Şimdi Ara

1 mayıs doğuş oto rezaleti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
6.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tramerde falan çıkmaz. Kaldı ki ben 7-8 yaşında bir araba alacak olsam 3 yaşında motoru değişmiş bir arabayı almayı yeğlerim.
    Adamlar 39 bin lira masraf var biz karşılayacağız demiş. Daha ne istiyorlar anlamıyorum. Doğuş ne yapsın bu durumda?
    İyi o zaman benim 2000 model arabamın direksiyon mafsalı gevşemeye başladı. Gideyim Volvo'dan yeni sıfır S40 talep edeyim. S40 üretimi bitti, benim arabam da döneminde Passat'ın, 3 serisinin rakibiydi. Volvo bana sıfır S60 versin. Yoksa rezalet diye sosyal medyada başlık açarım.

Ha siz 2. el bayisine sorarsanız fiyatı öldürecekler tabii. Benim 22 bin liralık arabama da galeri 11 bin lira teklif etmiş, sonra "Senin güzel hatrın için 12 lira vereyim" demişti. Şimdi benim zararım mı var?

Altınızdan ikame aracı almakla da tehdit ederler, arabanızı dışarı bırakmakla da tehdit ederler. Siz "Çirkefe yatarsanız" adamlar da ona göre oynar yani ne diyeyim?

• Doğuş'un tüketiciye olan (satış-servis-garanti şu bu her aşamada) yaklaşımlarını hiç beğenmediğim için VW almadım ve de almam.Bilen bilir ilgili konulardaki tüm yorumlarım da bu şekildedir...Ancak bu örnekte Doğuş haklı..Adamlar 3 yaşında garantisi bitmiş aracın motorunu bedavadan değiştiriyorlar, hem de yeni tip motor koyuyorlar..Daha ne yapsınlar; yanında yat kat versinler akşama da evine yatılı dansöz mü yollasınlar ..ya bu işin tutarı 39.000 TL ya ver ya pazar ola deselerdi ne yapacaktı ? motoru bu şekilde değiştirip acilen olay mahallinden ayrılmasını tavsiye ederim..Yoksa mahkeme vs nefesi yetmez ve dahi haksız çıkıp üstüne para dahi öder

• Zamaninda kuzenimin scenicinin motoru resmen patladi. Reno mais araci degerinde satin alip indirimli fiyattan sifir arac verdi. Kuzenim aradaki farki odedi o sekilde cozduler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun ekonomik seviyesi iyice düştü..Bizim gibi Ferrari, Bentley filan kullananlar için özel şifre ile girilebilen Otomobil VIP bölümü açsalar da rahatlasak ..Yönetim duy sesimizi artık
  • trojana T kullanıcısına yanıt
    Moueson kullanıcısına yanıt
    Renault başka kardeşim ..Moueson neredesin?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Renault başka kardeşim ..Moueson neredesin?????

dün yurt dışına gideceğim forumu bırakacağım diyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Fransa'da yaşar ancak o.Her yer Renault.her yer premium .çek bir AVM ye gözün gönlün açılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Ne adamlar var ya şakamısınız siz. Sizin gibiler yuzunden bu ülkede ticaret yapilmaz hale geldi ne saniyosaniz kendinizi.. 2 yaşında garantisi bitmiş araba bide yenisini istiyosunuz valla biri versin 3 5 bin lirada susun.. başlık açmış bide buraya uyduruk 40 liralik arabası için bide ferrariniz filan olsa bozulsa naparsiniz kim bilir..

Hocam eğer problem benden kaynaklı değilse, ki bunu bayide kabul ediyor hakkımı sonuna kadar ararım.onların yaptıkları bir hatadan dolayı ben neden etkileneyim ki ? Hak aramak suç mu ?

• quote:

Doğuş'un tüketiciye olan (satış-servis-garanti şu bu her aşamada) yaklaşımlarını hiç beğenmediğim için VW almadım ve de almam.Bilen bilir ilgili konulardaki tüm yorumlarım da bu şekildedir...Ancak bu örnekte Doğuş haklı..Adamlar 3 yaşında garantisi bitmiş aracın motorunu bedavadan değiştiriyorlar, hem de yeni tip motor koyuyorlar..Daha ne yapsınlar; yanında yat kat versinler akşama da evine yatılı dansöz mü yollasınlar ..ya bu işin tutarı 39.000 TL ya ver ya pazar ola deselerdi ne yapacaktı ? motoru bu şekilde değiştirip acilen olay mahallinden ayrılmasını tavsiye ederim..Yoksa mahkeme vs nefesi yetmez ve dahi haksız çıkıp üstüne para dahi öder

Muhtemelen konuyu iyi okumadınız.Aracın garantisi devam ediyor ve problemin üretim kaynaklı olduklarını kabul ediyorlar.Sizce suç kimin ?

• emreoztan354 kullanıcısına yanıt
    Orijinal garanti değil..artı garanti..kapsamını görmek lazım..motor değişimini içerdiğini sanmıyorum
  • quote:

Ne adamlar var ya şakamısınız siz. Sizin gibiler yuzunden bu ülkede ticaret yapilmaz hale geldi ne saniyosaniz kendinizi.. 2 yaşında garantisi bitmiş araba bide yenisini istiyosunuz valla biri versin 3 5 bin lirada susun.. başlık açmış bide buraya uyduruk 40 liralik arabası için bide ferrariniz filan olsa bozulsa naparsiniz kim bilir..

Bu ulkede ticaret mi var zaten ?

Bir tarafta musteriyi ne kadar duduklerimin hesabini yapan uckagitci esnaf, tuccar.

Diger tarafta, ne yaparim da para vermeden bir seylere sahip olurum diyen ölücü musteri.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreoztan354

quote:

Doğuş'un tüketiciye olan (satış-servis-garanti şu bu her aşamada) yaklaşımlarını hiç beğenmediğim için VW almadım ve de almam.Bilen bilir ilgili konulardaki tüm yorumlarım da bu şekildedir...Ancak bu örnekte Doğuş haklı..Adamlar 3 yaşında garantisi bitmiş aracın motorunu bedavadan değiştiriyorlar, hem de yeni tip motor koyuyorlar..Daha ne yapsınlar; yanında yat kat versinler akşama da evine yatılı dansöz mü yollasınlar ..ya bu işin tutarı 39.000 TL ya ver ya pazar ola deselerdi ne yapacaktı ? motoru bu şekilde değiştirip acilen olay mahallinden ayrılmasını tavsiye ederim..Yoksa mahkeme vs nefesi yetmez ve dahi haksız çıkıp üstüne para dahi öder

Muhtemelen konuyu iyi okumadınız.Aracın garantisi devam ediyor ve problemin üretim kaynaklı olduklarını kabul ediyorlar.Sizce suç kimin ?

2014 model sifir araba sana bulmalari imkansiz.adamlar ellerinde stok tutmuyorlar 3 4 sene sene sonra basina bise gelirse diye.

2017 model sifir araç vericek halleri yok.o zamanda onlar magdur olmus olacak

Almanyaya dicekler adamin arabasi bozulmus bizden kaynakli.naapalim.dicekleri orjinal parcayla degistirip yapip verin.ne demesini bekliyosun 0 arabami cekin altlarina

Ha turkiyeye mahsus deger kaybi oluyor boyle seylerde diyosan adamlara ederine vermeye calis.burdan hak ara destek verelim

0 ini istemek uyaniklik yapmak hak aramak degil

• quote:

quote:

Hocam eğer problem benden kaynaklı değilse, ki bunu bayide kabul ediyor hakkımı sonuna kadar ararım.onların yaptıkları bir hatadan dolayı ben neden etkileneyim ki ? Hak aramak suç mu ?

Hakkın sıfır araç mı? 3 yıl kullanıp eskittiğin araç ne olacak?

• Kapısında sıraya girip 3 ay sırayla almayın kardeşim vw falan

Uzatma garantiye geçtiyseniz araç falanda değiştirmezler kapsamı farklı. Sosyal medya ile olmaz bu işler prosedür belli hukuk yolu açık
  • telefonunuzun ekranı bozulunca sıfır telefon mu istiyorsunuz? benim bildiğim firma ilk önce ekranı değiştiriyor, hemen sıfır telefon vermiyor. burada da yeni motoru ücretsiz değiştireceklerini söylemişler. kimse başına böyle bir sorun gelsin istemez ancak burada pek mağduriyet göremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

quote:

quote:

2014 model sifir araba sana bulmalari imkansiz.adamlar ellerinde stok tutmuyorlar 3 4 sene sene sonra basina bise gelirse diye.

2017 model sifir araç vericek halleri yok.o zamanda onlar magdur olmus olacak

Almanyaya dicekler adamin arabasi bozulmus bizden kaynakli.naapalim.dicekleri orjinal parcayla degistirip yapip verin.ne demesini bekliyosun 0 arabami cekin altlarina

Ha turkiyeye mahsus deger kaybi oluyor boyle seylerde diyosan adamlara ederine vermeye calis.burdan hak ara destek verelim

0 ini istemek uyaniklik yapmak hak aramak degil

İşlem görmemiş halini 57 bin işlem gördükten sonra 40 bin tl deniyor sizce ederine mi verilmiş oluyor bayiye ?

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    O zaman bayi kendi hatasını kabul ettiği halde araca neden 40 bin tl teklif ediyor ? Mağduriyet burada söz konusu zaten.Kendş hatalarını hiçe sayıp benim aracımı değerinde alacaklarsa paşa paşa alabilirler.Ben neden mağdur oluyım ?

• Bu olayın tersinden bakalım
    3 yaşında arabayı verip 0 araba alınıyor arada nerden baksan 10 15 bin liralık 2. el değeri farkı var
    Motor değişmeyip yeni araç verilirse arkadaşınız bu aradaki farkı karşılamayı kabul ediyor mu da sıfır araç istiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Ben anlamadim 3 Yasindaki aracta Motor Komple gidiyor ve yenisi geliyor.

Hemde Dogus Oto'dan. 1 haftada da is cozulmus. Neyi bu kadar sorun ediyorsunuz? Yakit filtresi, Volant, Radyatorden baska Motorun aracla bir mekanik bagimliligi var mi ?

Bizim ülkede arabayı kullanmak için değil satmak için aldıklarından bunlara sıkıntı oluyor tabi

• 39 BİN liraya motor MOTOR MOTOR ??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.