Şimdi Ara

1 mayıs doğuş oto rezaleti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
6.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emreoztan354

quote:

Orijinalden alıntı: ihkelektrik

Araç modeli nedir ikinci eli 57000 tl?

2014 1.4 tdi hocam

Kusura bakmayinda allah dan belanizi mi istyorsunuz ? YETKILI SERVISTE SIFIR MOTOR takildi diye 2.el kaybi olmaz.Olur diyen adam mezarci ve seref yoksunudur kimse kusura bakmasin..

Simdi olaya soyle bakalim.Bu arac 3 yasinda hemde dizel motor."hemde" dememin sebebi dizele ocu gibi bakilmasi onu belirteyim.Neyse konumuza donelim.

3 yasindaki DIZEL araciniza sifir motor takmayi kabulleniyor YETKILI SERVIS.bundan daha guzel ne olabilir ? Suan araci satiliga koyun ve 2 secenek sunun ilana.Ya bu motorla alin degeri dusuk , ya da sifir motor takilsin degeri 57 bin tl.AKLI SELIM HER KISI sifir motor tak oyle ver der size.sebebide su.Hem 3 yasinda ki araca sifir motor takilacak mis gibi YETKILI SERVIS GARANTISIDE VAR , hemde cebnden 5 kurus para cikmicak motorla ilgili.

Ya da motorunuz hic ariza yapmadi diyelim.ilana koydugunuzda sifir motorlu takilmis halinden cok daha dusuk fiyata satardiniz emin olun.Hem yasi , hem km si gecmis , nasil kullanildigi belli olmayan , enjektorleri kurum baglamis , dpf si illaki yavas yavas dolan , motor gucu dusmus (dyno uzerinde cikiyor zaten) bir arac olacakti.

Vw nin 2.el yeri sizi resmen zarflamis sizde yemissiniz afiyet olsun.Sizden 40 kusur bine alip motoru sifirlicak 57 ye PASA PASA satacak.Satarkende "bizzat bizim tarafimizdan degisti ve motor garanti altinda" diyecek.Akli selim her kisi havada kapar o araci.Adamalr 57 ye aliriz bu haliyle diyerek ustu kapali sekilde "bak biz bunu bu paraya okuturuz her turlu" demis.Ama sizin anlamamissiniz.

Ayrica 3 yasindaki araci sifiri ile degismezler bosuna hayal kurmayin.Ilk sene icinde gecerli o diye biliyorum.Ben sahsen 3 yasindaki aracin motoru yetkili sevriste degismisse hemen alirim alacak olsam.Cicek gibi sifir motor

Bence siz dava ile falan ugrasmayin birakin yapsinlar binin araciniza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 2 Mayıs 2017; 9:19:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vw ni sürekli olarak en ağır şekilde eleştiren biri olarak; konu sahibi dostumuza bana kalırsa gereken hassasiyet gösterilmiş. 3 senelik araca sıfır motor teklifi çok iyi en azından araç motor yönünden sıfırlanacak. Elbette konu sahibi dostumuz bu 3 senede çok fazla çile yaşadığını da belirtmiş yazısında ancak bu aracı almadan önce Vw nin servis tavırlarının her daim kötü olduğunu bilmesi de gerekirdi. Madem bile bile lades dendi şimdi en mantıklı çözüm motorun değişmesi olur. Forumda bir arkadaşımız geçen yıllarda 3 aylık hatalı Tiguan ını değiştirmek için ne rezillikler ile uğraşmıştı biraz araştırırsanız görürsünüz. O nedenle 3 senelik araca sandık motor teklifini hiç uğraşmadan kabul edin ve tepkinizi bir daha Vw almayarak gösterin.

• okudum en takıldığım nokta "volkswagen güvencesi" kısmı oldu bir gülme geldi bana güvenmeye devam hocam en azından kabul etmişler kullanıcı hatası deyip 39 bin lirayı sizdende isteyebilirlerdi böyle potansiyelleri var.
  • Bunlari mahkemeye vercen nne var ne yok alcan

• 2015 Model VW Polo aracımız sürekli stop ediyordu daha 2.000 - 3.000 KM' de iken. Servise götürmüş babam adamlar demiş şu şu parçalar arızalı. Babam da tamam değiştirin demiş. Eve geldiğinde elindeki kağıda baktım bir ton parça değişmiş. Servis kaydında bu parçalar görünecek mi ? Atıyorum 7.000 TL değişen parça tutarı diye. Satarken değer düşürür mü ?
  • Konuyu ve Mesajların çoğunu okudum. 1 Mayıs ile bağlantılı birşey göremedim. Neden böyle saçma sapan başlıklar atılır ki.
  • doğuş oto diye hemen giydirmişsiniz
    adam arabayı 2014 de almış 2017 deyiz

Kusura bakmasınlar ben olsam bende değiştirmem aracı üzerinden kaç yıl geçmiş bu süre zarfında araca neler yapıldı bilemez kimse

Bende doğuş oto dan araç aldım henüz en ufak bir sorun yaşamadım araç işi biraz da şans işi doğuş oto vs ile ilgili değil onlarda üretilip genel aracı satıyorlar bayinin bir suçunu göremedim ben
  • Herkes 0 motor takılacak ne güzel diyo da servislerin kalitesi belli sente ayarı yapamayan ustalar serviste calisiyo

• Bu sorunun temel kaynağı Türkiye' de araç alırken fiyatı kırmak aracın fiyatını düşürmek için her şeyi yapan alıcılardır. Burada bir şey olmaz diyen herkes bu aracın başında fiyat kırmak için bu aracı gömer. Doğuş müşteriyi mağdur etmemek için belki sıfır araç veremez ama DOD aracılığı ile piyasa rayiç fiyatından bu aracı alır motorunu değiştirir ve satar madem değer kaybı olmuyor bu işlemi yapar. Ama bal gibi biliyoruz bu aracın değeri düşecek.
  • Öncelikle wv güvencesi diye bişey yok. Unutun bunu. Ucuz alman arabası binmek isteyenler wv alır. O kadar skandala rağmen bile alınmaya devam etti. Bu bizim milletimizin bilinçsizliği. Ne yaparsa yapsın arabasını satacağını bilen marka zaten müşterisine önem vermez. Bakkal değilki bu müşterisiyle duygusal bağ kursun.

Sizin meselenize gelince; bana bir istisna gibi geldi. Normal şartlar altında bu kadar iyi bir sonuç alamayabilirdiniz. İyiki uzatmışsınız garantinizi, yoksa dönüp bakmaya bilirdiler. Belkide garanti bitene kadar sizi oyalamak istediler, ama motor erken bozuldu. Dolayısı ile motora işlem yapmak durumunda kaldılar. Bilemezsiniz. Benim tavsiyem, eğerkesinlikle motor değişimi istemem 3 yıldır da beni araba peşine koşturdular diyorsanız, motor değişimini kabul etmeden önce direk WV merkez ile görüşüp, Almanya merkeze de durumu intikal ettireceğinizi söyleyin. Bir çok defalar servise gittiğinizi ve sürekli sorun yok diye ertelendiğinizi de belirtin. Almanya merkezin bu konularda çok hassas olduğunu çevremden biliyorum.

Ancak bence 3 yaşındaki arabanın motorunun değişmesi zaten iyi bir çözüm. En fazla isteyebileceğiniz, aracınızın motor sorunsuz değerinde geri alınması ve 2017 model muadilini almak için aradaki farkı ödemeniz koşulu ile kampanyalı bir teklif sunulmasıdır.

Umarım kısa sürede çözüme kavuşursunuz.

• bu sıralar aynı firmadan yine yüklü ücretle golf almayı düşünüyordum. sadece sizde buna benzer sorun gördüm. forumda varmı başka böyle sorun yaşayanlar gözüm korktu şahsen. gerçi hangi şirkette bunların olmama ihtimali var ki..
  • Bu firma ile ilgili sürekli rezalet konuları görüyorum ve hala insanlar gidip parasıyla rezil olma garantisi olan bir yerden alışveriş yapıyor.

En iyisi yöneticilere söyleyelim bu tür konuları silsinler, çünkü insanlar gördükçe rezil olmak için gidip özellikle onlardan alıyor. Durduk yere başkaları da rezil olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

Herkes 0 motor takılacak ne güzel diyo da servislerin kalitesi belli sente ayarı yapamayan ustalar serviste calisiyo

Sandik motora sente ayarimi yapacaklar bende güvenmiyorum servislerede motoru yerine oturtacaklar sadece ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 2 Mayıs 2017; 16:50:37 >
  • Satın aldığınız yer gerekli desteği sunmuş , zararınızı karşılamak istemiş ama siz 2017 model araç istemisşiniz . Kusura bakmayın ama 3 yıl kullandıktan sonra adamlar motoru ücretsiz değiştirelim demişler ki buda türkiye şartlarında yapabilecekleri en iyi şey. Arabayı aldıktan birkaç ay sonra dediğiniz arıza çıksaydı yeni araba istemek hakkınızdı tabi . Ama aradan 3 yıl geçmiş . 2017 model aracı size verirler ama ancak aradaki farkı sizden tahsil ederlerse.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkTime

Konuyu ve Mesajların çoğunu okudum. 1 Mayıs ile bağlantılı birşey göremedim. Neden böyle saçma sapan başlıklar atılır ki.

Diğer Doğuş Oto rezaletlerinden farklı olduğunu görelim , konuya girelim diye...

Ama yılı unutmuş .

• quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Herkes 0 motor takılacak ne güzel diyo da servislerin kalitesi belli sente ayarı yapamayan ustalar serviste calisiyo

Sandik motora sente ayarimi yapacaklar bende güvenmiyorum servislerede motoru yerine oturtacaklar sadece ..

Bir de okuduğunu anlasan orda motora sente ayarı mı yapılacak dedim?Sıfır motor o kadar takmak olsa herkes takardı

• bende345 kullanıcısına yanıt
    Bak bunu düşünmemiştim. Artık o kadar çok ki tarihle mi güncelliğini anlaşılıyor. Tebrik ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Bir de okuduğunu anlasan orda motora sente ayarı mı yapılacak dedim?Sıfır motor o kadar takmak olsa herkes takardı

Evet herkes takar motor takmakta birsey yok ayrica tamam bilmiyorlar ama o kadar degil ..

• Viral reklam.

• vw güvencesi oldugundan sonrasını okumadım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.