wifi ile laptopta max. hız alıyorum. ama kendi evimizde böyle oluyor sorunu anlamadım

• quote:

laptopa wifi ile bağlıyorum .akrabanın evine laptopla gidince orada yine wifi ile laptopta max. hız alıyorum. ama kendi evimizde böyle oluyor sorunu anlamadım

wifi ile böyle düşüşler normal zaten uyarılar kısmında da bu durum yazılı
  • evet arkadaşlar pc deki kabloyu çıkarıp laptopa taktım tam hız aldım şimdi . bu wifi hızını artırmanın yolu var mı? aynı oda içinde bu kadar hız farkı olur mu ??

• quote:

laptopa wifi ile bağlıyorum .akrabanın evine laptopla gidince orada yine wifi ile laptopta max. hız alıyorum. ama kendi evimizde böyle oluyor sorunu anlamadım

frekans farklıdır

2.4 uzun mesafe az hız
    5ghz kısa mesafe yuksek hız
  • BTK ya şu şikayeti ilettim. Bunlar yasaları nedense kendilerine göre yontuyorlar. Taahhüt verdikten sonra daha düşük özellikli ucuz pakete geçişe asla ama asla izin vermeyenler üst pakete geçiş adı altında daha düşük paketi sunmaktan asla ama asla ne hikmetse utanmıyorlar.

Superonline 5 i 1 yerde kampanyasından faydalanıyorum. Tarifem 50 Mbps hız 125 GB Akk ve sadece internetin fiyatı 67 liradır. Online işlem merkezinden geçebileceğim üst pakete baktığımda 1 adet seçenek vardı ve bu 100 Mbps hız 125 GB Akk 77 liraydı. BTK nın 1 mayıstan itibaren yürürlüğe koyduğu Akk hız düşüşündeki yasadan dolayı olsa gerek Superonline üst pakete geçiş seçeneklerinde değişikliğe gitmiştir. Fakat var olan paketimden üst düzey özellikte bir pakete geçiş imkanının olması gerekirken Turkcell Superonline ekte sunduğum üzere daha yüksek fiyata benim kullandığım paketin daha altındaki paketi üst pakete geçiş adı altında sunmaktadır. Bu durumun müşteriyi aldatmak, dolandırmak olduğunu düşünüyorum. Benim kullandığım paketin daha altındaki bir paketi üst pakete geçiş adı altında eşit fiyata ya da daha yüksek bir fiyata sunması yasalara aykırı bir davranış değil midir? Bana sunulan üst paket seçeneğinde 25 Mbps hız 50 GB Akk için 67 lira, 25 Mbps hız 100 GB Akk için 77 lira, 50 Mbps hız 100 GB Akk için 87 lira ve 100 Mbps hız 100 GB Akk için 97 lira yer almaktadır. Benim şuan kullandığım paket göz önünde bulundurulduğunda Superonline yasalara aykırı bir seçenek sunmaktadır. Nasıl ki kullandığım paketten daha alt bir pakete geçmek istersem Superonline bunun taahhüde aykırı olduğunu dile getirip izin vermiyorsa üst pakete geçiş adı altında Superonline nın alt paketlere geçiş sunması doğru mudur? Sorunun düzeltilip 100 Mbps hız 125 GB Akk 77 lira fiyata geçişi istiyorum.

Bakalım BTK ya yaptığım haklı şikayetim ne tür meyve verecek.

Eğer sizlerde de bu tarz yasalarımıza aykırı bir durum söz konusu ise lütfen BTK ya şikayet ediniz.

Unutmayınız. Bizim milletimiz öksüz ve yetim değil asla ama asla keriz yerine de konamaz...

• sinyal artırıcı zımbırtıdan alıp taksam wifi indirme hızım artar mı arkadaşlar , yoksa sadece daha iyi çekmesi için mi o şey ?

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.